Prowise Central 4.2 Update

 

newsitem partner portal 093738975

Display-urile interactive Prowise beneficiaza din nou de un update important ce vine cu functii imbunatatite pentru cresterea performantei. Aceasta noua versiune a Prowise Central, vine cu butoane personalizabile si faciliteaza reducerea consumului de energie.

Pentru display-urile interactive Prowise Ten G2, versiunea actualizata a Prowise Central 4.2 vine cu aplicatii de videoconferinta integrate, butoane incastrate personalizabile si functionalitati imbunatatite ale celor 4 pen-uri.

Aplicatii pentru videoconferinta integrate
In urma update-ului la Prowise Central 4.2, puteti descarca aplicatiile de videoconferinta Microsoft Teams, Google Meet si Zoom direct din Prowise App Store. Alaturi de camera Prowise MOVE, cele 6 microfoane integrate si incintele acustice 2.1 certificate Dolby Audio, display-urile interactive Prowise Ten G2 devin o solutie completa de videoconferinta si invatamant la distanta.

Butoane incastrate personalizabile
Dupa efectuarea update-ului, veti putea asocia cele 3 butoane incastrate in rama, cu orice actiune doriti, ceea ce va permite sa personalizati display-ul dupa preferinte. De exemplu, puteti asocia butoanele cu modulul PC sau HDMI.

Functionalitati imbunatatite ale celor 4 pen-uri
Actualizarea la Prowise Central 4.2 face ca utilizarea celor 4 pen-uri disponibile sa fie perfect adaptata la nevoile utilizatorilor. A fost introdusa posibilitatea de a dezactiva functia Pickup detection si au fost imbunatatiti algoritmii de functionare ai acestei functii.

Pentru display-urile interactive Prowise Ten G1, G2 si One, in urma update-ului la Prowise Central 4.2 utilizatorii pot gestiona remote cele 3 moduri de functionare Energy Efficent prin Prowise Screen Control. Astfel, modul de functionare eficient energetic Energy Save poate fi activat remote pe toate display-urile din scoala, ceea ce va duce la reducerea consumului de energie.

Pentru a realiza update-ul, urmariti instructiunile de ma jos:

Deschideti meniul Prowise Central si apasati pe cele 3 bare din partea stanga a ecranului

Update Central 4.2 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Selectati Settings apoi selectati About this screen

Update Central 4.2 2


Apasati butonul Check for system updates si realizati actualizarea.

 

Informatii despre update-ul anterior se regasesc in Prowise summer update