Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm

Ultimele Referinte IQboard

BitDefender
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, ce dezvolta si comercializeaza servicii si produse de securitate IT si protejeaza peste 500 de milioane de sisteme in peste 150 de tari, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94'' si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care fac parte si table interactive Expert cu diagonala de 94" | 239 cm achizitionate de BitDefender, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer / Edge. In plus tabelele oferta o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams.
Dante International – eMag
Dante International, compania care detine site-ul de comert electronic eMag.ro prin intermediul caruia cumparatorii pot achizitiona o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, carti, muzica si filme, a achizitionat de la IQboard table interactive Foundation 82'' si 87'', Expert 83'', 94'' si 101'' dar si sisteme audio pentru table interactive. Tablele interactive achizitionate se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, dispun de o gama variata de functii si o suita unica de optionale, beneficiaza de tehnologie Multi-touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, viteza impresionanta de procesare a comenzilor si rulare a continutului multimedia, cat si suprafata metalica acoperita cu ceramica, optimizata pentru proiectie.
Telekom Romania Communications
Compania Telekom, prezenta in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, ce are ca obiectiv de a fi primul brand care ofera servicii complete de telecomunicatii si divertisment pe piata din Romania, a achizitionat de la IQboard, table interactive Foundation 87'', Expert 83'' si Expert 94''. Tablele interactive Foundation cu diagonala de 87" |221 cm si tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch, mizeaza pe usurinta in utilizare si functionalitatea incorporata, iar tablele interactive Expert dispun de tehnologie de ultima generatie IR. Toate tablele beneficiaza de tehnologie Multi-Touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, software in limba romana si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams sau orice alta aplicatie de videoconferinta.
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei si Cercetarii, organismul din Guvernul Romaniei care coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, stabileste obiectivele sistemului de invatamant, precum si obiectivele educationale pe niveluri si profiluri de invatamant, a achizitionat de la IQboard, table interactive Foundation 87 cu software in Limba Romana. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, noile modele de table interactive Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm si cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar. Tablele se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, Microsoft, sprijinind educatia interactiva.

Software gratuit in limba romana pentru un numar nelimitat de utilizatori.

Functii avansate pentru sistemul educational, inregistrare audio-video, tastatura virtuala, compatibil Google 3D

Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai mult dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

ctouch solutii interactive

Display-urile interactive CTOUCH imbina intr-o singura solutie calitatea imaginii FullHD/4K, functiile multi-touch 32 de puncte, instrumentele de lucru specifice unei table interactive si ultima tehnologie in materie de conectivitate wireless si colaborare, astfel incat utilizatorii sa poata lucra mult mai rapid si eficient.

Intuitiv si usor de folosit

Prin intermediul tehnologiei multi-touch poti naviga printr-o prezentare, mari sau micsora imaginile si controla in totalitate continut multimedia afisat. Cu stylus-ul digital sau cu degetul, utilizarea display-ului interactiv CTOUCH este la fel de usoara atat pentru utilizatorii experimentati, cat si pentru cei incepatori.

Solutie interactiva completa

Sistemul de operare integrat, aplicatiile software interactive numeroase, cat si functionalitatile generale permit utilizatorilor sa se foloseasca de toate functiile display-ului transformandu-l intr-un echipament all-in-one. Participantii pot scrie, adnota sau desena simultan, indiferent ca este vorba de materiale video, fotografii, prezentari PowerPoint sau fisiere PDF, iar documentele pot fi salvate si trimise colaboratorilor via email/internet.

Colaborare la distanta

Datorita rezolutiei FullHD/4K si a diagonalei de pana la 86 de inchi, sedintele desfasurate prin videoconferinta vor deveni din ce in ce mai productive. Prin integrarea display-ului interactiv intr-un sistem de videoconferinta, colaboratorii aflati la distanta pot face adnotari direct pe continutul partajat si rezolva problemele aparute in timp real, imbunatatindu-si astfel productivitatea si reducand costurile generate de calatoriile de afaceri.

AVer-Logo-png

Solutii avansate de videonconferinta dezvoltate pentru integrare facila in sisteme interactive, atat pentru mediul educational, cat si pentru aplicatii business.

Videoconferinta si transmitere de continut interactiv

Alege pachetul de videoconferinta Aver EVC130 pentru a transmite celorlalti imagini live prealuate de la camera cu rezolutie 1080p Full HD si continut (de la calculator, tabla interactiva, display interactiv, camera documente, etc.)

AVer VC low PNG

Beneficii:

 • Rezolutie Full-HD
 • Videoconferinta cu 10 locatii simultan
 • Dual Display + Content Sharing
 • Aplicatii pentru iOS & Android
 • 3 ani GARANTIE
 • Propunem solutii hardware si software la cheie care se potrivesc perfect aplicatiei dvs.
 • Solutii interactive profesionale pentru o gama variata de aplicatii si domenii de activitate.
 • Solutii integrate perfect in sistemele de telecomunicatii globale, incluzand videonconferinta 3D si distance learning.
 • 1
 • 2
 • 3