Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

vezi pachetele buton

 

 

Display Interactiv Intermediate Avtek cu diagonala de 86" | 219 cm


Posibilitatea de a afisa imagini si continut multimedia in timpul orelor de curs reprezinta cheia succesului pentru lectii captivante, iar posibilitatea elevilor de a interactionat direct cu continutul afisat realizand adnotari, grafice sau schite, transforma orele de curs obisnuite in ore de curs interactive cu posibilitati nebanuite de comunicare si colaborare intre profesori si elevi.

Display-urile interactive Intermediate Avtek cu diagonala de 86” sunt unealta perfecta pentru educatia interactiva, dand profesorilor posibilitatea de a crea ore de curs prin care sa capteze atentia elevilor, sa ii captiveze si sa le stimuleze dorinta de participare activa. In plus, display-urile interactive Avtek reprezinta o solutie extrem de versatila pentru scoala online, acestea putand fi conectate la o varietate de dispozitive.

Beneficiile display-urilor interactive Intermediate Avtek cu diagonala de 86”

 • Rezolutie 4K/UHD
 • 50.000 de ore de functionare
 • Sticla securizata monostat cu nivelul 7 din Mohs Standa
 • Tehnologie infrarosu
 • 20 de puncte multi-touch
 • Sistem de operare Android 8.0 OS
 • Functie de adnotare
 • X ani garantie
 • Livrare gratuita
 • Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost).

Invtamant online

Display-urile interactive Intermediate Avtek cu diagonala de 86” se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente. 


Caracteristici si optimizari

Display-urile interactive Intermediate Avtek prezinta numeroase caracteristici si optimizari, facandu-le solutia ideala pentru scoala online.

Protectie ecran cu folie de sticla

Pentru un display interactiv, folosit intr-o sala de curs, protejarea ecranului este o necesitate, iar folia de sticla folosita ca protectie pentru ecran asigura folosirea indelungata a display-ului.

Display LCD profesional

Panelurile implementate in display-urile interactive Intermediate Avtek nu fac parte din categoria componentelor de masa, acestea sunt proiectate si manufacturate special pentru mediul de lucru in care vor fi operate, astfel display-urile pot fi folosite fara intrerupere ore intregi asigurand astfel ore de curs desfasurate fara probleme tehnice. In plus, unghiul larg de vizualizare asigura vizibitatate la parametri optimi pentru toti elevii.


Carcase durabile

Ca si in cazul sticlei de protectie securizate, carcasa display-urilor interactive Intermediate Avtek sunt proiectate pentru a asigura display-ului un design modern si in acelasi timp sa asigure protectia necesara pentru componente.


Sistem de operare Android integrat

Display-urile interactive Intermediate Avtek nu sunt doar o componenta hardware, acestea sunt echipate cu software al carui principala componenta este sistemul de operare Android. Datorita sistemului de operare, display-urile Avtek pot fi folosite fara a fi necesara conectarea la un PC.

Functiile optionale disponibile ale display-urilor Intermediate Avtek cu diagonala de 86” depind doar de aplicatiile instalate. Pentru scoala online, functiile disponibile permit editare si adnotari din partea profesorilor si elevilor, cat si controlarea display-ului folosind un smartphone sau o tableta.

Noua versiune de Android 8.0 OS disponibila pentru display-urile Intermediate Avtek, faciliteaza afisarea la rezolutie 4K si datorita vitezei de rulare, ofera utilizatorilor libertate totala in procesul de instalare al aplicatiilor. Display-urile interactive Avtek cu diagonala de 86” sunt echipate cu tehnologie de imbinare optica ce sporeste considerabil confortul utilizatorului in timp ce foloseste display-ul pentru a face adnotari.

Specificatii tehnice:

Dimensiunea ecranului 1895,04 mm × 1065,96 mm
Diagonala 86'' | 219 cm
Rezolutie 3840 × 2160
Tehnologie IR
Sticla securizata 4 mm (Mohs 7)
Luminozitate 420 cd/m2
Contrast 4000:1
Numar culori 1.07 bn
Unghi de vizualizare 178 orizontal/vertical
Puncte de atingere 20
Sisteme de operare suportate Windows: 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, Linux / Mac / Android / Chrome
Difuzoare integrate 2 × 16 W
Standard VESA 800x600 mm
Greutate neta 64,7 kg
Garantie 3 ani

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv Intermediate Avtek cu diagonala de 86'' | 219 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3   

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
   

TBA Eur +TVA
cart

    TBA Eur +TVA cart
    TBA Eur +TVA
cart
    TBA Eur +TVA cart
    TBA Eur +TVA cart
    TBA Eur +TVA cart

AVer-Logo-png

Solutii de invatamant online

Solutiile de invatamant online prin Zoom, Microsoft Teams, Google Meet si orice alta aplicatia de invatamant online sau videoconferinta, faciliteaza educatia interactiva, stimuleaza interesul si implicarea activa a elevilor, sustin scoala online si se integreaza nativ cu tablele interactive din gamele Foundation, Expert si Evolution, cat si cu display-urile interactive din gamele Elementary, Intermediate, Smart, Advanced si Genius.
___________________________________________

Zoom
Zoom este un program ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza educatia interactiva si spijina scoala online.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Microsoft Teams
Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern.
Citeste mai mult.
___________________________________________

Google Meet
Google Meet este aplicatia de videoconferinta dezvoltata de Google, ce faciliteaza invatamantul online si colaborarea interactiva intre profesori si elevi, prin ore de curs virtuale, cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori.
Citeste mai mult.

Invatamant online zoom teams meet scoala

Ultimele Referinte IQboard

BitDefender
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94'' si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Dante International – eMag
Dante International, compania care detine site-ul de comert electronic eMag.ro prin intermediul caruia cumparatorii pot achizitiona o gama variata de produse IT, electronice si electrocasnice, gadgeturi, jucarii, carti, muzica si filme, a achizitionat de la IQboard table interactive din gamele Expert si Foundation, dar si sisteme audio pentru table interactive. Tablele interactive achizitionate se integreaza nativ cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, beneficiaza de tehnologie Multi-touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan si viteza impresionanta rulare a continutului multimedia.
Telekom Romania Communications
Compania Telekom, prezenta in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, a achizitionat de la IQboard, table interactive din gamele Foundation si Expert, dotate cu tehnologie Multi-Touch ce permite folosirea tablei de pana la 10 utilizatori simultan, software in limba romana si integrare nativa cu solutiile de comunicare la distanta prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams sau orice alta aplicatie de videoconferinta. Tablele interactive Foundation beneficiaza de tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch, iar tablele interactive Expert dispun de tehnologie de ultima generatie IR.
Ministerul Educatiei si Cercetarii
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei si Cercetarii, organismul din Guvernul Romaniei care coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, a achizitionat de la IQboard table interactive din gama Foundation, cu software in Limba Romana. Special adaptate pentru mediul educational din Romania, tablele sunt dotate cu tehnologie de ultima-generatie Digital Vision Touch si mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar. Tablele se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Meet, Teams, sprijinind scoala online.
 • 1
 • 2
 • 3