Elementary IQ Touch - Tot ce au nevoie profesorii pentru a desfasura ore de curs, integrat in display

Display-uri interactive pentru educatie, rezolutie 4K UHD, sistem de operare Android 8.0 si Windows Pro

displayuri seria elementary

Elementary IQ Touch diagonala 65" | 165 cm

Dimensiune utila: 148.50 cm x 89.75 cm

Detalii tehnice Pret: 1361.00 Eur + TVA    cart

Elementary IQ Touch diagonala 75" | 190 cm

Dimensiune utila: 170.71 cm x 102.27 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 1979.00 Eur + TVA    cart

Elementary IQ Touch diagonala 86" | 219 cm

Dimensiune utila: 195.34 cm x 116.14 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2698.00 Eur + TVA    cart

Display Interactiv Elementary IQ Touch

cu diagonala de 65" | 165 cm

Display-urile interactive din gama Elementary IQ Touch sunt proiectate cu scopul de a eficientiza orele de curs si invatamantul online. Cu 20 de puncte touch interactive si software integrat de screen mirroring pentru partajarea continutului, display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65" faciliteaza educatia interactiva, incurajeaza colaborarea intre profesori si elevi si sprijina scoala online. Tot ce au nevoie profesorii pentru a desfasura ore de curs online este deja intergat in display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65".

Beneficiile display-urilor interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65"

  • Rezolutie 4K UHD
  • Sistem de operare Android 8.0
  • Optional, modulul OPS cu sistem de operare Windows 10 preinstalat (optional licenta)
  • 20 de puncte touch interactive
  • Software integrat de Screen Mirroring
  • Functie de adnotare on-screen
  • Interfate plug-n-play pentru prezentari
  • Integrare nativa cu solutiile de invatamant online
  • Functie touch recognition
  • Software integrat Eshare

 
Potrivite pentru invatamantul online

Special adaptate pentru mediul educational din Romania, display-urile interactive Elementary IQ Touch se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente. 

Colaborare intre profesori si elevi

Display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65" dispun de 20 de puncte touch interactive ce permit utilizarea display-ului simultan de catre mai multi utilizatori. Cu touch fin si sensbil la atingere, atat profesorii cat si elevii pot face adnotari, pot scrie sau desena pe display, facand orele de curs interactive, bazate pe colaborare activa.

Educatie interactiva

Cu o rama usoara si subtire, sistem de operare integrat Android 8.0 cu unelte incluse, display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65" permit interactionarea cu usurinta intre profesori si elevi, sustinand invatamantul online.

Touch inteligent

Display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65" beneficiaza de functia touch recognition ce poate diferentia degetul si palma, reactionand in consecinta, ca instrument de scris pentru deget si ca radiera pentru palma.

Partajare ecran si continut

Datorita software-ului integrat Eshare, profesorii pot partaja ecranul wireless, fara a fi necesare cabluri, putand asfel realiza prezentari sau partaja cu elevii diferite informatii si materiale didactice necesare desfasurarii orei de curs online.

Imagini clare la orice dimensiune

Display-urile interactive Elementary IQ Touch cu diagonala de 65" sunt dotate cu rezolutie uimitoare 4K UHD, ce permite afisarea imaginilor, continutului video sau al prezentarilor, la calitate excelenta, facilitand astfel desfasurarea scolii online la cele mai inalte standarde de calitate.

 

Specificatii tehnice:

Diagonala 65'' | 165 cm
Rezolutie 3840 x 2160
Tehnologie IR
Interfata USB 2.0 compatible (full speed) HID compliant, compatibil Plug & Play compatible.
Luminozitate 350 cd/m²
Contrast 1200:1
Numar culori 1.06 Billion (10 bits)
Unghi de vizualizare 178 vertical/orizontal
Puncte touch 20
Sistem de operare Android 8.0; Optional, modulul OPS cu sistem de operare Windows 10 preinstalat (optional licenta)
Difuzoare integrate 2 X 10W
Standard VESA 400x500 mm
Greutate bruta 62 kg
Greutate neta 48 kg
Garantie 2 ani
Nota informativa Nu se accepta folosirea adaptoarelor audio-video pentru a nu dauna calitatii si integritatii semnalelor AV si control.

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv Elementary IQ Touch cu diagonala de 65" | 165 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
 

Chief Large Fusion Wall Mount este un suport fix de perete pentru display-uri dezvoltat in baza feedback-ului primit de la tehnicienii specializati in instalari, ce include functii speciale precum Centerless shift, Centris tilt, ControlZone leveling adjustment si ClickConnect Latching.  Principalele beneficii ale suportului Chief Large Fusion Wall Mount sunt stabilitatea, instalarea rapida, cable management facil si securitatea.

188.00 Eur +TVA
cart
 Lumi Cart TTV12 46TB

GBC Cart TTV12-46T este un suport mobil pentru display-uri potrivit pentru sali de curs, ce poate fi ajustat pe inaltime si este dotat cu raft pentru accesorii, de asemenea ajustabil pe inaltime. GBC Cart TTV12-46TW este fabricat din aluminiu usor, al carui design permite folosirea in siguranta pentru display-uri de mari dimensiuni, permite si ajustarea pozitiei de vizualizare landscape/portrait si este dotat cu maner D-ring incorporat si 4 roti cu sistem de blocare.

314.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Chief Large Mobile Cart este un suport mobil pliabil pentru display-uri, cu ajustare telescopica pe inaltime, cable management integrat si tehnologie Centris ce permite ajustarea unghiului de vizualizare cu usurinta. Suportul mobil Chief Large Mobile Cart permite montarea display-ului portrait sau landscape si este dotat cu 4 roti si 2 sisteme de siguranta.

835.00 Eur +TVA

cart

 

IQ Touch - Modul OPS i5 transforma display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul IQ Touch - Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel ®core HM17X i5 notebook a 6-a generatie, 4 GB RAM, placa video integrated graphics HD Graphics, SSD de 128 GB, modul wireless 802.11AC/B/G/N, poturi USB 3.0 si HDMI si sistem de operare Windows 10 preinstalat (optional licenta).

395.00 Eur +TVA
cart
 

Software-ul educational IQboard, disponibil integral in limba romana, este un instrument bogat, puternic si flexibil pentru prezentari, demonstratii si predare interactiva, compatibil cu orice tip de echipament interactiv: table interactive, display-uri interactive, proiectoare interactive, device-uri pentru pregatirea lectiilor ori camere pentru documente. Folosind software-ul IQboard profesorii si elevii vor avea acces la: scris de mana si recunoasterea acestuia, adnotare, diagrame, inregistrare, animatii, paginatie si o multime de instrumente specifice fiecarei discipline in parte.

284.00 Eur +TVA

cart

mozaBook este un soft de prezentare educational, ce vine in mod natural in completarea instrumentelor didactice traditionale prin optiunile disponibile de ilustare, animare si prezentare, transformand cursurile clasice in ore de curs interactive si sustiand astfel desfasurarea cursurilor in regim de scoala online. Softul mozaBook Classroom Pack, destinat profesorilor, beneficiaza de continut educational de inalta calitate, biblioteca media cu 1200 de animatii 3D, 1150 clipuri video si 120 de aplicatii de dezvoltarea aptitudinilor, exersare si experimentare virtuala.

192.00 Eur +TVA

cart

Zoom este un program software de videoconferinta si colaborare, ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza comunicare la distanta si scoala online, prin intalniri unu-la-unu, videoconferinte de grup, partajarea ecranului (screen share), organizarea de webinarii cu sesiuni de vot cat si posibilitatea de inregistrare de sedintelor sau orelor de curs. In plus, Zoom este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc conversatiile si continutul, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajarea si editarea in timp real a fisierelor in format Word, PowerPoint si Excel, cat si partajare de fisiere audio, video sau partajare ecran (share screen) la calitate ireprosabila.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Camera xTouch UHD 200, este o camera digitala cu rezolutie Ultra HD de 3264x2448 px, 30 fps si unghi de vizualizare de 77°, dotata microfon si incite acustice integrate, ce dispunde interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice cu functie autofocus.

Compatibila cu majoritatea sistemelor de operare Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS, Camera xTouch FHD 06B reprezinta una dintre solutiile potrivite pentru desfasurarea orelor de curs in cadrul scolii online.

35.00 Eur +TVA

cart

 

Camera xTouch 4K 400, este o camera digitala ePTZ cu rezolutie 4K de 3840x2160 px, 30 fps si sensor CMOS, dotata cu microfon integrat, ce dispune de interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice A+ high definition.

Compatibila cu majoritatea sistemelor de operare Windows XP /Win7 /Win8 /Win10 /LINUX /Android TV /Mac OS, Camera xTouch 4K 400 reprezinta una dintre solutiile potrivite pentru desfasurarea orelor de curs in cadrul scolii online.

106.00 Eur +TVA

cart

 

Camera xTouch AiO FHD 303, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu microfon omnidirectional cu acoperire 360° pana la 3m si incinte acustice integrate, ce  dispune de interfata USB 2.0 si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps.

Camera xTouch AiO FHD 303 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

238.00 Eur +TVA

cart

Prezentare in format pdf adobe In curand: Caiet de Sarcini in format doc word Drivere si Software (pagina suport)