Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm

Ultimele Referinte IQboard

BitDefender
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, ce dezvolta si comercializeaza servicii si produse de securitate IT si protejeaza peste 500 de milioane de sisteme in peste 150 de tari, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94'' si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care fac parte si table interactive Expert cu diagonala de 94" | 239 cm achizitionate de BitDefender, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer / Edge. In plus tabelele oferta o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams.
Dante International – eMag
Dante International, compania care detine site-ul de comert electronic eMag.ro prin intermediul caruia cumparatorii pot achizitiona o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, carti, muzica si filme, a achizitionat de la IQboard table interactive Foundation 82'' si 87'', Expert 83'', 94'' si 101'' dar si sisteme audio pentru table interactive. Tablele interactive achizitionate se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, dispun de o gama variata de functii si o suita unica de optionale, beneficiaza de tehnologie Multi-touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, viteza impresionanta de procesare a comenzilor si rulare a continutului multimedia, cat si suprafata metalica acoperita cu ceramica, optimizata pentru proiectie.
Telekom Romania Communications
Compania Telekom, prezenta in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, ce are ca obiectiv de a fi primul brand care ofera servicii complete de telecomunicatii si divertisment pe piata din Romania, a achizitionat de la IQboard, table interactive Foundation 87'', Expert 83'' si Expert 94''. Tablele interactive Foundation cu diagonala de 87" |221 cm si tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch, mizeaza pe usurinta in utilizare si functionalitatea incorporata, iar tablele interactive Expert dispun de tehnologie de ultima generatie IR. Toate tablele beneficiaza de tehnologie Multi-Touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, software in limba romana si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams sau orice alta aplicatie de videoconferinta.
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei si Cercetarii, organismul din Guvernul Romaniei care coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, stabileste obiectivele sistemului de invatamant, precum si obiectivele educationale pe niveluri si profiluri de invatamant, a achizitionat de la IQboard, table interactive Foundation 87 cu software in Limba Romana. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, noile modele de table interactive Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm si cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar. Tablele se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, Microsoft, sprijinind educatia interactiva.

Software gratuit in limba romana pentru un numar nelimitat de utilizatori.

Functii avansate pentru sistemul educational, inregistrare audio-video, tastatura virtuala, compatibil Google 3D

Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai mult dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

Pachet Interactiv EDU Profesional UST 83" | 210 cm

 

videoproiector optoma suport optoma owm 3000

Pachetul EDU Pro UST 83" | 210 cm este format din videoproiectorul Ultra Short Throw Optoma X330UST, suportul pentru videoproiector de perete Optoma OWM3000 si tabla interactiva Premium 83" (210 cm). Astfel, utilizatorii vor beneficia de toate functiile unui sistem interactiv de calitate ce imbina atat tehnologia dlp de ultima generatie, uneltele colaborative ale tablei interactive, cat si functionalitatea sistemului de prindere pe perete.

Pe langa suprafata interactiva incredibila cu diagonala de 210 cm, beneficiati de o suita impresionanta de accesorii si servicii disponibile optional, acoperind toate cerintele unei sali moderne de curs. Click aici pentru detalii.

Stiati ca...
Potrivit normelor, intr-o sala de peste 20 de participanti este recomandata o tabla interactiva de minim 2 metri? 

 

ultra short throw vs regular projection copyVideoproiectorul Ultra Short Throw Optoma (UST) X330UST este special conceput pentru a reda imagini exceptionale, perfect adaptate mediului educational (sali de cursuri, scoli gradinite, centre de educatie si training). Sistemul optic Ultra Short Throw asigura o proiectie de calitate, lipsita de umbre si fara efect de orbire. Echipamentul dispune de un sistem de proiectie ultra short-throw ce permite proiectarea imaginilor de la o distanta de 0.44 m, eliminand astfel umbrele nedorite sau efectul de orbire. Cu o rezolutie XGA nativa de 1024 x 768 pixeli, luminozitate 3600 de lumeni si un contrast de 20.000:1, videoproiectorul Optoma asigura caracteristicile unei proiectii aflate la cele mai inalte standarde de calitate.

Oferiti prezentari puternice si lectii educationale in culori uimitoare. Videoproiectoarele Optoma ofera o performanta de culoare fiabila potrivita pentru orice continut si mediu. De la culori bogate pentru imagini vii pana la prezentari vibrante si puternice, Optoma a conceput un mod de afisare care sa satisfaca nevoile specifice pentru fiecare client. Videoproiectoarele Optoma au fost concepute sa functioneze 24 de ore pe zi in si sunt perfecte pentru aplicatiile in care sunt necesare perioadele de utilizare prelungita.

Suportul pentru videoproiector de perete Optoma OWM3000 este perfect pentru solutia ta de proiectie. Este special conceput pentru videoproictorul short-throw pe care il mentine in siguranta pe toata durata utilizarii lui. De asemenea, este reglabil si poti misca videoproiectorul, fara sa-l scoti din suport.

optomaiqboardTabla interactiva Premium 83" | 210 cm, 10 puncte touch, este special adaptata curriculei si mediului educational din Romania, iar software-ul in limba romana va contribui la crearea unui mediu ideal predarii si invatarii moderne. Mai mult, prin intermediul acestuia pot fi accesate machete tridimensionale care pot fi marite/micsorate, rotite 360 de grade, adnotate si salvate in format jpg sau PDF. Acestea se gasesc atat in libraria software-ului educational, cat si pe site-ul 3D Warehouse de unde pot fi descarcate gratuit. Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva se caracterizeaza si prin capabilitatea sa de a rula fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice timp de prezentare. 

 

Avantaje si beneficii Pachet Interactiv EDU Profesional UST 83" | 210 cm

 • Videoproiector ultra short throw (UST) fara efect de umbra si fara efecte de orbire;
 • Full Warranty 3 ani de zile pentru videoproiector si lampa;
 • Software gratuit in limba romana si in alte limbi de circulatie internationala
  pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 • Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
 • Pana la 10 utilizatori pot scrie simultan cu culori diferite;
 • Mai multi utilizatori pot folosi simultan gesturi diferite: micsorare, marire, rotire, inclinare
 • 13 butoane de accesare rapida a functiilor disponibile prin aplicatia software inclus;
 • Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
 • Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite / micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
 • Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.
 • Suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 • Suport integrat pentru adnotari - Microsoft Office Annotation Tools;
 • Tastatura virtuala incorporata;
 • Browser integrat pentru navigare pe Internet;
 • Bara de instrumente customizabila;
 • Optiuni de voting sau classroom response system;
 • Videoplayer integrat pentru rularea materialelor video;
 • Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
 • Integrare nativa in solutiile de videoconferinta;
 • Pentray interactiv, disponibil optional; 
 • Suport mobil reglabil pe inaltime, disponibil optional;
 • AUDIO READY: sistem audio optional cu decodare USB;
 • WIRELESS READY: adaptor Wi-Fi optional pentru conectivitate;
 • Servicii de complete de instalare si mentenanta disponibile contra cost la nivel national; 
 • Livrarea este gratuita.
83 premium background diagonala

 

Optionale incluse: 

 • Acces la suportul post-vanzare si resurse online dedicate;

 

tablaaccesorii iqboardpremium update2017

 

Pentru experiente interactive deosebite se pot integra si utiliza cu succes aplicatiile software Omnitapps, care acopera o gama complexa de necesitati in materie de prezentare atractiva si organizarea eficienta a informatiei. Suita de aplicatii Omnitapps ajuta la crearea fara efort a continuturilor multimedia atractive, a prezentarilor si a documentarelor integrate (imagini, pdf, video, etc), dar si a jocurilor si aplicatiilor educative. Printre beneficiile Omnitapps se pot mentiona: sistem facil de instalat si configurat (fara cunostinte de programare), posibilitate de personalizare in functie de necesitati, configurator standard si intuitiv pentru toata gama de aplicatii, permite efectuarea de remote management si update-uri gratuite.

 

 

Accesorii disponibile pentru Pachetul Interactiv EDU Profesional Optoma UST 83"| 210 cm

 livrare gratuita

Livrarea tuturor pachtelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

 montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro

 

Cere cotatie consultantului IQboard

 prime support

Prime suport este serviciul de garantie locala extinsa asigurat de GBC cu ajutorul producatorilor. Acesta este valabil doar pentru pachetele interactive care au fost instalate si puse in folosinta de echipa noastra de tehnicieni.

Serviciu de Prime Support extinde garantia pana la 5 ani, cu asigurarea interventiilor on site si/sau pe cheltuiala GBC.  Prime Support este o investitie in fiabilitate garantata pe care o recomandam celor care doresc sa nu aiba grija reparatiilor post garantie. Serviciul de prime suport nu include mentenanta preventiva a echipamentelor.

 

   99.00 Eur +TVA

Pen tray Interactive premium

Pen Tray-ul este solutia ideala pentru utilizarea rapida si usoara a echipamentelor interactive. Incorporand senzori speciali si fara a naviga suplimentar in meniul software-ului, tabla va identifica imediat markerul selectat. Acest lucru va permite atat scrierea cu oricare dintre culorile Negru, Rosu, Verde sau Albastru, cat si stergerea prin intermediul radierei speciale.

Mai mult, ori de cate ori utilizatorul va folosi cel putin doua unelte ale Pen-Tray-ului Interactiv, functia Multi-Color se va activa si va permite impartirea automata a suprafetei de lucru in pana la patru sectiuni distincte. Functia suplimentara multi-color mode permite detectia automata a numarului si culorilor markerelor ridicate din tray.

95.00 Eur +TVA

 cart

Sound bar


Pentru o calitate exceptionala a sunetului, dedicata imbunatatirii experientei didactice a utilizatorilor, incintele acustice optionale HI-FI 20W sunt unul dintre accesoriile cele mai importante ale tablelor interactive. Astfel, prezentarile, filmele educationalele sau documentarele vor putea fi urmarite cu usurinta de intreaga clasa.

In plus, amplificatorul beneficiaza de conexiune USB la PC, control al volumului si porturi USB de iesire. Cu o dimensiune de numai 107x65x22 mm, acesta beneficiaza de un sistem usor de prindere in lateral, potrivindu-se perfect cu rama tablei interactive.

   105.00 Eur +TVA
cart

 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit
54.60 Eur +TVA  
cart
 LargeImg

Camera documente Aver U50 ofera un grad mare de portabilitate si confort. Senzorul de camera de 5-megapixeli, rezolutia HD1080p (30 fps) si microfonul incorporat transforma camera AVerVision U50 in optiunea ideala si completa pentru discutii video in domeniul educational si pentru training-uri.


Camera pentru documente Aver U50 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Dispune de un brat flexibil rotatie 180 de grade, prin care camera va surprinde fiecare detaliu, iar continutul va fi clar pentru toti participantii.

189.00 USD +TVA
cart

 Accesorii WIFI video

InFocus LiteShow 4 DB+ este un adaptor wireless pe care il puteti adauga oricarui display sau proiector cu HDMI sau VGA. Aceasta va va permite sa faceti sharing de date, audio si video prin intermediul unei conexiuni wireless securizate simplu si rapid. Folosind adaptorul LiteShow 4 DB+ puteti transforma orice display cu o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless si/sau de retea.

- Transformati orice display folosindu-va de o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless sau de retea.
- Aratati, controlati sau vizualizati o prezentare dintr-un dispozitiv mobil.
- Invitatii din camera pot face prezentari rapide folosind drive-ul USB LiteShow.

332.64 Eur +TVA 
cart

 Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive de la Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat printr-un motor electric/comanda pe fir. Acesta include un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, se include si un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (glisarea in planul tablei a videoproiectorului si a bratului acestuia) usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu intre mai multe clase sau sali.

780.00 Eur +TVA
cart
Intel

Computer preinstalat Windows 8.1/10, IQboard Suite Ready, Aver Videoconference Ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive IQboard si solutiile de Videoconferinta Aver, include tastatura si mouse wireless Logitech sau Microsoft.

Performante tehnice minimale: i3, 4GB RAM, 500Gb HDD; (performantele actuale pot suferi modificari in functie de configuratia disponibila)

440.00 Eur +TVA  cart
sistem videoconferinta aver

Sistemul de videoconferinta EVC130 ofera utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video la calitate Full HD si content sharing, in timp real, la rezolutie HD - 720p. Tehnologia exclusiva AVer High Efficiency Lost Packet Recovery asigura transmisia continutului video si audio, fara distorsiuni sau decalaje, prin ajustarea rezolutiei imaginii si a lungimii de banda folosite, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de comunicare de cea mai buna calitate. Camera AVer PTZ - HD, echipata cu un senzor CMOS de 2 Megapixeli si zoom optic 16x, asigura transmisia unor imagini clare, de calitate, chiar si in sali de mari dimensiuni. De asemenea, prin intermediul telecomenzii, utilizatorul poate controla rotatia, zoom-ul si inclinatia camerei. Demo disponibil in showroom-ul nostru.

1040.00 Eur +TVA  cart

AVer-Logo-png

Solutii avansate de videonconferinta dezvoltate pentru integrare facila in sisteme interactive, atat pentru mediul educational, cat si pentru aplicatii business.

Videoconferinta si transmitere de continut interactiv

Alege pachetul de videoconferinta Aver EVC130 pentru a transmite celorlalti imagini live prealuate de la camera cu rezolutie 1080p Full HD si continut (de la calculator, tabla interactiva, display interactiv, camera documente, etc.)

AVer VC low PNG

Beneficii:

 • Rezolutie Full-HD
 • Videoconferinta cu 10 locatii simultan
 • Dual Display + Content Sharing
 • Aplicatii pentru iOS & Android
 • 3 ani GARANTIE
 • Propunem solutii hardware si software la cheie care se potrivesc perfect aplicatiei dvs.
 • Solutii interactive profesionale pentru o gama variata de aplicatii si domenii de activitate.
 • Solutii integrate perfect in sistemele de telecomunicatii globale, incluzand videonconferinta 3D si distance learning.
 • 1
 • 2
 • 3