Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

vezi pachetele buton

 

 

Display Interactiv seria Premium - CTouch Laser Air diagonala 55" | 140 cm, Software EDU & BUS, 10 x Touch

Laser Air Perspectief hero Education 1200pxDincolo de competentele didactice si pedagogice ale profesorilor sau trainerilor din mediul educational si cel de afaceri, un rol foarte important il ocupa solutiile si echipamentele tehnologice cu ajutorul carora se transmit informatiile. Cu cat continuturile partajate mizeaza mai mult pe aspectul vizual si pe cel interactiv, cu atat invatarea devine mai eficienta.

In acest sens, display-ul interactiv se dovedeste a fi solutia media digitala cea mai completa, oferind utilizatorilor o experienta memorabila in care sunt angrenati direct si dinamic.

Spre deosebire de prelegerile clasice unidirectionale, metoda moderna instaleaza interactivitatea pe primul plan si creeaza o experienta de invatare sociala mai bogata si mai plina de sens. Tehnologia colaborativa cu functiile touch permite o mai buna gestionare a continutului, incurajand audienta sa se implice direct si activ in timpul lectiilor.

Gama CTouch Laser Air reprezinta noua generatie de displayuri interactive ce deschide usile tehnologiei touch si sporeste gradul de implicare si colaborare al utilizatorilor, avand un design perfect adecvat salilor de curs sau de sedinte.

Display-ul interactiv Ctouch Laser Air cu diagonala de 55” are un aspect modern si elegant, iar compatibilitatea sa cu sistemele de operare Windows, Mac si Android ii garanteaza functionalitatea pentru o gama larga de utilizatori. Este construit din materiale rezistente la zgariere sau agresiuni mecanice, iar ecranul securizat de 4 mm grosime este conceput sa reziste utilizarii frecvente timp indelungat.

Software-ul Oktopus faciliteaza crearea de lectii dinamice si interactive, punand la dispozitie peste 70 de instrumente individuale de invatare pentru cele mai variate domenii de interes (geografie, literatura, matematica). Oktopus aduce nou pe piata de software pentru table interactive faptul ca poate fi usor integrat cu orice tip de aplicatii, programe Microsoft Office, software video, VLEs, website-uri sau alte resurse de invatare. Acesta permite utilizatorilor sa comute intre aplicatii si sa imbine cu usurinta contentul online cu cel offline.

Instrumente si functii standard:

 • 14 instrumente de desenare (creion, evidentiator, forme, etc);
 • Instrumente de captura audio, video si, in plus, o tastatura touch de ecran;
 • Functia de desenare freehand/ desenare linii drepte sau de evidentiere a unei arii specifice cu ajutorul creionului de evidentiere;
 • Functia de selectie a culorii, grosimii si stilului;
 • Functia write & erase cu ajutorul careia utilizatorii pot scrie sau sterge continutul;
 • Functia de captura de ecran si de inregistrare audio si video;
 • Acces la biblioteca de imagini sau crearea propriei biblioteci de imagini;

display interactiv educational software inclus

 

Display-ul este intuitiv si usor de folosit cu degetul sau cu orice obiect solid prin intermediul functiilor multi-touch, astfel incat pana la 10 utilizatori diferiti pot folosi simultan gesturile de navigatie presetate sau pot configura propriile gesturi.

 

Datorita ecranului LED, display-ul interactiv CTouch Laser Air cu diagonala de 55” minimizeaza considerabil consumul de energie electrica fata de displayurile standard LCD, reducand in acest fel costurile de exploatare. De asemenea, costurile de intretinere sunt reduse la zero intrucat displayul nu necesita inlocuirea de filtre, de lampi sau calibrare.

 

 Avantaje suplimentare: 

 • Operare silentioasa, fara zgomotele si caldura produsa de un videoproiector;
 • Suprafata durabila, rezistenta la lovituri si usor de curatat;
 • Durabilitate: 50.000 ore, echivalentul a 15 ani de folosinta;
 • 7 ani garantie, cea mai lunga perioada de garantie disponibila in Romania;
 • 10 utilizatori pot scrie/sterge simultan;
 • viteza incredibila de 5.5ms
 • instalare plug and play, nu necesita drivere pentru Windows si Android
 • conexiune wi-fi integrata;

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 1297,5 x 778,3 x 115.0 mm
Suprafata activa 1209.6 x 680.4 mm
Diagonala 55 inchi | 140 cm
Puncte de contact 10 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie Edge type LED, Active IR
Rezolutie 1920 x 1080
Contrast 1400:1
Format 16:9
Conectivitate HDMI x 3, USB (2.0/3.0) x 1, VGA x 3, Audio input: x 3, Audio output: x 1, USB
Viata panel 50.000 ore
Timp Raspuns 5.5 ms
Luminozitate 350 cd/m2
Audio 15W x 2, stereo
Suprafata anti reflex Da
Suprafata protectie Da, grosime 4 mm
Interfata USB 1.1 compatible HID compliant, Plug & Play compatible, USB 2.0
VESA sistem 400 x 400 mm
Greutate 47kg
Garantie 7 (sapte) ani, integral
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu HDMI, cablu VGA, telecomanda, 2 x touch pen, software Oktopus cu licenta, 5 licente pentru tableta, manual, ghid Quick start;
Certificari CE, ROHS

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Premium - CTOUCH Laser Air diagonala 55" | 140 cm

markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

Accesorii WIFI video

Solutie moderna de a elimina cablurile din solutia dvs interactiva, adaptorul wireless WIPG-1000 asigura transmisia fluxului video si date la rezolutie full HD 1080p  de la computerul/laptopul dvs la displayul interactiv. Un numar nelimitat de utilizatori se pot conecta la echipament, fiind posibile pana la 4 prezentari simultane.

Compatibil cu orice display din cadrul solutiilor noastre, acesta se integreaza perfect si cu dispozitivele audio din programul de accesorii. Driverele si aplicatiile necesare sunt puse la dispozitie in mod gratuit pentru toti utilizatorii sistemului. Sistemul suporta securizare prin parolare si access PIN.

239.00 Eur +TVA  cart
CTOUCH computer integrat 10052021

Computer preinstalat Windows 10, Microsoft Office Ready, Interactive Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive CTOUCH si cu solutiile de videoconferinta Aver & Sony. Se integreaza perfect in carcasa displayului si nu necesita niciun alt accesoriu pentru functionare. 

Performante tehnice:

- i3-5010U, 3MB sau i5-5200U sau i7-5550U, 4MB up to 3.00 GHz, 3MB, up to 2.70 GHz, 2.10 GHz, 8GB RAM, Intel® HD Graphics 5500, 120 GB SSD. 

Se integreaza in reteaua LAN wired sau wireless.

de la 774.00 Eur +TVA  cart
CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart

AVer-Logo-png

Solutii de invatamant online

Solutiile de invatamant online prin Zoom, Microsoft Teams, Google Meet si orice alta aplicatia de invatamant online sau videoconferinta, faciliteaza educatia interactiva, stimuleaza interesul si implicarea activa a elevilor, sustin scoala online si se integreaza nativ cu tablele interactive din gamele Foundation, Expert si Evolution, cat si cu display-urile interactive din gamele Elementary, Intermediate, Smart, Advanced si Genius.
___________________________________________

Zoom
Zoom este un program ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza educatia interactiva si spijina scoala online.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Microsoft Teams
Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Google Meet
Google Meet este aplicatia de videoconferinta dezvoltata de Google, ce faciliteaza invatamantul online si colaborarea interactiva intre profesori si elevi, prin ore de curs virtuale, cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori.
Citeste mai mult.

Invatamant online zoom teams meet scoala

Ultimele Referinte IQboard

BitDefender
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94'' si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Dante International – eMag
Dante International, compania care detine site-ul de comert electronic eMag.ro prin intermediul caruia cumparatorii pot achizitiona o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, carti, muzica si filme, a achizitionat de la IQboard table interactive din gamele Expert si Foundation, dar si sisteme audio pentru table interactive. Tablele interactive achizitionate se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, beneficiaza de tehnologie Multi-touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan si viteza impresionanta rulare a continutului multimedia.
Telekom Romania Communications
Compania Telekom, prezenta in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, a achizitionat de la IQboard, table interactive din gamele Foundation si Expert, dotate cu tehnologie Multi-Touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, software in limba romana si integrare nativa cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams sau orice alta aplicatie de videoconferinta. Tablele interactive Foundation beneficiaza de tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch, iar tablele interactive Expert dispun de tehnologie de ultima generatie IR.
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei si Cercetarii, organismul din Guvernul Romaniei care coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, a achizitionat de la IQboard table interactive din gama Foundation, cu software in Limba Romana. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, tablele sunt dotate cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch si mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar. Tablele se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Meet, Teams, sprijinind scoala online.
 • 1
 • 2
 • 3