CTOUCH diagonala 55" (140 cm)

Dimensiune utila: 120.96 cm x 68.04 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 1509.00 Eur + TVA cart

CTOUCH 2Share 65" (165 cm)

Dimensiune utila: 173.56 cm x 102.76 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 3498.00 Eur + TVA cart

CTOUCH 2Meet 65" (165 cm)

Dimensiune utila: 173.56 cm x 102.76 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 4213.00 Eur + TVA cart

Display Interactiv seria Premium - UHD CTouch Leddura 2Share 65 inch | 165 cm, Software EDU & BUS, 32 x Touch

ctouch 2share distribuire continut

Leddura 2Share a fost special conceput pentru partajarea continutului digital wireless si in siguranta in salile de meeting. De asemenea, ofera acces facil la functiile de tabla digitala si adnotare, pentru a face colaborarea la fel de usoara.

Display-ul LED Interactiv Ctouch Leddura 2Share prezinta o diagonala de 65” | 165 cm, rezolutie Ultra HD 4K 3840 x 2160, luminozitate de 350 cd/mp si un contrast de 1200:1.

5 motive pentru a alege Leddura 2Share:

 • Sistem de prezentare si colaborare wireless usor de utilizat
 • Partajare Wireless cu orice dispozitiv
 • Sigur si de incredere
 • Sunet Surround JBL Live Stage (virtual) fara precedent, pentru cea mai buna experienta audio

TABLA DIGITALA SI ADNOTARE

Functia intuitiva de tabla digitala si adnotare va permite sa interactionati rapid in timpul intalnirii. Scrieti, evidentiati direct pe ecran. 

Tehnologia interactiva Surface Light Wave asigura o experienta desavarsita, cu 32 puncte de contact. Interactivitatea, pe suprafata cu tratament anti-reflexii si sticla securizata, se poate realiza atat cu degetul, cat si cu touch pen-ul dedicat inclus in pachet - fara necesitatea instalarii unui driver.

SIGUR SI DE INCREDERE

Leddura 2Share permite conectarea a pana la 64 de utilizatori. Criptarea completa, la nivel enterprise, si codul de acces format din 4 cifre asigura un mediu sigur si fiabil. Detineti mereu control asupra ecranului, datorita functiei de control si management integrata care va permite sa activati sau sa dezactivati partajarea participantilor la meeting.

CEA MAI BUNA EXPERINTE AUDIO

Difuzoarele integrate JBL 80W ofera Live Stage (virtual) Surround sound, care largeste acuitatea acustica si accentueaza locatia sunetului. Microfoanele far field integrate sunt echipate cu reducere a zgomonutului ambiant si anulare a ecoului. Acestea asigura o captura vocala clara si elimina sunetele nedorite.

ctouch 2share specificatii iqboard

Functii si beneficii:

- Vizualizare pana la 4 surse de intrare si sesiuni simultane de lucru si colaborare in format multi-screen;

- Microfon cu tehnologia Sonique & Voice Logic. Se caracterizeaza printr-o captura clara a vocii de pana la 8 m distanta, precum si filtre de anulare a zgomotelor sau de eliminare ecou in convorbiri;

- Display interactiv multi-touch 32 puncte de contact, cu functie instanta de whiteboard – permite scriere/desenare/adnotare;

- Colaborare wireless si distribuire continut de pe orice dispozitiv cu sisteme de operare iOS/MAC, Android, Windows. Dongle USB integrat. Suporta pana la 64 de utilizatori.

Solutii de montaj premium

Aspect si vizualizare profesionala cu suportul Ctouch Wallom mobil electric sau pentru perete electric, care prezinta ajustari si optimizari in functie de nevoile prezentarii. Design ergonomic, structura solida cu finisaje premium, durabilitate pe timp indelungat. 

ctouch wallom suport profesional

 

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 1735.6 (W) x 1027.6 (H) x 122 (D)
Suprafata activa 1650.24 x 928.26 mm
Diagonala 65 inchi | 165 cm
Puncte de contact 32 puncte, independente - Deget/Market Touch
Tehnologie Direct type LED
Rezolutie 3840 x 2160
Contrast 1200:1
Format 16:9
Conectivitate HDMI x 2, Display Port x 1, USB (2.0/3.0) x 1, VGA IN x 3, AV IN (mini jack) x 1, HDMI OUT x 1, VGA OUT x 1, Mini jack x 3, Mic x 1, S/PDIF x 1, USB TypeB x 1, USB 2.0 x 2, USB FW, LAN, Internal Wireless AC Router: 802.11 a/b/g/n/ac
Timp Raspuns 5 ms
Luminozitate 350 cd/m2
Audio JBL 3-Way Speakers (tweeter, mid-range and woofer), 80W, stereo
Suprafata anti reflex Da
Suprafata protectie Da, grosime 5 mm
Interfata USB 1.1 compatible HID compliant, Plug & Play compatible, USB 2.0
VESA sistem 600 x 400 mm
Greutate 86 kg
Garantie 3 (trei) ani, integral
Accesorii incluse Cablu de alimentare, cablu HDMI, cablu USB, telecomanda, pix interactiv, statie dock USB, manual de utilizare
Certificari CE, ROHS, ISO9001, ISO14001

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv seria Premium - UHD CTouch Leddura 2Share 65 inch | 165 cm

markere

Set CTOUCH de cinci markere magnetice, special proiectate pentru displayuri interactive. Markerele se pot atasa pe carcasa displayului, fara alte accesorii de prindere si fara a afecta finisajul acestuia. Setul de markere este un instrument util pentru cei care doresc o experienta mai apropiata de scrisul clasic si nu doresc sa foloseasca degetul pentru manevrarea contentului. 

 Setul de markere contine culorile: Rosu, Albastru, Verde, Roz si Auriu. Pretul este exprimat per set.

47.50 Eur +TVA
 cart

Accesorii WIFI video

Solutie moderna de a elimina cablurile din solutia dvs interactiva, adaptorul wireless WIPG-1000 asigura transmisia fluxului video si date la rezolutie full HD 1080p  de la computerul/laptopul dvs la displayul interactiv. Un numar nelimitat de utilizatori se pot conecta la echipament, fiind posibile pana la 4 prezentari simultane.

Compatibil cu orice display din cadrul solutiilor noastre, acesta se integreaza perfect si cu dispozitivele audio din programul de accesorii. Driverele si aplicatiile necesare sunt puse la dispozitie in mod gratuit pentru toti utilizatorii sistemului. Sistemul suporta securizare prin parolare si access PIN.

239.00 Eur +TVA  cart
CTOUCH computer integrat 10052021

Computer preinstalat Windows 10, Microsoft Office Ready, Interactive Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive CTOUCH si cu solutiile de videoconferinta Aver & Sony. Se integreaza perfect in carcasa displayului si nu necesita niciun alt accesoriu pentru functionare. 

Performante tehnice:

- i3-5010U, 3MB sau i5-5200U sau i7-5550U, 4MB up to 3.00 GHz, 3MB, up to 2.70 GHz, 2.10 GHz, 8GB RAM, Intel® HD Graphics 5500, 120 GB SSD. 

Se integreaza in reteaua LAN wired sau wireless.

de la 774.00 Eur +TVA  cart
CHIEF suport montare perete LTM1U Large

CHIEF suport profesional de perete pentru displayurile CTOUCH, special construit pentru a asigura o montare fara riscuri in exploatare. Suportul permite microajustari ulterioare pentru reglajul perfect al planeitatii si nivelului. Sistemul ClickConnect permite montarea/demontarea displayului fara nicio ustensila mecanica si include accesorii magnetice pentru prinderea discreta a sistemului pe spatele displayului.

Echipamentul suporta o varietate larga de accesorii pentru instalarea computerelor, a sistemului si camerei de videoconferinta. Pentru detalii vizitati www.milestone.com sau contactati-ne. 

184.00 Eur +TVA
cart
Lift perete display interactiv

CTOUCH Wallom, suport profesional de perete cu glisare verticala asigura functionalitate maxima solutiei dvs interactive. Fie ca doriti sa oferiti celor mici posibilitatea de a-si ajusta displayul intr-o pozitie comoda pentru statura lor, fie ca doriti sa oferiti companiei dvs un avantaj net in sustinerea persoanelor cu dizabilitati, acest suport va raspunde cu succes cerintelor prin reglajul electric vertical pana la 50cm.

Asiguram, la fel ca pentru toate solutiile noastre, servicii de montaj. Sau descarca Aici manualul de utilizare pentru detalii amanuntite despre instalare si punere in functiune.

493.35 Eur +TVA  cart
CHIEF suport mobil display interactiv LPAUB Large

CHIEF stand mobil profesional pentru displayurile interactive CTOUCH. Permite ajutarea pozitiei pe verticala intre 127 si 177 cm si faciliteaza transportul intregii solutii dintr-o locatie in alta, de exemplu din diverse sali de curs sau sali de training. Suporta accesorii diversificate, precum raft pentru laptop/pc sau suport pentru camera/codec videoconferinta. 

Dispune de doua roti prevazute cu sistem de blocare si este echipat cu sistem de ajustare verticala cu mecanism de siguranta, oferind un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

670.00 Eur +TVA
cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1