Panasonic diagonala 50" (127 cm)

Dimensiune utila: 109.50 cm x 61.60 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2252.25 Eur + TVA cart

Sony FW-85XD8501 IR Touch

Dimensiune utila: 191.7 cm x 110.9 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 11246.81 Eur + TVA cart

Panasonic diagonala 80" (203.2 cm)

Dimensiune utila: 171.10 cm x 99.60 cm

Detalii tehnice

Pret: 9660.00 Eur + TVA cart

Sony FW-75XE8501 IR Touch

Dimensiune utila: 191.7 cm x 110.9 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 4683.54  Eur + TVA cart

Sony FW-75XE9001 IR Touch

Dimensiune utila: 191.7 cm x 110.9 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 5927.56  Eur + TVA cart

Display Interactiv seria Business - Panasonic TH-80BF1E 80 inch | 203.2 cm, 12 x Touch

panasonic bf1e series

O buna comunicare este esentiala intr-o sala de intalnire. Seria de display-uri intercative Panasonic BF1 pune la indemana instrumentele necesare pentru a o atinge. Incepeti sa prezentati instantaneu pe tabla, sa importati si sa modificati continutul. Faceti totul de pe un ecran tactil intuitiv, cu putine cabluri si fara telecomanda.

Display-ul LCD Panasonic TH-80BF1E, rezolutie 1920 x 1080 Full HD, reprezinta solutia ideala pentru o gama variata de aplicatii, precum prezentari business, lectii in sali educationale, video-conferinte, managementul proiectelor sau spatii publice de informare. Dimensiunea display-ului este de 80 inchi (203.2 cm), prezinta o luminozitate de 350 cd/m², un contrast de 5000:1 si un unghi de vizibilitate la 176 de grade.

Conecteaza-te. Creeaza. Distribuie

Echipamentul se caracterizeaza prin cele mai noi inovatii tehnologice in materie de comunicatii profesionale si solutii wireless de inalta calitate.

Prin tehnologia Miracast, procesul de manipulare a unor documente de pe alte dispozitive (laptop, tableta sau smartphone) devine rapid si mult mai practic, fara cabluri sau setari tehnice complicate.

Conectivitatea prin Digital Link inseamna o integrare eficienta si performanta (semnal video/audio Full HD si control printr-un cablu CAT5e) cu o retea de sisteme AV. In plus, se economiseste timp in procesul de instalare, dar si costuri mult mai reduse.

Nu este necesar un laptop sau computer, deoarecere redarea continutului se poate face printr-o memorie USB (sistem plug&play). In plus, sunt disponibile o serie de aplicatii wireless Panasonic pentru tablete si smartphone-uri, care suporta si functia Multi Mode (dispozitive multiple).

Prezentarile in spatiile de dimensiuni mari nu reprezinta un impediment, datorita posibilitatii de a conecta echipamentul la un alt display (de dimensiuni mai mari) sau la un videoproiector.

Interactivitate pentru prezentari de efect

bf1e series panasonic Beneficiaza de avantajele acestei tehnologii de prezentare pentru o mai mare atractivitate in randul auditoriului si o interactiune mult mai accentuata fata de un display conventional. Prin softul disponibil, care nu necesita un calculator, ci doar o memorie USB, te poti bucura de functii interactive de efect. Prin Color Universal Design culorile vor fi optimizate pentru conditiile de vizualizare, pastreaza informatiile printr-un Screen Capture, utilizeaza functia Recorder pentru filmulete ce pot fi necesare ulterior, uita de neclaritatile textului prin optiunea Character Correction si pregateste-te pentru tool-uri interesante si eficiente in desfasurarea prezentarilor.

Gama variata de functii

Printre caracteristicile importante ale acestui display se numara: simplificarea tuturor conexiunilor prin tehnologia Digital Link; transmisie wireless prin suportul Intel Pro WiDi; monitorizare si control prin PJLink Class 1; capabilitate picture-in-picture (ideal pentru conferinte web live) sau picture-in-whiteboard (cu posibilitate de interactivitate); pixel mode (pentru prezentari de inalta definitie); preventie si securitate in functionare (input lock si button lock); 

 

digital link solution bf1 panasonic connect

 Designul si avantajele privitoare la montaj, pot integra cu succes display-ul in locul dorit. Tehnologia de iluminare LED asigura, pe langa profilul discret si modern, un consum de energie redus fata de sursele conventionale. In plus, sticla de protectie superioara si tratamentul impotriva antireflexiei, transforma echipamentul intr-o solutie moderna sip e timp indelungat.

Display-ul Panasonic TH-80BF1E dispune de o conectivitate profesionala si variata, reprezentand o solutie optima in materie de prezentari AV. 

bf1 prodimg

 

 

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 1735.6 (W) x 1027.6 (H) x 122 (D)
Suprafata activa 1.650,24 x 928,26 mm
Diagonala 65 inchi | 165 cm
Puncte de contact 12 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie Direct type LED
Rezolutie 3840 x 2160
Contrast 4000:1
Format 16:9
Conectivitate HDMI x 2, USB 2.0 x 2, USB FW, DP x 1, VGA IN x 3, AV IN (mini jack) x 1, HDMI OUT x 1, VGA OUT x 1, S/PDIF x 1, RS232C, LAN IN, Router Wireless Intern 802.11 a/b/g/n/ac
Luminozitate 450 cd/m2
Audio JBL 3-Way Speakers (tweeter, mid-range and woofer), 80W x 2, stereo
Suprafata anti reflex Da
Suprafata protectie Da, grosime 5 mm
Interfata USB 1.1 compatible HID compliant, Plug & Play compatible, USB 2.0
VESA sistem 600 x 400 mm
Greutate 86 kg
Garantie 3 (trei) ani, integral
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu HDMI, cablu USB, telecomanda, pix interactiv, statie dock USB, manual de utilizare
Certificari CE, ROHS, ISO9001, ISO14001

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Business - Panasonic TH-80BF1E 80 inch | 203.2 cm

Accesorii WIFI video

Modul pentru conectare wireless inclus de la producator, inclusiv MIRACAST, Standard 2.4 GHz: IEEE802.11b/g/n, 5.0 GHz: IEEE802.11a/n

Se pot transmite documente, filme full HD, imagini si fisiere audio de la orice device compatibil Windows (inclusiv dispozitive mobile) cu functia Miracast fara a instala aplicatii software suplimentare sau a efectua setari complexe. Fara nici un cablu, conectare rapida si banda suficienta pentru a rula filem cu rezolutie 1080p video si 60 frames per second, Miracast este solutia perfecta pentru eliminarea cablurilor.

inclus  
markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1