Prowise summer update

Prowise Central v4.1.1

 

  1. Prowise Central – update 4.1.1

  2. Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone

  3. Prowise Palm recognition, Remote management, Control energy costs, safety first

  4. Personalizare Welcome Screen in Prowise Presenter

  5. Certificat Privacy Verified

 

1. Prowise Central – update 4.1.1

Cele mai importante functii noi, disponibile dupa update

Prowise Central 4.1

ProNote
Functie de recunoastere a palmei (functie beta) permite utilizatorului sa isi sprijine palma pe ecranul in timp ce scrie, fara a activa alte functii. In plus, tehnologia avansata a display-ului permite folosirea palmei pentru a sterge continutul de pe ecran.

Alte functii noi in ProNote: Busola cu mini-unelte si functie de marire/micsorare fundaluri alese

Aplicatii suplimentare
Dupa procesul de update, utilizatorii pot lucra si pe display-ul interactiv Advanced Prowise Ten cu aplicatii precum Microsoft Teams, Google Meet si Google Classroom.

Optiuni suplimentare de sharescreen (partajare a ecranului)
Dupa procesul de update, utilizatorii pot conecta AirPlay si Chromecast in mod interschimbabil si au posibilitatea de a afisa pe display, pana la patru dispozitive simultan. Utilizand Prowise Reflect utilizatorii pot conecta pana la 10 dispozitive simultan.

Blocare cu cod PIN
Prin intermediul meniului Prowise Central, utilizatorii pot bloca acum display-ul interactiv Advanced Prowise Ten utilizand un cod PIN si o cheie USB (TS Ten), functie ce permite ca ecranul sa nu poate fi utilizat fara permisiune.

Functii suplimentare noi pentru softul Prowise Central 4.1.1.
In urma update-ului utilizatorii beneficiaza de functii suplimentare ce vin in completarea celor deja existente in Prowise Central 4.1, varianta anterioara a softului.

  • Functia Bluetooth poate fi dezactivata cu usurinta (securitate)
  • File Manager actualizat cu suport de retea (descarcare din Appstore)
  • Extra background-uri disponibile in ProNote
  • Live Preview (previzualizare live) Prowise Touchscreen Ten (functia beta TS Ten)
  • Mod incognito pentru Browser Prowise

  2. Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone

prowise wireless bluetooth speakerphone

Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone este echipat cu doua caracteristici importante. In primul rand, cele sase microfoane puternice, care garanteaza ca toti participanti din sala de curs pot fi auziti fara interferente de participanti la curs care se afla online. Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone functioneaza, de asemenea, ca un sound bar, astfel incat si cei care participa online la ora de curs sa fie auziti cu claritate de cei aflati in sala de curs.

Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone poate fi conectat la display-urile interactive Advanced Prowise Ten prin Bluetooth, iar utilizatorii il pot folosi atat pe modulul PC (in Windows), cat si in Prowise Central. In plus, conexiunea poate fi realizata si prin cablul furnizat sau dongle-ul Bluetooth inclus.

Specificatii:

• Sase microfoane
• Difuzor incorporat
• Durata de viata a bateriei de opt ore
• Bluetooth si conectivitate prin cablu
• Compatibil cu Prowise Central, Windows, Mac OSX, Android, Linux, ChromeOS, iOS/ipadOS
• Captarea optima a vocii de pana la cinci metri
• Certificat Zoom

 

3. Prowise Palm recognition, Safety first, Control energy costs, Share Screen, Remote management

Palm recognition

Prowise Palm recognition - Functia de recunoastere a palmei
Prowise pune la dispozitie functia de recunoastere a palmei prin intermediul updatelui pentru sistemul de operare Prowise Central. Cand scrieti pe un display, atingeti accidental ecranul cu palma si apare o linie incomoda. Suna cunoscut?

Noua functie de recunoastere a palmei permite utilizatorului sa isi sprijine palma pe ecran in timp ce scrie. In plus, tehnologia inteligenta a display-urilor interactive Advaned Prowise Ten permite recunoasterea palmei atunci cand doriti sa o utilizati pentru a sterge continutul scris.

Saftey first - Siguranta pe primul loc
Prin intermediul Central menu, utilizatorii isi pot bloca acum display-ul interactiv Advaned Prowise Ten utilizand un cod PIN. Aceasta „blocare a ecranului” poate fi activata si dezactivata manual. Aceasta functie se potriveste cu filozofia Prowise de a oferi solutii sigure in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea cibernetica.

Control energy costs - Controlul asupra costurilor energetice
Modul in care tratam costurile cu energia si clima a devenit, de asemenea, un subiect important in lumea educatiei. Dupa actualizarea software-ului, utilizatorul display-ului interactiv Advaned Prowise Ten are controlul total asupra consumului de energie al dispozitivului. Avand la dispozitie trei moduri reglabile, utilizatorul determina printr-o simpla apasare a unui buton cata energie consuma display-ul. In comparatie cu modul Energy STAR deja foarte eficient din punct de vedere energetic, modul Energy Saver reduce la jumatate factura de energie.
Share screen (partajare a ecranului)
AirPlay, Chromecast, Miracast si Prowise Reflect (10 ecrane simultan, inclusiv functia touchback) pot fi utilizate pe display-ul interactiv Advanced Prowise Ten fara costuri suplimentare, licente si cabluri. De acum inainte, patru dispozitive se pot conecta wireless prin AirPlay si Chromecast si pot fi afisate pe display. Astfel, pe display poti rula mai multe aplicatii, programe sau site-uri web (Apple si Android interschimbabil) si pot fi utilizate prin modul SplitScreen.

Remode management - Management la distanta
Odata cu actualizarea software-ului, utilizatorii au acces si la noua versiune de Prowise Screen Control prin intermediul careia, un singur utilizator poate gestiona display-urile interactive Advanced Prowise Ten, dintr-o locatie centrala. Prin apasarea unui buton, setarile pot fi ajustate, aplicatiile instalate sau imaginile de fundal modificate, totul de la distanta (ceea ce garanteaza eficienta si confidentialitate). Ceea ce este unic pe piata este ca aceasta solutie MDM este in intregime construita de Prowise si respecta cele mai stricte certificari de securitate.

4. Personalizare Welcome Screen in Prowise Presenter

Personalized PresenterOdata ce ati realizat update-ul, aveti posibilitatea de a utiliza Prowise Presenter prin intermediul unui ecran personalizat de bun venit. Pe acest ecran de pornire veti gasi fisierele deschise recent si fisierele preferate.

De asemenea, dezvoltatorii Prowise au lucrat din greu la mini-instrumentul Spotlight (In lumina reflectoarelor) pentru a evidentia parti ale lectiei in desfasurare.

Welcome Screen - Ecran de bun venit
O primire calduroasa! Acesta este poate cel mai bun mod de a rezuma noul Welcome Screen al Prowise Presenter. Dupa autentificarea securizata, apare o prezentare generala cu fisierele deschise recent si fisierele preferate. Fisierele preferate sunt lectiile pe care le-ai preferat in File Explorer prin pictograma stea.

Spotlight - In lumina reflectoarelor
Vrei sa-ti surprinzi elevii in timp ce le pastrezi atentia? Cu noul instrument mini spotlight profesorii pot evidentia parti ale lectiei. Unealta Spotlight se gaseste intre celelalte mini instrumente in bara de instrumente Prowise Presenter.

5. Certificat Privacy Verified

Privacy verifiedDupa un audit strict si independent, pentru 2022, Prowise primeste din nou Privacy Verified Certificate - Certificatul de confidentialitate verificat. Acest lucru demonstreaza importanta deosebita acordata de Prowise in ceea ce priveste securitatea datelor si protectia datelor cu caracter personal. Privacy Verified Certificate este acordat de ICTRecht, consultanta juridica importanta in domeniul IT, internetului si legilor si reglementarilor privind confidentialitatea.

6 exemple concrete care valideaza primirea Privacy Verified Certificate
• Prowise nu utilizeaza niciodata datele personale (fara permisiune) in alte scopuri decat cele pentru care sunt destinate.
• Prowise stabileste termeni concreti de stocare, iar datele personale nu sunt stocate mai mult decat este strict necesar.
• Prowise a angajat un responsabil intern cu protectia datelor (DPO).
• Prowise lucreaza conform standardelor de confidentialitate prin proiectare, iar in dezvoltarea software-ului se asigura intotdeauna ca setarile sunt protejate pentru confidentialitate.
• Prowise ia masuri pentru securizarea datelor cu caracter personal, respecta o politica de protectie a datelor si are implementat un sistem de autorizatii interne.
• Prowise permite tertilor sa prelucreze date cu caracter personal in numele Prowise doar in baza unui acord de prelucrare.