Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

vezi pachetele buton

 

 

Display Interactiv seria Medium - PHILIPS BDL5556ET/00 diagonala 55" | 140 cm, 6 x Touch

Philips Display interactiv BDL5556ET00Mediul corporatist si cel comercial isi pun la dispozitie cele mai eficiente solutii de optimizare a interactiunii si colaborarii in cadrul prezentarilor, sedintelor si videoconferintelor. Tehnologiile digitale vin in sprijinul acestora, oferind o gama larga de displayuri interactive echipate cu cele mai performante componente soft, instrumente, functii, aplicatii.

Descopera un nou nivel de interactiune cu Philips BDL5556ET/00 si fii mai aproape ca niciodata de audienta ta. Rapid, durabil si performant, displayul profesional afiseaza imagini clare, cu contrast la cele mai inalte standarde de calitate. Dispune de tehnologie optica touch pentru cea mai avansata interactiune a utilizatorilor si este compatibil cu toate sistemele de operare de top de pe piata.

Displayul Philips BDL5556ET/00 ofera o calitate superioara a imaginilor, afisand detalii clare, cu luminozitate ridicata si culori vibrante. Utilizatorii se pot bucura de interactiune sporita datorita flexibilitatii displayului si a performantei touch simultane. De asemenea, ecranul dispune de recunoastere touch automata, iar conectorul USB este conform HID, oferind operare plug and play.

Senzorii de pe marginea ecranului asigura o claritate perfecta, oferind in acelasi timp interactiune multi-touch cu pana la 6 puncte simultane de atingere si permitand, astfel, utilizarea celor mai noi aplicatii interactive. Displayul professional Philips este independent din punct de vedere al software-ului si suporta Windows 10, Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS si Linux.

Panoul de afisaj LED permite dispersia uniforma a luminii, iar rezolutia Full-HD 1080p si rata de refresh de 60 Hz asigura o experienta vizuala de exceptie. 

Philips Display interactiv BDL5556ET00 v01Echipat cu slot OPS, displayul se poate transforma intr-un veritabil computer, integrat in infrastructura IT  a dvs si fara cabluri suplimentare. Computerul OPS este preinstalat cu sistem de operare Windows 10 si suporta toate aplicatiile pe care le instalati in mod normal pe computerul dvs.

Ecranul dispune de suprafata anti-glare ce reduce la minimum reflexia luminii, a ultravioletelor si previne oboseala ochilor. De asemenea, intensitatea luminii de fundal poate fi setata si ajustata din sistem in vederea reducerii consumului de energiei cu până la 50%, fapt ce reduce considerabil si costurile.

Software-ul SmartControl permite controlul si managementul retelei de displayuri prin RJ45 si RS232C. In acest mod, se poate ajusta cu precizie rezolutia, luminozitatea, contrastul in mod automat sau printr-un sistem de comanda si control centralizat, de exemplu programand toate echipamentele sa porneasca/opreasca la o anumita actiune sau ora. Displayul poate fi folosit cu frecventa maxima timp indelungat, fiind proiectat pentru functionare 24/7 pentru a face fata exigentelor mediului de afaceri.

 

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 1257.3 x 728.1 x 79.0 mm
Suprafata activa 1218.3 x 689.1 mm
Diagonala 54.6 inchi | 138.7 cm
Puncte de contact 6 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie Edge type LED, Active IR
Rezolutie 1920 x 1080
Contrast 1300:1
Format 16:9
Conectivitate Display Port, HDMI, USB, VGA, Audio input, Audio output, External speaker connector
Viata panel 50.000 ore
Timp Raspuns 12 ms
Luminozitate 450 cd/m2
Audio 10W x 2, stereo
Suprafata anti reflex Da
Suprafata protectie Da, grosime 5 mm
Interfata USB 1.1 compatible HID compliant, Plug & Play compatible, USB 2.0
VESA sistem 400 x 400 mm, 400 x 200 mm, 200 x 200 mm
Greutate 43 kg
Garantie 3 ani, integral
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu VGA, cablu RS232, cablu USB, telecomanda (+ baterii), CD-ROM cu manualul de utilizare, ghid Quick Start;
Certificari CE, CCC, FCC, Class B, UL/cUL, RoHS, EPA, CB, C-Tick, EAC, EMF, KUCAS, SASO

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Medium - PHILIPS BDL5556ET/00 diagonala 55" | 140 cm

markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

Accesorii SoundBar

 Folosind tehnologia Yamaha Class-D, acest sistem ofera o calitate exceptionala a sunetului cu scopul imbunatatirii experientei si mediului interactiv. Soundbar-ul are o putere de 30W si face ca prezentarile, filmele educationale sau documentarele sa fie urmarite cu usurinta de intreaga clasa.

Echipamenul beneficiaza de telecomanda cu raza mare de actiune, dar si de comenzi manuale instalate in partea inferioara. Dispune de doua intrari audio, certificate si dimensionate pentru solutiile interactive IQboard, inclusiv memoria ultimului volum setat. Avand o dimensiune de 1000 x 85 x 85mm, instalarea echipamentului se face cu usurinta cu ajutorul sistemului de prindere integrat si compatibil cu VESA displayului.

126.00 Eur +TVA  cart
Accesorii WIFI video

Solutie moderna de a elimina cablurile din solutia dvs interactiva, adaptorul wireless WIPG-1000 asigura transmisia fluxului video si date la rezolutie full HD 1080p  de la computerul/laptopul dvs la displayul interactiv. Un numar nelimitat de utilizatori se pot conecta la echipament, fiind posibile pana la 4 prezentari simultane.

Compatibil cu orice display din cadrul solutiilor noastre, acesta se integreaza perfect si cu dispozitivele audio din programul de accesorii. Driverele si aplicatiile necesare sunt puse la dispozitie in mod gratuit pentru toti utilizatorii sistemului. Sistemul suporta securizare prin parolare si access PIN.

239.00 Eur +TVA  cart
CTOUCH computer integrat 10052021

Computer preinstalat Windows 10, Microsoft Office Ready, Interactive Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive CTOUCH si cu solutiile de videoconferinta Aver & Sony. Se integreaza perfect in carcasa displayului si nu necesita niciun alt accesoriu pentru functionare. 

Performante tehnice: i3-5010U, 3MB, 2.10 GHz, 8GB RAM, Intel® HD Graphics 5500, 120 GB SSD. Se integreaza in reteaua LAN wired sau wireless.

774.00 Eur +TVA  cart
CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart

AVer-Logo-png

Solutii de invatamant online

Solutiile de invatamant online prin Zoom, Microsoft Teams, Google Meet si orice alta aplicatia de invatamant online sau videoconferinta, faciliteaza educatia interactiva, stimuleaza interesul si implicarea activa a elevilor, sustin scoala online si se integreaza nativ cu tablele interactive din gamele Foundation, Expert si Evolution, cat si cu display-urile interactive din gamele Elementary, Intermediate, Smart, Advanced si Genius.
___________________________________________

Zoom
Zoom este un program ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza educatia interactiva si spijina scoala online.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Microsoft Teams
Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Google Meet
Google Meet este aplicatia de videoconferinta dezvoltata de Google, ce faciliteaza invatamantul online si colaborarea interactiva intre profesori si elevi, prin ore de curs virtuale, cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori.
Citeste mai mult.

Invatamant online zoom teams meet scoala

Ultimele Referinte IQboard

BitDefender
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94'' si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Dante International – eMag
Dante International, compania care detine site-ul de comert electronic eMag.ro prin intermediul caruia cumparatorii pot achizitiona o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, carti, muzica si filme, a achizitionat de la IQboard table interactive din gamele Expert si Foundation, dar si sisteme audio pentru table interactive. Tablele interactive achizitionate se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, beneficiaza de tehnologie Multi-touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan si viteza impresionanta rulare a continutului multimedia.
Telekom Romania Communications
Compania Telekom, prezenta in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, a achizitionat de la IQboard, table interactive din gamele Foundation si Expert, dotate cu tehnologie Multi-Touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, software in limba romana si integrare nativa cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams sau orice alta aplicatie de videoconferinta. Tablele interactive Foundation beneficiaza de tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch, iar tablele interactive Expert dispun de tehnologie de ultima generatie IR.
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei si Cercetarii, organismul din Guvernul Romaniei care coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, a achizitionat de la IQboard table interactive din gama Foundation, cu software in Limba Romana. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, tablele sunt dotate cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch si mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar. Tablele se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Meet, Teams, sprijinind scoala online.
  • 1
  • 2
  • 3