Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de  GBC® si inseamna:

Solutii high-end pentru educatie  |  Pachete interactive complete  |  Soft-uri & Resurse educationale in limba romana  |  Solutii de realitate virtuala & Laboratoare online  |  Ingineri specializati in solutii AV  |  Servicii complete de instalare si configurare  |  Service & mentenanta 24/7  |  Sesiuni de Training & Cursuri de perfectionare

Pachete interactive
complete
 Display-uri
interactive
 Laboratoare
realitate virtuala
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

Oferta PNRAS

 

 

Display Interactiv seria Business - PANASONIC TH-50LFB70E diagonala 50" | 127 cm

Panasonic Display interactiv TH 50LFB70EDin ce in ce mai multe companii se orienteaza catre tehnologii care sa amplifice colaborarea si interactivitatea. Mediul de afaceri se afla permanent in cautarea celor mai performante mijloace de a spori angajamentul angajatilor si de a creste productivitatea si creativitatea acestora.

Displayul interactiv Panasonic TH-50LFB70E duce interactiunea un pas mai departe, raspunzand cu acuratete si versatilitate celor mai exigente nevoi de interactivitate si colaborare, intrucat dispune de software whiteboard integrat ce permite desfasurarea prezentarilor fara a avea nevoie de un PC. Pana la patru utilizatori pot lucra, adnota si prezenta simultan. Acestia pot desena/scrie sau face notite direct pe fotografii, pe video-uri, pe documente Power Point si PDF si le pot salva ca fisiere de imagine (jpg) separate, putand fi stocate in memoria interna, pe o memorie USB externa sau trimise mai departe prin email direct de pe display.

Fie ca utilizati degetul pentru a indica un continut specific intr-o prezentare sau stylusul digital pentru a face adnotari pe baza acesteia, interfata touch este intuitiva si usor de folosit, astfel incat si cele mai complexe taskuri devin doar simple comenzi. Tehnologia touch control permite utilizatorilor sa schimbe paginile cu usurinta, sa foloseasca functia de zoom in/out, precum si sa navigheze facil prin functiile multi-media fara a folosi telecomanda.

Capacitatea displayului Panasonic TH-50LFB70E de a fi folosit in cadrul conferintelor web si video salveaza companiei tale timp si bani, reducand costurile de deplasare. Datorita rezolutiei sale vibrante Full HD, participantii echipei aflati la distanta pot scrie notite detaliate pe documentele partajate, rezolvand asftel problemele in timp real.

Tehnologia Miracast integrata permite partajarea instanta a documentelor, filmelor sau imaginilor de pe dispozitivele mobile compatibile fara a mai avea nevoie de software suplimentar sau cabluri de conexiune. In plus, pentru dispozitivele ce nu beneficiaza de aceasta tehnologie, aplicatia Wireless Apps pentru IOS si PC ofera aceleasi functii pentru un numar de pana la 16 utilizatori

Instrumente si functii standard:

 • Rulare software whiteboard de pe USB stick, fara a fi nevoie sa instalati pe PCul dvs;
 • Pana la 6 utilizatori pot scrie simultan, cu culori si setari diferite ale pen-ului;
 • Captura de ecran;
 • Comutare in modul PPT sau Whitboard cu ajutorul unui singur buton;
 • Recunoastere si transformare scris de mana;
 • Zoom pana la 300%;
 • Pana la zece pagini whiteboard cu navigare facila intre ele;
 • Salvare direct in fisierele editate de tipul Power Point;
 • one button printing;
 • adnotari direct pe fisierele sau sursele media prezentate: fotografii, filme, document camera, etc;

Panasonic Display interactiv TH 50LFB70E v01Rularea continuturilor stocate pe device-uri USB externe este mai rapida si mai facila ca niciodata, intrucat se realizeaza instantaneu si nu mai necesita conectarea la un PC.

De asemenea, iti poti extinde si personaliza functionalitatea display-ului cu SLOT2.0 ce iti permite sa adaugi functiile de care ai nevoie (HDMI, HD-SDI, Plug-in PC) pentru a folosi orice tip de aplicatie

Pentru a asigura o functionare cat mai economica, dar si o durata de viata cat mai indelungata, displayul interactiv beneficiaza de o serie de functii de control al consumului de energie electrica. In acest mod, display-ul porneste si se opreste automat in momentul in care detecteaza o sursa de semnal.

 

 Avantaje suplimentare: 

 • Operare silentioasa, fara zgomotele si caldura produsa de un videoproiector;
 • 4 utilizatori diferiti pot scrie/sterge/manipula continut simultan
 • ofera o experienta rapida de touch si de control; 6,5 ms timp de raspuns;
 • se poate conecta la device-uri multiple: camera video, stick de memorie, camera de documente;
 • claritate; culori vibrante; unghiuri extraordinare de vizualizare;
 • suprafata rezistenta la impact;
 • garantie 36 luni;

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 1185 x 705 x 103 mm
Suprafata activa 1095 x 616 mm
Diagonala 50 inch | 125,70 cm
Puncte de contact 6 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie LCD VA panel / E-LED | Infrared blocking detection method
Rezolutie 1920 x 1080
Contrast 5000:1
Format 16:9
Conectivitate HDMI x 2, DVI-D x 1, VGA x 1, Audio input: x 3; VGA OUT x 1, USB type A x 1; USB type B x 1;
Viata panel 50.000 ore
Timp Raspuns 6.5 ms
Luminozitate 350 cd/m2
Audio 10W x 2, stereo
Suprafata anti reflex Da
Suprafata protectie Da, grosime 2.5 mm
Interfata USB 3.0 compatible HID, Plug & Play
VESA sistem 400 x 300 mm
Greutate 33kg
Garantie 3 ani, integral
Orientare Portrait/Landscape
Accesorii incluse Cablu de alimentare (2m), telecomanda + baterii R6(UM) x2, Software CD-ROM (Whiteboard software / Wireless Manager software / Instructiuni de operare), cablu USB (2m) x 1, 2 x stylus digital, burete, suport pentru stylusuri, manual de utilizare;
Certificari CE, ROHS

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Business - PANASONIC TH-50LFB70E diagonala 50" | 127 cm

Accesorii WIFI video

Modul pentru conectare wireless inclus de la producator, inclusiv MIRACAST, Standard 2.4 GHz: IEEE802.11b/g/n, 5.0 GHz: IEEE802.11a/n

Se pot transmite documente, filme full HD, imagini si fisiere audio de la orice device compatibil Android sau Windows (inclusiv dispozitive mobile) cu functia Miracast fara a instala aplicatii software suplimentare sau a efectua setari complexe. Fara nici un cablu, conectare rapida si banda suficienta pentru a rula filem cu rezolutie 1080p video si 60 frames per second, Miracast este solutia perfecta pentru eliminarea cablurilor.

inclus 
markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart

resurse educatie interactiva

Resurse pentru educatie interactiva

Laboratoarele de realitate virtuala VRLab Academy inseamna experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv, ce se adreseaza elevilor, studentilor si profesorilor, atat din ciclul gimnazial cat si din ciclul liceal si universitar si pune la dispozitia acestora peste 200 de laboratoare din diferite domenii, precum Chimie, Fizica, Biologie, Stiinte moderne sau Anatomie.
___________________________________________

Laboratoarele de limbi straine easyLab si Optimas School
sunt sisteme ce imbina componentele software si hardware pentru a optimiza si a utiliza la capacitate maxima orice calculator din sala de clasa, oferind astfel instrumente educationale bazate pe control si comunicare, ce au fost concepute cu focus atat pe profesori cat si pe eficienta multidisciplinara.
___________________________________________

Laboratoarele pentru mediul universitar LD DIDACTIC
, inseamna mai mult decat echipamente specializate pentru experimente, punand la dispozitia utilizatorilor atat echipamente individuale, cat si seturi complete pentru experimente bazate pe curricula, pentru stiinte si inginerie: instructiunile pentru experimente si literatura de specialitate, atat pentru studenti, cat si pentru personalul didactic.
___________________________________________

Aplicatii de videoconferinta 
ce faciliteaza atat educatia interactiva, cat si comunicarea la distanta: Google Meet permite intalniri virtuale cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori. Zoom permite sesiuni video cu pana la 1000 de utilizatori simultan si organizarea de webinarii cu sesiuni de vot. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajare si editare in timp real a fisierelor.

 

Ultimele Referinte IQboard

Academia Navala Mircea cel Batran Constanta
ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"
Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 151 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii ofiterilor de marina. Pentru a dota salile de pregatire a viitorilor ofiteri ai Fortelor Navale Romane, Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta a ales din portofoliul IQboard, display-urile interactive Prowise Ten echipate cu OPS-uri Prowise PC Module Core i7. Solutiile de ultima-generatie integrate in salile de curs, impreuna cu maiestria profesolilor universitari ai academiei, ofera studentilor o pregatire profesionala la cele mai inalte standarde academice.
Bitdefender Headquarters Bucharest Romania
BITDEFENDER
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94" si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Ministerul Educatiei
MINISTERUL EDUCATIEI
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, stabileste obiectivele sistemului de invatamant, precum si obiectivele educationale pe niveluri si profiluri de invatamant si in prezent se afla in plin proces de digitalizare a sistemului national de educatie. Venind in sprijinul nevoii de digitalizare a educatiei si a necesitatii de dotare a salilor de curs cu echipamente moderne, solutiile pentru educatie interactiva din portofoliul IQboard au reprezentat alegerea optima pentru Ministerul Educatiei. Astfel, Ministerul Educatiei a achizitionat pachete interactive complete, formate din tabla interactiva Expert cu diagonala de 95" (242 cm) si sistem interactiv Pen Tray, videoproiector InFocus si suport profesional pentru videoproiector.
Liceul Constantin Brincoveanu VRLab
LICEUL TEORETIC CONSTANTIN BRANCOVEANU
Liceul Teoretic "Constantin Bracoveanu", unitate scolara cu traditie in invatamantul bucurestean, cu o vechime de peste 50 de ani, a inaugurat primul laborator de realitate vitrtuala din Romania, cu experiemnte stiintifice bazate pe curicula. Pentru dotarea laboratorului, institutia de invatamant a ales din portofoliul IQboard, solutia de realitate virtuala VRLab Academy ce ofera experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv. VRLab Academy este un instrument excelent atat pentru educatia fata in fata, cat si pentru cea la distanta si este gata sa sustina inovatia remarcabila in realitatea virtuala cu o biblioteca de articole si produse care respecta promisiunea acestui nou mediu educational progresiv.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6