Display-uri cu intefata user friendly si tehnologie TrueBeam Touch, ce imbunatatesc, sustin si faciliteaza educatia interactiva.Display Interactiv Elementary xTouch

Smart Ctouch Riva 65" (165 cm)

Dimensiune utila: 150.30 x 89.20 cm

Detalii tehnice Pret: 1862.00 Eur + TVA    cart

Smart Ctouch Riva 75" (190 cm)

Dimensiune utila: 174.50 x 103.60 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2326.00 Eur + TVA    cart

Smart Ctouch Nova 65" (165 cm)

Dimensiune utila: 152.42 x 91.16 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 1782.00 Eur + TVA    cart

Smart Ctouch Riva 86" (219 cm)

Dimensiune utila: 197.20 x 115.70 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 3406.00 Eur + TVA    cart

Display Interactiv Smart Ctouch Riva

cu diagonala de 65'' | 165 cm

 

Display-ul interactiv Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65" este un display user-friendly, ce aduce beneficiile si puterea unui touch in mediul educational, imbunatatind si sprijinind desfasurarea invatamantului online. Cu ajutorul display-ului interactiv Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65", profesorii pot da viata orelor de curs, si pot inspira elevii prin partajarea continutului lectiei pe display, in timp ce functia ce permite realizarea adnotarilor incurajeaza educatia interactiva si comunicarea intre profesori si elevi.

Beneficiile display-urilor interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65"

  • TrueBeam Touch system
  • 32 puncte touch
  • Interfata USB 2.0 HID compliant
  • Suporta sisteme de operare Windows, macOS, Chrome, Linux si Android
  • Triple S Glass
  • Incinte acustice JBL® 3-way speaker integrate
  • Sistem de operare COS cu Android 8.0
  • Integrare nativa cu solutiile de invatamant online

Potrivite pentru invatamantul online

Special adaptate pentru mediul educational din Romania, display-urile interactive Smart Ctouch Riva se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente. 

Eficient si usor de folosit

Display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65" sunt concepute pentru a fi cele mai intuitive display-uri interactive disponibile, astfel, prin apasarea unui singur buton, profesorii au acces la toate otiunile de pe ecran. In plus, Display-urile permit folosirea softului propriu de catre utilizator, in functie de preferinta acestuia (Android, Linux sau Windows) si de asemenea, permit conectarea altor dispozitive la display.

Partajare facila

Lucrand cu display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65", profesorii isi pot incuraja elevii sa participe activ la orele de curs prin partajarea informatiilor, temelor si lucrarilor proprii, folosid Eshare. In plus, folosind aceeasi aplicatie, profesorii pot partaja cu elevii continut multimedia. Aplicatia este compatibila cu dispozitive cu sistem de operare Android, Windows, Mac sau Chrom.

Experienta scrisului de mana

Folosind tehnologie TrueBeam Touch, profesorii si elevii pot scrie si desena pe display-ul interactiv exact ca si cum ar scrie pe o foaie de hartie sau pe o tabla traditionala, folosind pen-ul sau degetul, iar pentru a sterge, pot folosi palma. In plus, datorita display-ului cu tehnologie Triple S glass, experienta scrisului de mana pe display, devina una naturala.

Conectori multiplii pentru partajarea ecranului

Display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65" sunt echipate cu conectori multiplii pentru partajarea ecranului (share screen) in timp real. De exemplu, prin portul HDMI profesorii pot partaja continutul de pe display catre dispozitivele la care sunt conectati elevii, fiind o metoda extrem de eficienta pentru scoala online.

De asemenea, prin portul USB-C, se poate conecta la display, printr-un singur cablu, orice dispozitiv, facilitand astfel trasnferul datelor, cotinutului multimedia sau al sunetului. In plus, prin intermeidul portului, dispozitivul folosit pentru transfer poate fi si incarcat.

Tehnologie de ultima-generatie

Sistemul de operare Android 8 permite pre-instalarea unui set de aplicatii alese cu grija, astfel ca display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65" sunt gata pentru a fi folosite imediat dupa instalare. In plus, optiunea de instalare aplicatii suplimentare asigura ca profesorii pot avea toate uneltele necesare pentru scoala online desfasurata la cel mai inalt nivel.

Sunet la calitate impecabila

Incintele acustice JBL integrate de 80W, ofera sunet la calitate Live-stage (virtual) Surround asigurand desfasurarea optima a orelor de curs atat in sistem de scoala online cat si in sala de curs.

Suport IT inclus

Display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65" beneficiaza de licenta cu durata de 5 ani pentru Radix Viso Mobile Device Management, ce permite controlul tutror display-urilor dintr-un singur punct central de control.

 

 

Specificatii tehnice:

Diagonala 65'' | 165 cm
Rezolutie 3840 x 2160
Tehnologie touch Adaptive touch
Interfata USB 2.0 compatible (full speed) HID compliant, compatibil Plug & Play compatible.
Luminozitate 350 cd/m²
Contrast 5000:1
Numar culori 1.07 Billion (10 bits)
Unghi de vizualizare 178 vertical
Puncte de atingere 32
Aplicatii preinstalate Aqua Mail, File Commander, Office Suite,MirrorOp, UBoardMate
Android 8.0
Sisteme de operare suportate Windows: 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, Linux / Mac / Android / Chrome
Difuzoare integrate 2 Stereo JBL® 3-Way Speakers
Standard VESA 600x400 mm
Greutate bruta 65 kg
Greutate neta 46 kg
Garantie Business: 2 ani + 1 ani extra-garantie*
Educational: 2 ani + 5 ani extra-garantie*
*Extra-garantia se obtine dupa inregistrarea display-ului pe site-ul producatorului: register.ctouch.eu

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv Smart Ctouch Riva cu diagonala de 65" | 165 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard

Chief Medium Fusion Wall Mount este un suport fix de perete pentru display-uri ce a fost dezvoltat in baza feedback-ului primit de la tehnicienii specializati in instalari, ce include functii speciale precum Centerless shift, Centris tilt, ControlZone leveling adjustment si ClickConnect Latching. Principalele beneficii ale suportului Chief Medium Fusion Wall Mount sunt stabilitatea, instalarea rapida, cable management facil si securitatea.

146.00 Eur +TVA
cart
Lumi Cart TTV12 46TB

GBC Cart TTV12-46T este un suport mobil pentru display-uri potrivit pentru sali de curs, ce poate fi ajustat pe inaltime si este dotat cu raft pentru accesorii, de asemenea ajustabil pe inaltime. GBC Cart TTV12-46TW este fabricat din aluminiu usor, al carui design permite folosirea in siguranta pentru display-uri de mari dimensiuni, permite si ajustarea pozitiei de vizualizare landscape/portrait si este dotat cu maner D-ring incorporat si 4 roti cu sistem de blocare.

164.00 Eur +TVA
cart

Chief Large Mobile Cart este un suport mobil pliabil pentru display-uri, cu ajustare telescopica pe inaltime, cable management integrat si tehnologie Centris ce permite ajustarea unghiului de vizualizare cu usurinta. Suportul mobil Chief Large Mobile Cart permite montarea display-ului portrait sau landscape si este dotat cu 4 roti si 2 sisteme de siguranta.

650.00 Eur +TVA

cart

Chief XL Electric Cart este un suport mobil pentru display-uri, cu ajustare electrica pe inaltime, spatiu de depozitare integrat, asamblare in doi pasi si ControlZone pentru reglaje fine post-instalare. In plus, suportul Chief XL Electric Cart beneficiaza de senzor Anti-coliziune, cable management integrat, si este dotat cu Control pad si Remote Control Kit PACREM ce include telecomanda si dongle Bluetooth.

1324.00 Eur +TVA
cart

Ctouch Wallom2 Mobile lift este un suport electric mobil pentru display-uri, ce permite ajustarea pe inaltime intre 30 si 245 cm cu ajutorul telecomenzii, este dotat cu 4 roti Tente, 2 sisteme de franare si mecanism de actionare liniara Linak. In plus, suportul Ctouch Wallom2 Mobile lift beneficiaza de design olandez si certificare TÜV.

634.00 Eur +TVA

cart

Modulul Ctouch - Modul OPS i5 permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul Ctouch - Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel® Kaby Lake i5-7200U SOC, 8 GB RAM, placa video Intel® HD Graphics 5 series, interfata wireless 802.11 AC, hard SSD de 128 GB, retea Intel Gigabit Ethernet, interfata USB 2.0 si USB 3.0, port HDMI, receptor IR si sistem de operare Windows 10.

872.00 Eur +TVA

cart

Modulul Ctouch - Modul OPS i7 permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul Ctouch - Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel® Kaby Lake i7-7500U SOC, 8 GB RAM, placa video Intel® HD Graphics 5 series, interfata wireless Wi-Fi Module AC3165, hard SSD de 128 GB, retea Intel Gigabit Ethernet, interfata USB 2.0 si USB 3.0, port HDMI, receptor IR si sistem de operare Windows 10.

1109.00 Eur +TVA

cart

Ctouch - Modul OPS i5 vPro permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul Ctouch - Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel® Kaby Lake i5-7300U SOC, 16 GB RAM, placa video Intel® HD Graphics 5 series, interfata wireless Wi-Fi Module AC8260, hard SSD de 256 GB, retea Intel Gigabit Ethernet, interfata USB 2.0 si USB 3.0, port HDMI, receptor IR si sistem de operare Windows 10 Pro.

1188.00 Eur +TVA

cart

Ctouch - Modul OPS i7 vPro permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul Ctouch - Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel® Kaby Lake i7-7600U SOC, 16 GB RAM, placa video Intel® HD Graphics 5 series, interfata wireless Wi-Fi Module AC8260, hard SSD de 256 GB, retea Intel Gigabit Ethernet, interfata USB 2.0 si USB 3.0, port HDMI, receptor IR si sistem de operare Windows 10 Pro..

1505.00 Eur +TVA

cart

mozaBook este un soft de prezentare educational, ce vine in mod natural in completarea instrumentelor didactice traditionale prin optiunile disponibile de ilustare, animare si prezentare, transformand cursurile clasice in ore de curs interactive si sustiand astfel desfasurarea cursurilor in regim de scoala online. Softul mozaBook Classroom Pack, destinat profesorilor, beneficiaza de continut educational de inalta calitate, biblioteca media cu 1200 de animatii 3D, 1150 clipuri video si 120 de aplicatii de dezvoltarea aptitudinilor, exersare si experimentare virtuala.

192.00 Eur +TVA

cart

Zoom este un program software de videoconferinta si colaborare, ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza comunicare la distanta si scoala online, prin intalniri unu-la-unu, videoconferinte de grup, partajarea ecranului (screen share), organizarea de webinarii cu sesiuni de vot cat si posibilitatea de inregistrare de sedintelor sau orelor de curs. In plus, Zoom este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux.

14.99 Eur +TVA

cart

Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc conversatiile si continutul, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajarea si editarea in timp real a fisierelor in format Word, PowerPoint si Excel, cat si partajare de fisiere audio, video sau partajare ecran (share screen) la calitate ireprosabila.

4.20 Eur +TVA

cart

Camera xTouch 4K 400, este o camera digitala ePTZ cu rezolutie 4K de 3840x2160 px, 30 fps si sensor CMOS, dotata microfon integrat, ce dispunde interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice A+ high definition. Camera xTouch 4K 400 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

106.00 Eur +TVA

cart

Camera xTouch AiO FHD 303, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu microfon omnidirectional cu acoperire 360° pana la 3m si incinte acustice integrate, ce dispune interfata USB 2.0 si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 303 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

238.00 Eur +TVA

cart

Camera xTouch AiO FHD 301, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu 4 microfoane omnidirectionale si incinte acustice integrate, ce dispune interfata USB C si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 301 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

560.00 Eur +TVA

cart