Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de  GBC® si inseamna:

Solutii high-end pentru educatie  |  Pachete interactive complete  |  Soft-uri & Resurse educationale in limba romana  |  Solutii de realitate virtuala & Laboratoare online  |  Ingineri specializati in solutii AV  |  Servicii complete de instalare si configurare  |  Service & mentenanta 24/7  |  Sesiuni de Training & Cursuri de perfectionare

Pachete interactive
complete
 Display-uri
interactive
 Laboratoare
realitate virtuala
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

Oferta PNRAS

 

 

Sistem Interactiv Portabil Infinity - Diagonala pana la 100" (254cm), Software Lb. Romana, Auto-Calibrare

 

Sistemul interactiv portabil Infinity ofera posibilitatea de a transforma orice spatiu intr-un sistem interactiv complet, ideal pentru mediile educationale si de business, fiind o alegere de buget pentru sesiunile de invatare si prezentari interactive. Sistemul poate folosi dotarile existente (table magnetice, whiteboard) sau poate fi folosit direct pe perete, masa, etc.

Caracteristici si functii: 

software infinity

 • Instalare rapida si flexibila, acolo unde aveti nevoie;
 • Nu necesita alte accesorii pentru montaj;
 • Instalare si calibrare in mai putin de 3 minute;
 • Nu necesita instalarea de drivere sau cunostinte tehnice;
 • Capabilitatea de recunoastere scrisului de mana;
 • Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: chimie, biologie, fizica, etc.;
 • Functii de inregistrare, salvare si editare a lectiilor intr-un numar mare de formate (word, pdf, jpeg, etc.);
 • Suporta orice tip de adnotari din suita de aplicatii Microsoft Office (fisiere Word, PowerPoint, Excel etc.);
 • Videoplayer integrat;
 • Butoane customizabile rapide pe laterale (shortcut comenzi rapide);
 • Functie de auto-calibrare, folosirea ulterioara nu mai necesita calibrare;
 • Cablu USB 6 metri, suficient pentru prezentari mobile;
 • Posibilitatea de a selecta accesorii si optiuni disponibile, click aici pentru detalii;

Prin intermediul tehnologiei IR si Ultrasunete, sistemul Infinity reprezinta o alternativa economica fata de sistemele interactive traditionale, oferind posibilitatea de instalare pe orice suprafata de proiectie cu diagonala de pana la 100 inchi (254 cm). Echipamentul se instaleaza prin tehnologie magnetica si se caracterizeaza printr-o portabilitate desavarsita, fiind usor de transportat. Integrarea intr-un sistem de proiectie se realizeaza in mai putin de 5 minute, prin procedura de tip plug & play.

Dispozitivul Infinity prezinta facilitatea de a putea integra un card de memorie SD. Markerul tip stylus, inclus in pachet, prezinta o precizie de lucru excelenta si se caracterizeaza prin rezistenta la socuri si lovituri, avand in constructia sa o suprafata anti-alunecare pentru o mai buna aderenta in mana. Pentru confortul dvs sunt incluse in pachet doua varfuri de rezerva, suficient pentru ani buni de utilizare.

Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva se caracterizeaza si prin capabilitatea sa de a rula fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice timp de prezentare. Acesta este in limba romana si a fost dezvoltat pentru a fi cat mai usor de folosit atat de utilizatori incepatori, cat si de cei experimentati, fiind compatibil cu majoritatea sistemelor de operare existente: Windows 10 / 8.1 / 7 / Vista / XP; Mac; Linux. Este adaptat excelent pentru prezentarile educationale de predare si invatare, dar si pentru comunicarea in mediile de business.

Pentru a sustine mai mult activitatile didactice si a oferi ajutor elevilor sau profesorilor, softwareul tablei dispune de o librarie de machete tridimensionale adaptate curriculei scolare. Acestea pot fi marite, micsorate, rotite 360 grade, adnotate si apoi salvate in format JPEG sau PDF. De pe site-ul 3D Warehouse, elementele pot fi descarcate gratuit.

Suportul de fixare magnetic pe suprafata de proiectie va asigura pastrarea pozitiei echipamentului interactiv pentru folosiri viitoare. Astfel, acesta poate fi luat din sala de curs la inchiderea programui si functia de auto-calibrare, prin retentia pozitiei de fixare, va asigura demararea urmatoarei sesiuni in cel mai scurt timp, fara calibrarea sistemului sau alte operatiuni complicate. In cazul in care prezentarea se face pe suprafete ne-magnetice (perete, etc) este disponibil in pachet suportul de fixare cu adeziv.

 

Software gratuit cu urmatoarele facilitati principale:tabla interactiva infinity portable

 •      Functii de desenare, scriere, realizare grafice;
 •      Suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 •      Video player integrat;
 •      Posibilitatea de a captura si salva informatii;
 •      Capabilitate de inregistrare video si audio;
 •      Tastatura virtuala incorporata;
 •      Functii complexe de voting;
 •      Moduri de prezentare Full Screen sau Windows Mode;
 •      Software licentiat pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 •      Limba romana inclusa standard si gratuit
 •      Limbile tuturor minoritatilor disponibile gratuit;
Specificatii tehnice:
Tehnologie                     IR + Ultrasonic
Rezolutie 4096 x 4096
Timp de raspuns 12 ms
Precizie ± 2 mm
Frecventa IR: 38 kHz | Ultrasonic: 40 kHz
Interfata USB 2.0 (HID Compliant) - nu necesita driver pentru Windows 7/8/8.1/10
Sistem de operare Windows 10 / 8.1 / 7 / Vista / XP; Mac; Linux
Dimensiune proiectie orice dimensiune dorita si disponibila pana la 100” (254cm)
Dimensiune senzor 210 x 39 x 9.88 mm
Greutate neta senzor 63 g
Consum USB=5v; Operare curenta=65mA
Garantie  24 luni
Accesorii incluse

Cablu USB cu lungime de 6m, marker tip stylus, butoane rapide customizabile, suport de fixare magnetic, suport de fixare nemagnetic, 2 x varfuri de rezerva stylus, CD Software

Certificate FCC, CE, RoHS

Accesorii disponibile pentru Seria Portable - Infinity

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

GRATUIT 
montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciile de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro

Cere cotatie consultantului IQboard

 whiteboard

Whiteboard magnetic, dimensiune totala 120 x 180 cm, prindere fara perforarea tablei, suprafata de scris speciala pentru markere cu stergere uscata tip whiteboard. Include tavita markere si toate accesoriile pentru instalare pe perete.

Compatibil 100% cu solutia portabila Infinity, cu suprafata care suporta proiectii video si atasarea echipamentelor de calibrare automata, parte din programul Infiniti.

59.00 Eur+TVA
cart

 projector icon

O paleta intreaga de videoproiectoare, de la producatori de top si cu performante tehnice care reflecta bugetele disponibile pentru fiecare solutie in parte. Alegerea dvs trebuie sa reflecte specificul si luminozitatea salii, aplicatiile care se doresc a fi rulate si rezolutiile continutului multimedia.

Sunt recomandate cu grad maxim de compatibilitate cu sistemul infinity videoproiectorarele sub marcile: Sony, Panasonic si Infocus. Mai mult, clientii din segmentul EDU beneficiaza in mod gratuit de garantie extinsa.

de la 900 RON 
cart
 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

54.60 Eur+TVA
cart

resurse educatie interactiva

Resurse pentru educatie interactiva

Laboratoarele de realitate virtuala VRLab Academy inseamna experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv, ce se adreseaza elevilor, studentilor si profesorilor, atat din ciclul gimnazial cat si din ciclul liceal si universitar si pune la dispozitia acestora peste 200 de laboratoare din diferite domenii, precum Chimie, Fizica, Biologie, Stiinte moderne sau Anatomie.
___________________________________________

Laboratoarele de limbi straine easyLab si Optimas School
sunt sisteme ce imbina componentele software si hardware pentru a optimiza si a utiliza la capacitate maxima orice calculator din sala de clasa, oferind astfel instrumente educationale bazate pe control si comunicare, ce au fost concepute cu focus atat pe profesori cat si pe eficienta multidisciplinara.
___________________________________________

Laboratoarele pentru mediul universitar LD DIDACTIC
, inseamna mai mult decat echipamente specializate pentru experimente, punand la dispozitia utilizatorilor atat echipamente individuale, cat si seturi complete pentru experimente bazate pe curricula, pentru stiinte si inginerie: instructiunile pentru experimente si literatura de specialitate, atat pentru studenti, cat si pentru personalul didactic.
___________________________________________

Aplicatii de videoconferinta 
ce faciliteaza atat educatia interactiva, cat si comunicarea la distanta: Google Meet permite intalniri virtuale cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori. Zoom permite sesiuni video cu pana la 1000 de utilizatori simultan si organizarea de webinarii cu sesiuni de vot. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajare si editare in timp real a fisierelor.

 

Ultimele Referinte IQboard

Academia Navala Mircea cel Batran Constanta
ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"
Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 151 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii ofiterilor de marina. Pentru a dota salile de pregatire a viitorilor ofiteri ai Fortelor Navale Romane, Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta a ales din portofoliul IQboard, display-urile interactive Prowise Ten echipate cu OPS-uri Prowise PC Module Core i7. Solutiile de ultima-generatie integrate in salile de curs, impreuna cu maiestria profesolilor universitari ai academiei, ofera studentilor o pregatire profesionala la cele mai inalte standarde academice.
Bitdefender Headquarters Bucharest Romania
BITDEFENDER
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94" si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Ministerul Educatiei
MINISTERUL EDUCATIEI
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, stabileste obiectivele sistemului de invatamant, precum si obiectivele educationale pe niveluri si profiluri de invatamant si in prezent se afla in plin proces de digitalizare a sistemului national de educatie. Venind in sprijinul nevoii de digitalizare a educatiei si a necesitatii de dotare a salilor de curs cu echipamente moderne, solutiile pentru educatie interactiva din portofoliul IQboard au reprezentat alegerea optima pentru Ministerul Educatiei. Astfel, Ministerul Educatiei a achizitionat pachete interactive complete, formate din tabla interactiva Expert cu diagonala de 95" (242 cm) si sistem interactiv Pen Tray, videoproiector InFocus si suport profesional pentru videoproiector.
Liceul Constantin Brincoveanu VRLab
LICEUL TEORETIC CONSTANTIN BRANCOVEANU
Liceul Teoretic "Constantin Bracoveanu", unitate scolara cu traditie in invatamantul bucurestean, cu o vechime de peste 50 de ani, a inaugurat primul laborator de realitate vitrtuala din Romania, cu experiemnte stiintifice bazate pe curicula. Pentru dotarea laboratorului, institutia de invatamant a ales din portofoliul IQboard, solutia de realitate virtuala VRLab Academy ce ofera experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv. VRLab Academy este un instrument excelent atat pentru educatia fata in fata, cat si pentru cea la distanta si este gata sa sustina inovatia remarcabila in realitatea virtuala cu o biblioteca de articole si produse care respecta promisiunea acestui nou mediu educational progresiv.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6