Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de  GBC® si inseamna:

Solutii high-end pentru educatie  |  Pachete interactive complete  |  Soft-uri & Resurse educationale in limba romana  |  Solutii de realitate virtuala & Laboratoare online  |  Ingineri specializati in solutii AV  |  Servicii complete de instalare si configurare  |  Service & mentenanta 24/7  |  Sesiuni de Training & Cursuri de perfectionare

Pachete interactive
complete
 Display-uri
interactive
 Laboratoare
realitate virtuala
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

Oferta PNRAS

 

 

 

2012 septembrie 22


coffe_tabla_interactivaDEMO | SHOWROOMVa asteptam in noul showroom din Strada Cronicarilor nr 2, Bucuresti pentru a testa tabla interactiva IQ Board live!. Proiect sustinut de Panasonic Romania si AVER. Avem cafea, buna dispozitie si un showroom intreg de echipamente AV. 
Suna acum si vino. [pagina de contact si harta]


2012 septembrie 21


IQ_boardNEWS!! Liceul DANTE ALIGHIERI Bucuresti isi suplimenteaza echipamentele IQ Board detinute cu 4 unitati complete IQ board LT, impreuna cu videoproiectoarele Panasonic LX22.  Distribuitor si integrator: A & A IT SERVICE CONSULTING.


2012 septembrie 18


IQ_boardPROMO NEWS!! Scoala ,,George Enescu" Navodari foloseste de azi solutiile interactive profesionale IQ Board, alegand pachetul interactiv format din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board si suport de prindere special pentru videoproiector. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva.  Promotiile continua!


2012 septembrie 13


IQ_boardNEWS!! Liceul DANTE ALIGHIERI Bucuresti foloseste de azi solutiile interactive profesionale: Videoproiector Panasonic PT-CX200E, Tabla interactiva IQ Board S080 si suport de prindere special pentru videoproiector Vision TM-ST. Accesoriul suplimentar IQ Slate transforma sala de curs intr-o experienta interactiva totala. Distribuitor si integrator: A & A IT SERVICE CONSULTING.

2012 septembrie 10


camera_documente_AVerVision355AF_AVERNEWS!! Institutul de Matematica Simion Stoilow foloseste de astazi solutiile AVER document camera, gama profesionala cu pana la 5 ani garantie. Primele unitati AVER F50 (full HD 1080p @ 30fps) si AVER Pen interactiv AP20 au fost livrate. Usor de folosit si stocat, camere de documente AVER sunt numarul unul worldwide. Detalii complete aici.

 

2012 septembrie 05


camera_documentare_f30NEWS!! Camerele de documente AVER, distributie de BIT Service SRL, in Bucuresti. Prima unitate F30 livrata cu 5 ani garantie. Usor de folosit si stocat, camere de documente AVER sunt numarul unul worldwide. Detalii complete aici


2012 septembrie 03


reteaua_IQ_board_tabla_interactiva_in_ROMANIA Reteaua IQ Board in Romania se extinde: de azi suntem prezenti si prin partenerul M&S Viamond, de 18 ani expert in papetarie. Primele doua unitati IQ board S080 au fost deja livrate. Pentru detalii va rugam sa accesati magazinul online aici.

2012 august 23


IQ_boardNEWS!! KIDCITY DISTRIBUTION SRL Satu Mare este beneficiara unui pachet interactiv format din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board S060 si suport de prindere special pentru videoproiector. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva.

 

2012 august 21


IQ_boardNEWS!! BFK KIDS SRL Ploiesti este beneficiara a doua pachete interactive formate din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board S060 si suport de prindere special pentru videoproiector, instalare si transport incluse. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva.

 

2012 august 10


IQ_boardPROMO  NEWS!!! Compania pentru Educatie "COMPLEMENT" Tg Mures este beneficiara a doua pachete interactive formate din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board si suport de prindere special pentru videoproiector. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva. PROMOTIA CONTINUA!!!
 

 

 2012 august 09


IQ_boardPROMO  NEWS!!! Liceul Teoretic Ioan Slavici prin A.P.P.L. foloseste de azi pachetul interactiv IQ board  format din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board si suport de prindere special pentru videoproiector. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva. PROMOTIA CONTINUA!!!

 

2012 august 06


multilanguage_tabla_interactiva_iqboardIQ Board software disponibil in 4 limbi. De acum IQ Board este disponibil in Romana, Engleza, Germana si Maghiara. Licenta este gratuita si accesul la actualizari este deasemenea gratuit pe viata. Puteti descarca ultimele variante aici.

 

2012 august 01


IQ_boardPROMO  NEWS!!! VALMI STEEL SRL Iasi este beneficiara a doua pachete interactive formate din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board si suport de prindere special pentru videoproiector. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romania, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva. PROMOTIA CONTINUA!!!


2012 iulie 30


Panasonic_TW_230_REPanasonic TW-230E in stoc acum. Stocuri impresionante pe toata gama de videoproiectoare profesionale Panasonic. Distributie la nivel national. Preturi incepand cu 326 Eur si garantie 4 ani. Gama completa pentru table interactive aici.


2012 iulie 27


IQ_boardSC Prospectiuni SA foloseste de azi tabla interactiva IQ Board, format 16:9 wide, model S100. Distribuitor Direct Data Technology Bucuresti. Tablele interactive IQ Board sunt disponibile in dimensiuni de la 50" la 112"si au incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva.


2012 iulie 20


IQ_boardWebnet Solution Constanta foloseste de azi tabla interactiva IQ Board. Tablele interactive IQ Board sunt disponibile in dimensiuni de la 50" la 112" si au incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva.


2012 iulie 19


IQ_boardScoala Mihai Eminescu Buhusi foloseste de azi tabla interactiva IQ Board. Tablele interactive IQ Board sunt disponibile in dimensiuni de la 50" la 112" si au incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva. 

 

2012 iulie 15


bomba_promo_tabla_interactivaPROMO EDUCATIONAL! Prinde promotia de vara cu tablele profesionale IQ Board si AVER. Acum poti avea propria ta tabla interactiva IQ Board diagonala 252 cm (model S100), inclusiv suprafata speciala de scriere pentru markere + GRATUIT camera de documente AVER U10. Valoarea beneficiului pentru dvs: 345 Eur. Valabil exclusiv in limita stocului. In pachet mai intra: cablu USB 10m, software interactiv in limba romania, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva.

2012 iulie 06


IQboard_front-software_tabla_interactivaSOFTWARE in LB MAGHIARA!! Incepand de astazi este disponibila alaturi de varianta in Limba Romana si Limba Engleza si versiune de software v5.00 IQ Board in Limba Maghiara. Pentru a descarca accesati pagina de download aici.


2012 iulie 05


IQ_boardPROMO  NEWS!!! Scoala Generala Mugeni este beneficiara unui pachet interactiv format din Videoproiector Panasonic, Tabla interactiva IQ Board si suport de prindere special pentru videoproiector. Pe langa acestea mai sunt incluse: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva. PROMOTIA CONTINUA!!!

2012 iulie 03


bomba_promo_tabla_interactivaPROMO EDUCATIONAL! Prinde promotia de vara cu tablele profesionale IQ Board si Panasonic. Acum poti avea propria ta tabla interactiva IQ Board diagonala 205 cm (model S080) + videoproiectorul Panasonic Short Throw TW230E + picior de prindere profesional Vision TM-ST la un pret unicat: 1249 Eur + TVA. In pachet mai intra: cablu USB 10m, software interactiv in limba romana, sistem de prindere pe perete pentru tabla interactiva, markere pentru tabla interactiva.

2012 iulie 03


garantie_aver_camera_documente_5_aniGARANTII EXTINSEPrinde promotia de garantii extinse pana la 5 ani. Descopera incredibilul: cumparaturi si investitii lipsite de griji. Garantii de 4 ani pentru tablele interactive si videoproiectoare si de 5 ani pentru camerele de documente si suporti.
Modele de camere documente aici 

2012 iunie 15


coffe_tabla_interactivaDEMO | SHOWROOM. Va asteptam in noul showroom din Strada Cronicarilor nr 2, Bucuresti pentru a testa tabla interactiva IQ Board live! Proiect sustinut de Panasonic Romania si AVER. Avem cafea, buna dispozitie si un showroom intreg de echipamente AV. 
Suna acum si vino. [pagina de contact si harta]

2012 iunie 02


camera_documente_AVerVision355AFSTOCURI STOCURI STOCURI. Camere pentru documente AVER in stoc pentru orice proiect. Gasiti  toate modelele disponibile din stoc la preturi speciale. 
Vezi preturile noi aici

2012 mai 30


Panasonic_PT-ST10E_tabla_interactivaSTOCURI STOCURI STOCURI. Videoproiectoare Panasonic Short Throw si Ultra Short Throw in stoc pentru orice proiect. Gasiti toate modelele disponibile din stoc la preturi speciale. 
Vezi preturile noi  aici

2012 mai 15


IQ_boardSTOCURI STOCURI STOCURI. Table interactive in stoc pentru orice proiect. IQ board va ofera toate modelele disponibile din stoc la preturi speciale. 
Vezi preturile noi  aici

2012 mai 12


IQ_boardInteractiv RO Consult SRL este beneficiarul a 2 unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 mai 01


Noile videoproiectoare Panasonic Short Throw si Ultra Short Throw sunt disponibile pentru integrare cu table interactive IQ Board. Special concepute pentru utilizare in mediu interactiv, videoproiectoare ST si UST sunt recomandate de IQboard si compatibile cu toate modelele noastre.
Vezi mai multe detalii aici


2012 aprilie 28


IQ_boardSistec Network Technologies SRL este beneficiarul a 4 unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 aprilie 21


Cea mai mare gama de optiuni IQ board. IQ board va ofera acum optiunile:

 • multi touch (noile modele PS-D)
 • suprafata speciala pentru scrierea cu markere uscate tip whiteboard
 • butoane laterale pentru acces rapid al comenzilor
 • conexiune wireless
 • incinte acustice cu amplificare si USB decoder pentru "cable free installation"

Vezi mai multe detalii aici

 

2012 aprilie 17


IQ_boardScoala Ion Agarbiceanu este beneficiarul a 8 unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entrylevel. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 aprilie 11

 


IQ_boardMinisterul Administratiei Romvex SRL este beneficiarul a 2 unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 aprilie 7


IQ_boardManagement Practic SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 aprilie 03


IQ_boardVrancart SA este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 martie 30


MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR, DGIPI isi doteaza salile cu table interactive IQ board si suporti mobili profesionali VEGA. Pentru integrare perfecta, camerele de documente AVER profesionale sunt folosite in sistemul de training. 
 
2012 martie 15


IQ_boardVrancart SA este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 februarie 24


IQ_boardFundatia Sunnysmile SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 februarie 12


IQ_boardAvconf System SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2012 februarie 03


IQ_boardAutax Agro 2 Com SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2011 decembrie 06


Noile standuri profesionale de la VEGA sunt disponibile si in Romania. Acum puteti uita de demontatul echipamentelor pentru a le putea transfera intr-o alta clasa: standurile mobile VEGA au functia PARKING pentru accesul prin usi standard. Reglajul pe inaltime va permite sa folositi acum tabla interactiva atat cu prichindei cat si cu voinici.
Vezi mai multe detalii aici

2011 decembrie 09


IQ_boardSistec Network Technologies SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2011 decembrie 05


IQ_boardArtera Distributie SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.

2011 noiembrie 01


Noile document camera de la AVER sunt disponibile si in Romania. Integrarea perfecta atat cu tablele interactive cat si cu solutiile de videoconferinta le face printre cele mai populare echipamente in salile de curs si training.
Vezi mai multe detalii aici


2011 septembrie 23


IQ_boardGrup Construct SRL este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate..


2011 septembrie 15


IQ_boardArtera Distributie SRL  este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2011 septembrie 11


IQ_boardSTE Offce SRL  este beneficiarul a unei unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.


2011 septembrie 09


ASE Bucuresti isi doteaza salile cu peste 10 table interactive inteligente IQ board, software si aplicatii profesionale in limba romana.

 2011 august 03


inteligente IQ introduce dual user. Functia permite ca 2 utilizatori sa foloseasca in acelasi timp tabla interactiva. Functia dual user este disponbila exclusiv la inteligente IQ Board, lider global in table interactive profesionale cu cost redus.

2011 iulie 15


IQ_boardAcademia de Studii Economice  este beneficiarul a 15 unitati table interactive profesionale inteligente IQ Board - tehnologie touch sensitive. IQ Board este singura tabla interactiva profesionala din Romania la preturi de entry level. Software-ul in limba romana si garantia extensibila pana la 15 ani recomanda IQBoard in mediul educational si corporate.

2011 iulie 15


inteligente IQ board introduce politica de preturi reduse pentru mediul educational. Contacteaza distribuitorii IQ Board si descopera cel mai avantajos cost pentru o tabla interactiva profesionala + software in limba romana.


​ 

 

resurse educatie interactiva

Resurse pentru educatie interactiva

Laboratoarele de realitate virtuala VRLab Academy inseamna experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv, ce se adreseaza elevilor, studentilor si profesorilor, atat din ciclul gimnazial cat si din ciclul liceal si universitar si pune la dispozitia acestora peste 200 de laboratoare din diferite domenii, precum Chimie, Fizica, Biologie, Stiinte moderne sau Anatomie.
___________________________________________

Laboratoarele de limbi straine easyLab si Optimas School
sunt sisteme ce imbina componentele software si hardware pentru a optimiza si a utiliza la capacitate maxima orice calculator din sala de clasa, oferind astfel instrumente educationale bazate pe control si comunicare, ce au fost concepute cu focus atat pe profesori cat si pe eficienta multidisciplinara.
___________________________________________

Laboratoarele pentru mediul universitar LD DIDACTIC
, inseamna mai mult decat echipamente specializate pentru experimente, punand la dispozitia utilizatorilor atat echipamente individuale, cat si seturi complete pentru experimente bazate pe curricula, pentru stiinte si inginerie: instructiunile pentru experimente si literatura de specialitate, atat pentru studenti, cat si pentru personalul didactic.
___________________________________________

Aplicatii de videoconferinta 
ce faciliteaza atat educatia interactiva, cat si comunicarea la distanta: Google Meet permite intalniri virtuale cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori. Zoom permite sesiuni video cu pana la 1000 de utilizatori simultan si organizarea de webinarii cu sesiuni de vot. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajare si editare in timp real a fisierelor.

 

Ultimele Referinte IQboard

Academia Navala Mircea cel Batran Constanta
ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"
Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 151 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii ofiterilor de marina. Pentru a dota salile de pregatire a viitorilor ofiteri ai Fortelor Navale Romane, Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta a ales din portofoliul IQboard, display-urile interactive Prowise Ten echipate cu OPS-uri Prowise PC Module Core i7. Solutiile de ultima-generatie integrate in salile de curs, impreuna cu maiestria profesolilor universitari ai academiei, ofera studentilor o pregatire profesionala la cele mai inalte standarde academice.
Bitdefender Headquarters Bucharest Romania
BITDEFENDER
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94" si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Ministerul Educatiei
MINISTERUL EDUCATIEI
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, stabileste obiectivele sistemului de invatamant, precum si obiectivele educationale pe niveluri si profiluri de invatamant si in prezent se afla in plin proces de digitalizare a sistemului national de educatie. Venind in sprijinul nevoii de digitalizare a educatiei si a necesitatii de dotare a salilor de curs cu echipamente moderne, solutiile pentru educatie interactiva din portofoliul IQboard au reprezentat alegerea optima pentru Ministerul Educatiei. Astfel, Ministerul Educatiei a achizitionat pachete interactive complete, formate din tabla interactiva Expert cu diagonala de 95" (242 cm) si sistem interactiv Pen Tray, videoproiector InFocus si suport profesional pentru videoproiector.
Liceul Constantin Brincoveanu VRLab
LICEUL TEORETIC CONSTANTIN BRANCOVEANU
Liceul Teoretic "Constantin Bracoveanu", unitate scolara cu traditie in invatamantul bucurestean, cu o vechime de peste 50 de ani, a inaugurat primul laborator de realitate vitrtuala din Romania, cu experiemnte stiintifice bazate pe curicula. Pentru dotarea laboratorului, institutia de invatamant a ales din portofoliul IQboard, solutia de realitate virtuala VRLab Academy ce ofera experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv. VRLab Academy este un instrument excelent atat pentru educatia fata in fata, cat si pentru cea la distanta si este gata sa sustina inovatia remarcabila in realitatea virtuala cu o biblioteca de articole si produse care respecta promisiunea acestui nou mediu educational progresiv.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6