Genius Prowise Ten diagonala 65" | 165 cm

Dimensiune utila: 151.15 cm x 93.45 cm

Detalii tehnice Pret: 2150.50 Eur + TVA    cart

Genius Prowise Ten G2 diagonala 86" | 219 cm

Dimensiune utila: 196.30 cm x 119.38 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 3099.25 Eur + TVA    cart

Genius Prowise Ten G2 diagonala 75" | 190 cm

Dimensiune utila: 171.68 cm x 105.54 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2719.75 Eur + TVA    cart

Solicita DEMO gratuit in Showroom IQboard

Programeaza o sesiune demo in Showroom IQboard

Solicita demo Suport local lb. romana  Suport Limba Romana

Display Interactiv Genius Prowise Ten 65” | 165 cm

 TEN 65

 Descarca CS 50

 Advanced Prowise Ten

Cod CPV: 30195200-4 - Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii (Rev.2)
Cod produs: PW.1.17065.0001

Display-urile interactive din gama Prowise Ten ofera garantia imaginilor de calitate superioara, a sunetului Dolby Audio certificat si cea mai buna experienta de scriere.

Creata de specialisti in educatie, special pentru sistemul educational, noua gama de display-uri interactive Prowise Ten include avantaje unice precum Screen Control si High security.

Concepute special pentru a oferi experiente de cea mai inalta calitate in sala de clasa, display-urile interactive Prowise Ten sunt alegerea ideala pentru educatie interactiva si colaborativa.

Advanced Prowise Ten scriereCea mai buna experienta de scriere

Display-urile interactive Prowise Ten beneficiaza de ProWrite touch, cea mai puternica tehnologie de scriere. Avand in vedere ca nu exista niciun spatiu intre sticla si panoul LCD, scrierea devine mai rapida, fluenta si mai precisa.

Software-ul de scriere este optimizat pentru a functiona perfect impreuna cu tehnologia ProWrite touch, oferind astfel utilizatorilor experienta de scriere ca pe hartie.

Garantia imaginii de calitate superioara

Indiferent de gradul de iluminare al salii, imaginea este de cea mai buna calitate datorita tehnologiei Anti-Glare de care beneficiaza display-urile interactive Prowise Ten. Textura nano gravata direct pe suprafata de sticla reduce reflexia si amprentele digitale, mentinand in acelasi timp contrastul si luminozitatea.

Prowise CentralSistemul de operare Prowise Central

Display-urile interactive Prowise Ten beneficiaza de Prowise Central, sistemul de operare dezvoltat de Prowise, ce dispune de functionalitatile necesare in utilizarea zilnica, precum functie Screensharing, mod direct de adnotare, appstore cu posibilitatea de descarcare si instalare a aplicatiilor precum Microsoft Teams sau Google Meet.

    
•    Microsoft Word, Excel si OneNote
•    Microsoft Teams & Skype
•    Google Earth, Meet, Docs si Classroom
•    Netflix, Spotify si YouTube
•    Zoom si Prowise Presenter (disponibile optional)

Prowise sharing ReflectScreensharing | Partajare ecran

Functia Screensharing permite partajarea ecranului oricarui dispozitiv, pe display-ul interactiv Prowise Ten 65". Complet wireless, la calitate excelenta, rapid, cu posibilitate de securizare prin cod pin.

 • AirPlay (Apple)
 • Chromecast (Chrome OS)
 • Miracast (Windows)
 • Reflect

Softul Prowise Reflect, disponibil optional, permite atat afisarea pe display a pana la 4 ecrane simultan, cat si controlul acestora de pe display, prin functia touchback.

Avantaje Prowise TenAvantajele oferite de Prowise Ten 65”

 • Quick start - datorita celor 2 senzori de miscare integrati, display-ul porneste automat cand va aflati in preajma sa.
 • Easy access - porturile plug&play pozitionate la indemana in partea frontala a ecranului, permit conectarea rapida si facila a dispozitivelor externe.
 • Built-in docking station - un singur cablu pentru touch, alimentare, sunet si video, astfel, cele 2 porturi USB-C disponibile permit profesorului incarcarea telefonului/laptopului in timp ce preda.
 • Eco Mode - permite reducerea consumului de energie
 • Night Mode - filtrul Blue Light certificat TÜV, reduce cantitatea de lumina albastra emisa de ecran pentru scaderea gradului de solicitare asupra ochilor.
 • Brightness - ecranul ajusteaza in mod automat luminozitatea in functie de incidenta luminii.

9 internetNavigare pe internet in siguranta

Browserul este o functionalitate folosita in fiecare zi, iar browserul Prowise este user friendly, complet sigur, rapid si nu contine reclame. In plus, folosind Prowise app generator, orice website poate fi convertit intr-o aplicatie, iar aceste aplicatii sunt adaugate in Prowise Central home, in mod automat, astfel ca utilizatorul le va avea mereu la indemana.

Modul adnotare directa

Pen-urile interactive ofera o experienta de scriere realista. Adnotarile se pot realiza peste orice site, aplicatie sau sursa externa, cu o simpla apasare de buton. Softul ProNote pune la dispozitia profesorilor diferite tipuri de pagini tipizate si o serie de unelte precum rigla.

Controlul suportului, integrat

Prowise Central este echipat cu control integrat al suporturilor pentru display Prowise iPro Lift system. Datorita butoanelor de control user-friendly din meniul Prowise Central, suportul poate fi ajustat la inaltimea preferata extrem de rapid si usor. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a salva pozitiile preferate ale suportului si pot face schimb intre acestea cu usurinta.

Incinte acustice Dolby Audio Zoom Teams MeetIncinte acustice certificate, premiate

Incintele acustice 2.1 integrate asigura sunet clar, de calitate superioara si au fost premiate cu certificare Dolby Audio. In plus, datorita celor 6 microfoane integrate, display-ul interactiv Prowise Ten 65" devine unealta perfecta pentru scoala online prin aplicatii de videoconferinta precum Microsoft Teams, Google Meet sau Zoom.

Invatarea prin miscare cu Prowise MOVE

Unii copii invata mult mai bine si mai usor daca sunt implicati activ si fizic. Invatarea prin miscare se aliniaza perfect cu modul prin care copiii experimenteaza si interactioneaza cu lumea din jurul lor, iar Prowise MOVE faciliteaza invatarea prin miscare, punand astfel la dispozitia elevilor si profesorilor aceasta posibilitate.

Astfel camera Prowise MOVE, disponibila optional, permite elevilor si profesorilor sa joace jocuri educationale pe display-ul interactiv Prowise Ten 65", fara a-l atinge in mod direct.

Camera Prowise MOVE

Imbinarea camerei cu Intel® RealSense™ si a tehnologiei din ecran determina inregistrarea miscarilor si corelarea acestora cu miscarile de pe ecran.

Jocurile interactive educationale disponibile au fost dezvoltate cu scopul de a incuraja copiii sa faca miscare in timp ce realizeaza activitati cognitive de invatare. Jocurile dezvoltate sunt dispuse pe o gama variata de varste si materii.

In plus, Prowise MOVE poate fi folosita ca o camera de videoconferinta pentru invatamant online prin Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, etc.

Prowise Screen Control

Screen Control

Folosind Prowise Screen Control, toate display-urile pot fi gestionate dintr-un singur punct. Cu o singura apasare de buton, se pot instala aplicatii, face update-uri sau schimba imaginea de fundal pe toate display-urile din locatie. Solutia de administrare Prowise Screen Control este disponibila optional.

Atat centrele de date, cat si serverele sunt 100% protejate aflandu-se sub managementul strict Prowise, astfel ca, si Prowise Screen Control este protejat in mod optim de atacurile externe.

Serverele Prowise beneficiaza de un sistem de securitate multiple-layer si toate datele de intrare sunt filtrate de catre firewall-uri si de Multiple-layered Adaptive DDoS Protection.

Prowise Presenter 10Prowise Presenter 10

Prowise Presenter 10 este un soft disponibil optional, menit sa conecteze elevii si profesorii. De exemplu, profesorii isi pot surprinde elevii cu o cursa virtuala de matematica de care elevii se pot bucura de pe dispozitivele proprii.

Profesorii au la dispozitie o bogata biblioteca media cu continut educational, dezvoltata in colaborare cu profesori, menita sa imbogateasca experienta de predare. Folosind softul Prowise Presenter 10, profesorii au mereu la indemana uneltele necesare pentru predare, imagini, materiale video si modele 3D. In plus, profesorii pot face lectiile interactive folosind ProQuiz sau ii pot lasa pe elevi sa se invete unii pe ceilalti folosind uneltele ProConnect.

Deoarece totul este salvat in Cloud, profesorii au posibilitatea de a crea lectiile acasa de pe laptop iar mai apoi, sa le afiseze pe display-ul Prowise Ten 65" aflat in sala de clasa.

Prowise iPro Whiteboard Extension

Prowise iPro Whiteboard Extension Kit G2

Completeaza display-ul interactiv Prowise Ten cu extensia iPro Whiteboard, disponibila optional. iPro Whiteboard este o tabla magnetica de scriere cu markerul, creata pentru a oferi functionalitati sporite display-urilor interactive. Realizata dintr-un material antizgarieturi, ce se poate sterge cu usurinta fara solutii speciale de curatare, extensia Prowise iPro Whiteboard este formata din doua panouri de tabla de scris cu fata dubla.

Acestea se monteaza cu usurinta pe cate o laterala a display-ului Prowise Ten, cu ajutorul clemelor VESA, in timp ce suprafata touchscreen poate ramane in continuare accesibila. Extensia Prowise iPro Whiteboard este extrem de utila pentru atunci cand ai nevoie ca o informatie sa ramana mereu vizibila: orarul sau programul zilnic, sarcinile saptamanale ori anunturile generale.

Splash Newsitem Partner Portal EN removebg preview

Prowise All-in-One PC G3

Noul Prowise All-in-One PC G3, disponibil optional, indeplineste atat rolul unui PC cat si a unei tablete si datorita versatilitatii sale poate fi utilizat in orice scenariu in sala de clasa, pentru predare, impartirea elevilor in grupuri de studiu sau lucru individual.

Pentru aceasta noua versiune a PC-ului All-in-One Prowise, camera a fost upgradata la o camera de 13MP, ceea ce face posibile inregistrarea si streamingul pana la o rezolutie de 3840x2160 (4K) la 30FPS.

 • Colaj Prowise All in One PC G3Experienta de scriere imbunatatita datorita designului Zero bonding
 • Tot ce este necesar pentru videoconferinta este integrat: camera 4K de 13 MP, 4 microfoane si 2 incinte acustice
 • Viteza impresionata datorita WiFi6 si a procesoarelor de ultima-generatie
 • Doua porturi USB-C cu Thunderbolt 4 asigura transferul de date
 • Port de iesire HDMI 2.0 cu output 4K pana la 60 Hz
 • Un PC versatil, usor de utilizat si rezistent, cu design intuitiv
 • Protectie antibacteriana pentru difuzor

Mai multe informatii utile despre dispozitivul Prowise All-in-One PC G3 gasiti in Specificatiile tehnice.

Specificatii tehnice:

Dimensiunea ecranului 1511.5 x 934.5 x 89.5 mm
Diagonala 65'' | 165 cm
Rezolutie 3840 x 2160 @ 60 Hz
Rama Aluminiu
Refresh 60 Hz
Tip panel Ultra HD LED – IPS
Tehnologie Nano-technology Anti-Glare
Sticla securizata 4 mm (Mohs 7)
Format 16:9
Luminozitate 400 cd/m2
Contrast 1200:1
Numar culori 1.07 B
Unghi de vizualizare 178º
NFC Da, scriere/citire
Tehnologie ecran tactil ProWrite Touch Technology
Puncte de atingere 40 puncte touch, 20 puncte scriere
Auto Calibrare Da
Sisteme de operare suportate Windows 8.1/10 /11/ Linux /Mac OS X/Android
Android Android 9.0
Senzori de miscare Da, 2 senzori PIR
Difuzoare integrate 2.1 Sound (3 incinte acustice)
Subwoofer 1 x 15W (8Ω)
Putere amplificator 95W @8 Ohm
Sunet Dolby Certificat Da
Microfon incorporat Da
Numar microfoane 6 omnidirectionale
Porturi

HDMI-Out 2.0 (3840 x 2160@60 Hz x 1; DisplayPort 1.2 x1 1; HDMI 2.0 (CEC, ARC &HDCP2.2) x1; HDMI 2.0 (CEC, HDCP2.2) x1; USB-C (DP 1.2+ 60W +TouchUSB2.0 + USB 3.1) x 1; VGA (1920 x 1080 @ 60 Hz) x1; AV-In (CVBS)(567i) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); Audio In (VGA) x 1 (3,5 mm Mini-Jack); USB-B-Touch (USB 3.1) x 4; USB 3.1 (gen 1) x3; LAN-Port IN/OUT x 1 (RJ45, 1000 Mbit/s); PC module slot -  80-pins OPS slot.

Nota informativa Nu se accepta folosirea adaptoarelor audio-video pentru a nu dauna calitatii si integritatii semnalelor AV si control.
Certificari CE: EMC + LVD / WEEE / RoHS /REACH / FCC-IC / RCM / TÜV eyecomfort certificate si Energy Star
Standard VESA 600x400 mm
Greutate bruta 63 kg
Greutate neta 48 kg
Garantie 5 ani

Accesorii disponibile pentru Display interactiv Prowise Ten cu diagonala de 65'' | 165 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
 

Prowise iPro Wall Lift G2 este un suport fix pentru display-uri ce se monteaza pe perete, permite ajustarea usoara pe inaltime, este potrivit pentru toate display-urile Prowise, beneficiaza de certificare GS, poate fi manevrat prin Prowise Central si are o inaltime maxima de pana 1 m.

867.00 Eur +TVA
cart

Prowise iPro Mobile Lift este un suport mobil pentru display-uri ce este ajustabil pe inaltime pana la 1 m, este potrivit pentru toate display-urile Prowise, beneficiaza de certificare GS, poate fi manevrat prin Prowise Central, este dotat cu un mecanism de franare automata si roti de siguranta duble.

1000.00 Eur +TVA
cart

Prowise iPro Tilt & Toddler Lift este un suport mobil pentru display-uri ce permite atat ajustare pe inaltime, lungime de cursa, este potrivit pentru toate display-urile Prowise, beneficiaza de certificare GS, poate fi manevrat prin Prowise Central, este dotat cu un mecanism de franare automata si roti de siguranta duble.

1392.00 Eur +TVA
cart

Prowise iPro Whiteboard Extension Extensia iPro Whiteboard este o tabla magnetica de scriere cu markerul, creata pentru a oferi functionalitati sporite display-urilor interactive, compatibila cu display-urile interactive Prowise Ten cu diagonala de 65". Realizata dintr-un material antizgarieturi, ce se poate sterge cu usurinta fara solutii speciale de curatare, extensia Prowise iPro Whiteboard este formata din doua panouri de tabla de scris cu fata dubla. 262.00 Eur +TVA
cart
Prowise iPro Whiteboard Extension frame Prowise Whiteboard Frame este compatibila cu display-urile interactive Prowise Ten cu diagonala de 65",  este parte comonenta a kitului de extensie Prowise Whiteboard Extension Kit G2 si se monteaza impreuna cu extensia iPro Whiteboard. 412.00 Eur +TVA
cart
Prowise i5 1135G7

Modul OPS Prowise G4 i5-11300H cu sistem de operare Microsoft Windows® 10/11 - Pro pentru Eduactie, procesor Intel® Core™ i5-11300H, memorie cache 8 MB, placa grafica Intel® Iris® Xe Graphics, memorie 8 GB, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 porturi USB-C compatibile USB4/Thunderbolt 4, conexiune wireless Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz and 5 GHz) Intel, bluetooth 5.2, conexiune pe fir Intel 10/100/1000 Mbps RJ-45, Intel® High Definition Audio pentru difuzoare interne, Realtek Audio HD pentru casti, certificari CE/CE-RED/FCC+IC,RoHS si GS, 5 ani garantie. Licenta Windows 10/11 Pro pentru Educatie inclusa la achizitionarea modulului OPS impreuna cu un display din gama Prowise.

759.00 Eur +TVA

cart

Prowise i5 1145G7 vPro

Modul OPS Prowise i5-1145G7 vPro cu sistem de operare Microsoft Windows® 10/11 - Pro pentru Eduactie, procesor Intel® Core™ i5-1145G7, memorie cache 8 MB, placa grafica Intel® Iris® Xe Graphics, memorie 8 GB, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 porturi USB-C compatibile USB4/Thunderbolt 4, conexiune wireless Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz and 5 GHz) Intel, bluettoth 5.2, conexiune pe fir Intel 10/100/1000 Mbps RJ-45, Intel® High Definition Audio pentru difuzoare interne, Realtek Audio HD pentru casti, certificari CE/CE-RED/FCC+IC,RoHS si GS, 5 ani garantie. Licenta Windows 10/11 Pro pentru Educatie inclusa la achizitionarea modulului OPS impreuna cu un display din gama Prowise.

949.00 Eur +TVA
cart
Prowise i7 1185G7 vPro

Modul OPS Prowise i7-1185G7 vPro cu sistem de operare Microsoft Windows® 10/11 - Pro, procesor Intel® Core™ i7-1185G7, memorie cache 8 MB, placa grafica Intel® Iris® Xe Graphics, memorie 8 GB, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 porturi USB-C compatibile USB4/Thunderbolt 4, conexiune wireless Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz and 5 GHz) Intel, bluettoth 5.2, conexiune pe fir Intel 10/100/1000 Mbps RJ-45, Intel® High Definition Audio pentru difuzoare interne, Realtek Audio HD pentru casti, certificari CE/CE-RED/FCC+IC,RoHS si GS, 5 ani garantie. Licenta Windows 10/11 Pro pentru Educatie inclusa la achizitionarea modulului OPS impreuna cu un display din gama Prowise.

1076.00 Eur +TVA

cart

Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone duce comunicarea digitala la un al nivel. Spearkerphone-ul Prowise este omnidirectional 360°, dispune de 6 microfoane, conexiune full wireless cu display-ul, atat in modul OPS cat si prin intermediul conexiunii bluetooth versiunea BT4.2+EDR si are o raza de conectare  de pana la 10 metri. Dispozitivul este echipat cu un port USB-C Audio IN/OUT+ incarcare 5V/2A si un jack audio de 3.5 mm, are o durata de functionare de pana la 8 ore la volum maxim si are inclus in pachet un cablu USB-C si un cablu audio. Cere cotatie consultantului IQboard

Software-ul Interactiv Prowise Presenter 10 beneficiaza de o librarie media vasta ce este echipata cu continut educational precum modele 3D si clipuri video, quizz-uri si seturi de construit, ce permit transformarea orelor de curs statice in ore de curs interactive. Prowise Presenter pune la dispozitia elevilor si profesorilor unelte potrivite pentru intervalul de varsta 3 - 18 ani si materiale didactice atat pentru scoala primara, dar si pentru scoala gimnaziala si liceu.

190.00 Eur +TVA

cart

 detalii removebg preview

Prowise All-in-One PC G3 - Pentium, se pliaza excelent pe necesitatile si provocarile de zi cu zi din sala de clasa, fiind astfel alegerea ideala pentru elevi.

Procesor: Intel® Pentium® Processor 8505; Grafica: Intel® UHD Graphics pentru procesoare Intel® 12thGen; Memorie: 4 GB, DDR4 2400 MHz; Sistem operare: Windows 11 Pro pentru Educatie (licenta disponibila optional).

696.00 Eur +TVA

cart

 
detalii removebg preview  

Datorita procesorului, a componentei grafice si a memoriei superioare, dispozitivul Prowise All-in-One PC – Core i5 este alegerea ideala pentru profesori.

Procesor: Intel® Core™ i5- 1240U; Grafica: Intel® Iris® Xe Graphics; Memorie: 8 GB, DDR4 2666 MHz; Sistem operare: Windows 11 Pro (licenta disponibila optional).

1012.00 Eur +TVA

cart

 

Suportul Prowise iPro Keyboard Tray este special conceput pentru a avea la indemana accesoriile precum tastatura, mouse-ul, telecomanda sau pen-ul, utilizate impreuna cu display-ul. Suportul Prowise iPro Keyboard Tray este compatibil cu suporturile Prowise iPro Wall Lift, Prowise iPro Mobile Lift, suporta o greutate maxima de 35 kg, are dimensiunea 715 mm x 277 mm x 35 mm si beneficiaza de certificare CE.

89.00 Eur +TVA

cart

NetSuport logo Software de management NetSupport Classroom pune la dispozitia profesorilor functii extrem de utile si importante precum instrumente de instruire in timp real, monitorizarea ecranului elevilor, instrumente de testare si evaluare, modul de laborator de limbi straine, contorizarea internetului si a aplicatiilor utilizate de elevi, jurnale digitale cu continutul lectiei, aplicații separate pentru profesori si elevi, optiune de colectare si distribuire a fisierelor, optiune de partajare a ecranului, functie whiteboard, functie de blocare si golire a ecranelor elevilor, modul de  feedback pentru elevi, optiune de resetare parole de sistem ale elevilor si multe altele.

Solicita oferta

cart

mozaBook este un soft de prezentare educational, ce vine in mod natural in completarea instrumentelor didactice traditionale prin optiunile disponibile de ilustare, animare si prezentare, transformand cursurile clasice in ore de curs interactive si sustiand astfel desfasurarea cursurilor in regim de scoala online. Softul mozaBook Classroom Pack, destinat profesorilor, beneficiaza de continut educational de inalta calitate, biblioteca media cu 1200 de animatii 3D, 1150 clipuri video si 120 de aplicatii de dezvoltarea aptitudinilor, exersare si experimentare virtuala.

192.00 Eur +TVA

cart

 

Zoom este un program software de videoconferinta si colaborare, ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza comunicare la distanta si scoala online, prin intalniri unu-la-unu, videoconferinte de grup, partajarea ecranului (screen share), organizarea de webinarii cu sesiuni de vot cat si posibilitatea de inregistrare de sedintelor sau orelor de curs. In plus, Zoom este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc conversatiile si continutul, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajarea si editarea in timp real a fisierelor in format Word, PowerPoint si Excel, cat si partajare de fisiere audio, video sau partajare ecran (share screen) la calitate ireprosabila.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Camera Prowise MOVE foloseste tehnologia de ultima-generatie Intel® RealSense™ in combinatie cu tehnologia disponibila in display-uri, inregistreaza miscarile pe care apoi le transforma in imagini 3D, ceea ce permite ecranului sa urmareasca si sa transmita display-ului miscarile realizate. Aceasta poate fi folosita si pentru videoconferinte, ca un webcam obisnuit pentru invatamantul online.

190.00 Eur +TVA

cart

Camera xTouch AiO FHD 303, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu microfon omnidirectional cu acoperire 360° pana la 3m si incinte acustice integrate, ce  dispune interfata USB 2.0 si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 303 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

238.00 Eur +TVA

cart

 

Camera xTouch AiO FHD 301, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu 4 microfoane omnidirectionale  si incinte acustice integrate, ce dispune interfata USB C si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 301 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

560.00 Eur +TVA

cart