Panasonic diagonala 50" (127 cm)

Dimensiune utila: 109.50 cm x 61.60 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2252.25 Eur + TVA cart

Sony FW-85XD8501 IR Touch

Dimensiune utila: 167.7 cm x 96.8 cm

Detalii tehnice

Pret: 11246.81 Eur + TVA cart

Panasonic diagonala 80" (203.2 cm)

Dimensiune utila: 171.10 cm x 99.60 cm

Detalii tehnice

Pret: 9660.00 Eur + TVA cart

Sony FW-75XE8501 IR Touch

Dimensiune utila: 191.7 cm x 110.9 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 4683.54  Eur + TVA cart

Sony FW-75XE9001 IR Touch

Dimensiune utila: 191.7 cm x 110.9 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 5927.56  Eur + TVA cart

Display Interactiv seria Business - Display 4K Sony FW-85XD8501 cu touch overlay PT-1185-IR10 85" | 215.9 cm

sony fwd 55xd8501 front

Display-ul profesional Sony FW-85XD8501, cu rama interactiva incorporata, reprezinta solutia ideala pentru prezentari interactive de business, sesiuni colaborative de training in mediul corporate, camere de control, aplicatii educationale in salile de cursuri sau proiecte de afisaj digital avand ca scop interactivitatea cu audienta (retail, industria ospitalitatii, muzee etc.). 

Motorul de procesare grafica Bravia ofera imagini realistice, culoare si contrast desavarsit, dar si o calitate audio HD prin cele doua difuzoare stereo integrate. Display-ul 4K LCD cu iluminare Edge LED are o dimensiune de 85” | 214.8 cm, prezinta o luminozitate de 450 cd/m², un contrast de 5000:1 si un unghi de vizibilitate la 178 de grade. Cu tehnologia de procesare video 4K X-Reality Pro si Triluminos, imaginile sunt intotdeauna de inalta claritate si calitate, indiferent de continutul afisat.

Echipamentul este proiectat pentru operare 17/7. Alaturi de sistemul de operare Android TV, in care interactionezi cu aplicatiile dorite, Sony FW-85XD8501 devine un echipament veritabil in activitatea de zi cu zi.

Printre functiile importante ale acestui display se numara: doua tunere; internet ready cu browser incorporat (Opera); USB Media Player integrat pentru vizualizarea continutului dorit; posibilitate control cu smartphone-ul; HTML5 (editare si afisare facila de continut personalizat); hotel mode (acelasi continut pe mai multe display-uri, transfer prin memoria USB); Google Cast. 

Prin design-ul sau slim si avantajele la montaj (compatibilitate suport Vesa), display-ul se poate integra oriunde este nevoie. Tehnologia de iluminare LED asigura, pe langa profilul discret si modern, un consum de energie redus fata de sursele conventionale.

Rama interactiva PT-1185-IR10 este special conceputa si adaptata displayului Sony, toate caracteristicile acestuia fiind perfect optimizate pentru experientele touchscreen interactive. Astfel, iti poti atrage si convinge audienta printr-un sistem de touchscreen complet responsive, avand tehnologie IR, 10 puncte de contact, 8 ms timp de raspuns, acuratete maxima 2 mm si suprafata anti-glare pentru vizibilitate optima in orice conditii de luminozitate. Rama interactiva se integreaza prin tehnologia de conectivitate USB HID, fara a necesita instalarea de drivere. Permite conectivitatea cu solutiile software Omnitapps, afisaj digital TDM, compatibilitate nativa cu HTML5.

Pentru experiente complete, display-ul necesita conexiunea cu un Mini PC (NUC), care se poate atasa in spate / lateral sau calculator / laptop, in functie de domeniul de aplicabilitate si de cerintele proiectului.

Beneficii cu serviciul Prime Support inclus

prime suport sony display

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 191.7 x 110.9 x 7.3 (2.00) cm
Diagonala 85 inch | 215.9 cm
Puncte de contact 10 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie LCD-LED | Interactiv Touch Overlay
Rezolutie 3840 x 2160
Contrast 4000:1
Format 16:9
Conectivitate HDCP; RF Connection Input x 1; IF (BS/CS) Input x 2; Composite Video Input x 1; Component Video Input x 1; SCART x 1; D-sub PC x 1; HDMI x 4; Analog Audio Input x 2; Digital Audio Output x 1; Audio Out x 1; USB x 3; Ethernet x 1; PCMCIA Slot x 1; RS-232C
Timp Raspuns 6 ms
Luminozitate 450 cd/m2
Audio 10W x 2, stereo
Suprafata anti reflex Da
Greutate 118kg
Garantie 3 ani, integral
Orientare Portrait/Landscape
Accesorii incluse Rama interactiva (Touch Overlay); Cablu de alimentare; Telecomanda + baterii; Manuale de utilizare
Certificari CE, ROHS

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Business - PANASONIC TH-50LFB70E diagonala 50" | 127 cm

Accesorii WIFI video

Modul pentru conectare wireless inclus de la producator, inclusiv MIRACAST, Standard 2.4 GHz: IEEE802.11b/g/n, 5.0 GHz: IEEE802.11a/n

Se pot transmite documente, filme full HD, imagini si fisiere audio de la orice device compatibil Android sau Windows (inclusiv dispozitive mobile) cu functia Miracast fara a instala aplicatii software suplimentare sau a efectua setari complexe. Fara nici un cablu, conectare rapida si banda suficienta pentru a rula filem cu rezolutie 1080p video si 60 frames per second, Miracast este solutia perfecta pentru eliminarea cablurilor.

inclus
markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1