Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

vezi pachetele buton

 

 

Display Interactiv seria Premium - UHD CTouch Leddura 2Meet 65 inch | 165 cm, Software EDU & BUS, 32 x Touch

ctouch 2meet iqboard

Display-ul Interactiv Ctouch Leddura 2Meet a fost special conceput pentru sesiunile de videoconferinta si pentru colaborarea eficienta intre participanti. Reprezinta partenerul perfect in sali de conferinta, intalniri sau training/invatamant de la distanta.

Display-ul LED Interactiv Ctouch Leddura 2Meet prezinta o diagonala de 65” | 165 cm, rezolutie Ultra HD 4K 3840 x 2160, luminozitate de 450 cd/mp si un contrast de 4000:1.

5 motive pentru a alege Leddura 2Share:

  • Solutie completa pentru videoconferinta, echipament all-in-one, direct pe ecranul interactiv
  • Colaborare eficienta, atractiva si motivanta pentru echipele de lucru
  • Distribui continutul preferat rapid prin simpla conectare la routerul wireless integrat
  • Te bucuri de functionalitati premium integrate precum, whiteboard si adnotare
  • Cea mai buna experienta acustica (difuzor + microfon): JBL by Harman

VIDEOCONFERINTA

Apelati alti utilizatori Skype for business sau Skype, dispozitive H323 sau numere de telefon. Organizarea de videoconferinte cu ceilalti colegi din intreaga lumea nu a devenit niciodata mai usora.

Microfoanele integrate sunt echipate cu reducere a zgomonutului ambiant si anulare a ecoului. Acestea asigura o captura vocala clara si elimina sunetele nedorite.

PARTAJATI WIRELESS

Partajati documente wireless si interactioneaza rapid si eficient cu colegii. Fie ca utilizati dispozitive iPhone, Android, Mac sau PC, puteti afisa acum pana la patru dispozitive simultan. Toate intr-un mediu sigur si fiabil.

DESENEAZA

Lansati functia de tabla digitala cu un singur touch si pur si simplu incepeti sa desenati. Toti participantii au abilitatea de a scrie, edita si partaja documente sau de a adauga simultan pagini. Aveti posibilitatea de a utiliza Office 365, sau sa navigati pe Internet sau chiar sa instalati aplcatiile companiei dumneavoastra.

Display-ul LED Interactiv Ctouch Leddura 2Meet prezinta o diagonala de 65” | 165 cm, rezolutie Ultra HD 4K 3840 x 2160, luminozitate de 450 cd/mp si un contrast de 4000:1.

Tehnologia interactiva Surface Light Wave asigura o experienta desavarsita, cu 32 puncte de contact. Interactivitatea, pe suprafata cu tratament anti-reflexii si sticla securizata, se poate realiza atat cu degetul, cat si cu touch pen-ul dedicat inclus in pachet - fara necesitatea instalarii unui driver.

ctouch 2share specificatii iqboard

GESTIONATI SALILE DE CONFERINTA

Programati o intalnire in calendarul Outlook, mergeti in sala de conferinta si atingeti ecranul pentru a incepe.  Sala de conferinta este libera? Rezervari direct din ecran.

Ati uitat sa anulati intalnirea? Nu va faceti griji, Leddura 2Meet va face sala disponibila daca nu este utilizat 15 minute.

Functii si beneficii:

- Vizualizare pana la 4 surse de intrare si sesiuni simultane de lucru si colaborare in format multi-screen;

- Microfon cu tehnologia Sonique & Voice Logic. Se caracterizeaza printr-o captura clara a vocii de pana la 8 m distanta, precum si filtre de anulare a zgomotelor sau de eliminare ecou in convorbiri;

- Display interactiv multi-touch 32 puncte de contact, cu functie instanta de whiteboard – permite scriere/desenare/adnotare; Compatibilitate Office 365 si navigare pe internet via browser web;

- Colaborare wireless si distribuire continut de pe orice dispozitiv cu sisteme de operare iOS/MAC, Android, Windows. Statie dock USB pentru participanti.

 

Solutie completa videoconferinta

Bazata pe aplicatia software profesionala Skype for Business, solutia oferita de Ctouch raspunde rapid si eficient la toate cerintele unei echipe de lucru – indiferent de locatia participantilor.

In plus, echipamentul permite managementul intalnirilor din calendarul Outlook prin Room Booking System afisat direct pe ecran.

2meet conferinte si colaborare

Extra-avantaje:

Leddura 2Meet functioneaza cu o arhitectura open, astfel devine compatibil cu toate infrastructurile utilizate in mod obisnuit.

Integrati orice aplicatie Windows online sau aplicatii de business.

 Videoconferinta bazata pe tehnologia Skype for Business, dar cu o functionalitate imbunatatita precum SIP, H.323.

Dispune de managementul dispozitivelor mobile.

Controlabil prin RS232 sau IP.

Solutii de montaj premium

Aspect si vizualizare profesionala cu suportul Ctouch Wallom mobil electric sau pentru perete electric, care prezinta ajustari si optimizari in functie de nevoile prezentarii. Design ergonomic, structura solida cu finisaje premium, durabilitate pe timp indelungat. 

ctouch wallom suport profesional

 

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 1735.6 (W) x 1027.6 (H) x 122 (D)
Suprafata activa 1.650,24 x 928,26 mm
Diagonala 65 inchi | 165 cm
Puncte de contact 32 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie Direct type LED
Rezolutie 3840 x 2160
Contrast 4000:1
Format 16:9
Conectivitate HDMI x 2, USB 2.0 x 2, USB FW, DP x 1, VGA IN x 3, AV IN (mini jack) x 1, HDMI OUT x 1, VGA OUT x 1, S/PDIF x 1, RS232C, LAN IN, Router Wireless Intern 802.11 a/b/g/n/ac
Luminozitate 450 cd/m2
Audio JBL 3-Way Speakers (tweeter, mid-range and woofer), 80W, stereo
Suprafata anti reflex Da
Suprafata protectie Da, grosime 5 mm
Interfata USB 1.1 compatible HID compliant, Plug & Play compatible, USB 2.0
VESA sistem 600 x 400 mm
Greutate 86 kg
Garantie 3 (trei) ani, integral
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu HDMI, cablu USB, telecomanda, pix interactiv, statie dock USB, manual de utilizare
Certificari CE, ROHS, ISO9001, ISO14001

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Premium - UHD CTouch Leddura 2Share 65 inch | 165 cm

markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

Accesorii WIFI video

Solutie moderna de a elimina cablurile din solutia dvs interactiva, adaptorul wireless WIPG-1000 asigura transmisia fluxului video si date la rezolutie full HD 1080p  de la computerul/laptopul dvs la displayul interactiv. Un numar nelimitat de utilizatori se pot conecta la echipament, fiind posibile pana la 4 prezentari simultane.

Compatibil cu orice display din cadrul solutiilor noastre, acesta se integreaza perfect si cu dispozitivele audio din programul de accesorii. Driverele si aplicatiile necesare sunt puse la dispozitie in mod gratuit pentru toti utilizatorii sistemului. Sistemul suporta securizare prin parolare si access PIN.

239.00 Eur +TVA  cart
CTOUCH computer integrat 10052021

Computer preinstalat Windows 10, Microsoft Office Ready, Interactive Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive CTOUCH si cu solutiile de videoconferinta Aver & Sony. Se integreaza perfect in carcasa displayului si nu necesita niciun alt accesoriu pentru functionare. 

Performante tehnice:

- i3-5010U, 3MB sau i5-5200U sau i7-5550U, 4MB up to 3.00 GHz, 3MB, up to 2.70 GHz, 2.10 GHz, 8GB RAM, Intel® HD Graphics 5500, 120 GB SSD. 

Se integreaza in reteaua LAN wired sau wireless.

de la 774.00 Eur +TVA  cart
CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart

AVer-Logo-png

Solutii de invatamant online

Solutiile de invatamant online prin Zoom, Microsoft Teams, Google Meet si orice alta aplicatia de invatamant online sau videoconferinta, faciliteaza educatia interactiva, stimuleaza interesul si implicarea activa a elevilor, sustin scoala online si se integreaza nativ cu tablele interactive din gamele Foundation, Expert si Evolution, cat si cu display-urile interactive din gamele Elementary, Intermediate, Smart, Advanced si Genius.
___________________________________________

Zoom
Zoom este un program ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza educatia interactiva si spijina scoala online.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Microsoft Teams
Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Google Meet
Google Meet este aplicatia de videoconferinta dezvoltata de Google, ce faciliteaza invatamantul online si colaborarea interactiva intre profesori si elevi, prin ore de curs virtuale, cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori.
Citeste mai mult.

Invatamant online zoom teams meet scoala

Ultimele Referinte IQboard

BitDefender
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94'' si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Dante International – eMag
Dante International, compania care detine site-ul de comert electronic eMag.ro prin intermediul caruia cumparatorii pot achizitiona o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, carti, muzica si filme, a achizitionat de la IQboard table interactive din gamele Expert si Foundation, dar si sisteme audio pentru table interactive. Tablele interactive achizitionate se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, beneficiaza de tehnologie Multi-touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan si viteza impresionanta rulare a continutului multimedia.
Telekom Romania Communications
Compania Telekom, prezenta in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, a achizitionat de la IQboard, table interactive din gamele Foundation si Expert, dotate cu tehnologie Multi-Touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, software in limba romana si integrare nativa cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams sau orice alta aplicatie de videoconferinta. Tablele interactive Foundation beneficiaza de tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch, iar tablele interactive Expert dispun de tehnologie de ultima generatie IR.
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei si Cercetarii, organismul din Guvernul Romaniei care coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, a achizitionat de la IQboard table interactive din gama Foundation, cu software in Limba Romana. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, tablele sunt dotate cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch si mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar. Tablele se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Meet, Teams, sprijinind scoala online.
  • 1
  • 2
  • 3