PROMO Capacitiv xTouch 75" | 190 cm + OPS i3 Cadou

Dimensiune utila: 172.00 cm x 102.90 cm

Detalii tehnice Pret: 2621.34 Eur + TVA    cart

PROMO Capacitiv xTouch 86" | 219 cm + OPS i3 Cadou

Dimensiune utila: 197.70 cm x 115.00 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 3050.59 Eur + TVA    cart

Display Interactiv Capacitiv xTouch cu diagonala de 75” | 190 cm

xTouch 75

PROMO: La achizitia unui display din gama xTouch iti oferim CADOU computerul tip OPS cu procesor Intel i3
si suportul profesional de perete, accesoriile de care ai nevoie pentru o solutie interactiva completa!

 

Cod CPV: 30195200-4 - Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii (Rev.2)
Cod produs: xTc75

Datorita tehnologiei Capacitiv, display-urile interactive din gama Genius xTouch sunt destinate special folosirii in sistemul educational si au ca obiective principale eficientizarea orelor de curs online, incurajarea educatiei interactive si sprijinirea invatamantului online. Cu pana la 40 de puncte touch, tehnologie Capacitiv si sistem de operare Android 8.0 integrat, display-urile interactive Genius xTouch cu diagonala de 75" faciliteaza educatia interactiva, incurajeaza colaborarea intre profesori si elevi si sprijina scoala online.

xTouch Capacitiv tehnologieProjected Capacitive (PCAP | Capacitiv) este cea mai noua inovatie tehnologica in materie de display-uri, fiind deja folosita cu succes pentru smartphone-uri si tablete datorita nivelurilor ridicate de acuratete si a vitezei impresionate de raspuns. Display-urile cu tehnologie Capacitiv functioneaza prin fixarea unei retele de senzori intre panoul LCD si ecranul de protectie, astfel ca in momentul in care degetul sau pen-ul ating ecranul, reteaua de senzori detecteaza coordonatele punctului atins.

Tehnologia Projected Capacitive (PCAP | Capacitiv) reprezinta varful de gama in materie de tehnologie pentru display-uri, acesta fiind dotate cu un strat superior compus dintr-o incarcatura electrostatica uniforma. Deoarece corpul uman este conductor de electricitate, atingerea display-ului cu tehnologie Capacitiv va rezulta in absorbita unei parti din curentul electric, pe care dispozitivul il va folosi sa detecteze comenzile date de utilizator. In plus, display-urile Genius xTouch - Capacitiv beneficiaza de sensibilitate, acuratete si timp de raspuns mai eficiente.

xTouch Capacitiv homescreenBeneficiile display-urilor interactive Genius xTouch cu diagonala de 75" – Capacitiv:

 • Nivel ridicat de acuratete
 • Viteza impresionanta de raspuns
 • Recunoasterea fina a gesturilor
 • Detectarea doar a degetului sau a pen-ului
 • Tehnologie folosita la tablete si smartphone-uri
 • Varf de gama in materie de tehnologie pentru display-uri


Datorita faptului ca display-urile interactive Genius xTouch cu diagonala de 75" beneficiaza de ecran anti-reflexie standard MOHS 7, placa de baza Hisilican 3751 V810/811, sistem de operare Android, hotspot dual frequency si porturi USB 3.0, tot ce au nevoie profesorii si elevii pentru a desfasura ore de curs online este deja integrat.

Colaj avantaje xTouch CapacitivFunctii si specificatii tehnice ale display-urilor interactive
Genius xTouch cu diagonala de 75" - Capacitiv:

 • Tehnologie Capacitiv, Optical Bonding
 • Pana la 40 de puncte touch
 • 20 puncte scris de mana
 • Ecran anti-reflexie standard MOHS 7
 • Permite conectivitate calculator de tip OPS PC (Slot In)
 • Procesor 1.5GHz Dual-Core A73 si Dual-Core A53
 • Procesor grafic Quad-Core MaliG51
 • Sistem de operare Android 8.0
 • Optional, modulul OPS cu sistem de operare
  Windows 10 Pro preinstalat (optional licenta)
 • Hotspot dual frequency
 • Wi-Fi pana la 1.000 mbps
 • Porturi USB 3.0 si HDMI
 • Interfata utilizator 4K
 • 3 optiuni de interfete: "Technical Business",
  "Sea and Easy" si "Young and Energy"
 • Meniu flotant
 • Whiteboard cu Android
 • File Manager
 • Functie Split-screen

xTouch Capacitiv aplicatiiPotrivite pentru invatamantul online

Special adaptate pentru mediul educational din Romania, display-urile interactive Genius xTouch – Capacitiv se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

 

xTouch Capacitiv whiteboardWhiteboard cu Android

 • Unelte de scris: creion, marker, stilou, pensula
 • Figuri geometrice
 • Scheme tactice pentru sporturi
 • Auto-recunoasterea culorii: 3mm negru, 6mm rosu si 9mm albastru
 • Functie de stergere cu mana
 • Partajare continut WAN&LAN
 • Functie Zoom
 • 20 puncte scris de mana

Specificatii tehnice:

Dimensiune utila 1720 x 1029 x 83mm
Diagonala 75'' | 190 cm
Rezolutie 3840 ×2160
Culori 1.07 Miliarde
Pixel Pich 0.430(H) x 0.430(V)
Stralucire 450 nits
Unghi de vizualizare minim 178° orizontal/178° vertical
Procesare video Filtru 3D digital comb si 3D noise reduction, dual 3D dynamic video progressive scan
Incinte acustice 2 x 15W integrate
WIFI / Hotspot Dual WIFI (5G & 2.4G )
Bluetooth 5.0
Timp de raspuns Single Point:≤2.5m/s; 2~10 Points:≤1m/s
Toleranta ±1mm
Compatibilitate sistem de operare Windows 10/8/7/XP/ Linux, MacOS / Android / Chrome OS
Android 8.0
Procesori 1.5GHz Dual-Core A73 si Dual-Core A53
Procesori grafic Quad-Core MaliG51
Memorie RAM 4G DDR4
Stocare 32G echivalent EMMC5
Tehnologie touch Capacitiv, optical bonding
Puncte touch Minim 20 puncte touch scriere fluenta, maximum 40 puncte touch
Greutate bruta 72 kg
Greutate neta 54 kg
Garantie 2 ani
Nota informativa Nu se accepta folosirea adaptoarelor audio-video pentru a nu dauna calitatii si integritatii semnalelor AV si control.

Accesorii disponibile pentru Genius xTouch cu diagonala de 75" | 190 cm - Capacitiv

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.


Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
 

Chief Large Fusion Wall Mount este un suport fix de perete pentru display-uri ce a fost dezvoltat in baza feedback-ului primit de la tehnicienii specializati in instalari, ce include functii speciale precum Centerless shift, Centris tilt, ControlZone leveling adjustment si ClickConnect Latching.  Principalele beneficii ale suportului Chief Large Fusion Wall Mount sunt stabilitatea, instalarea rapida, cable management facil si securitatea.

188.00 Eur +TVA
cart
 Lumi Cart TTV12 46TB

GBC Cart TTV12-46T este un suport mobil pentru display-uri potrivit pentru sali de curs, ce poate fi ajustat pe inaltime si este dotat cu raft pentru accesorii, de asemenea ajustabil pe inaltime. GBC Cart TTV12-46TW este fabricat din aluminiu usor, al carui design permite folosirea in siguranta pentru display-uri de mari dimensiuni, permite si ajustarea pozitiei de vizualizare landscape/portrait si este dotat cu maner D-ring incorporat si 4 roti cu sistem de blocare.

314.00 Eur +TVA
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Chief Large Mobile Cart este un suport mobil pliabil pentru display-uri, cu ajustare telescopica pe inaltime, cable management integrat si tehnologie Centris ce permite ajustarea unghiului de vizualizare cu usurinta. Suportul mobil Chief Large Mobile Cart permite montarea display-ului portrait sau landscape si este dotat cu 4 roti si 2 sisteme de siguranta.

835.00 Eur +TVA
cart

Chief XL Electric Cart este un suport mobil pentru display-uri, cu ajustare electrica pe inaltime, spatiu de depozitare integrat, asamblare in doi pasi si ControlZone pentru reglaje fine post-instalare. In plus, suportul Chief XL Electric Cart beneficiaza de senzor Anti-coliziune, cable management integrat, si este dotat cu Control pad si Remote Control Kit PACREM ce include telecomanda si dongle Bluetooth.

1324.00 Eur +TVA
cart

Modulul xTouch - Modul OPS - Core i3 permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul xTouch - Modul OPS - Core i3 este dotat cu procesor Intel i3-4000 HM87, placa video Intel HD530, sistem de operare Windows 10 Pro preinstalat (optional licenta), 4 GB RAM, SSD 128 GB si porturi USB 2.0, 3.0 si HDMI.

386.00 Eur +TVA

cart

Modulul xTouch - Modul OPS - Core i5 permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul xTouch - Modul OPS - Core i5 este dotat cu procesor Intel i5-8400 H310, placa video Intel HD 630, sistem de operare Windows 10 Pro preinstalat (optional licenta), 4 GB RAM, SSD 128 GB si porturi USB 2.0, 3.0 si HDMI.

509.00 Eur +TVA
cart

Modulul xTouch - Modul OPS - Core i7 permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul xTouch - Modul OPS - Core i7 este dotat cu procesor Intel i7-8700 H310, placa video Intel HD 630, sistem de operare Windows 10 Pro preinstalat (optional licenta), 8 GB RAM, SSD 256 GB si porturi USB 2.0, 3.0 si HDMI.

667.00 Eur +TVA

cart

Software-ul educational IQboard, disponibil integral in limba romana, este un instrument bogat, puternic si flexibil pentru prezentari, demonstratii si predare interactiva, compatibil cu orice tip de echipament interactiv: table interactive, display-uri interactive, proiectoare interactive, device-uri pentru pregatirea lectiilor ori camere pentru documente. Folosind software-ul IQboard profesorii si elevii vor avea acces la: scris de mana si recunoasterea acestuia, adnotare, diagrame, inregistrare, animatii, paginatie si o multime de instrumente specifice fiecarei discipline in parte. Biblioteca virtuala contine peste 14.000 de imagini.

284.00 Eur +TVA

cart

mozaBook este un soft de prezentare educational, ce vine in mod natural in completarea instrumentelor didactice traditionale prin optiunile disponibile de ilustare, animare si prezentare, transformand cursurile clasice in ore de curs interactive si sustiand astfel desfasurarea cursurilor in regim de scoala online. Softul mozaBook Classroom Pack, destinat profesorilor, beneficiaza de continut educational de inalta calitate, biblioteca media cu 1200 de animatii 3D, 1150 clipuri video si 120 de aplicatii de dezvoltarea aptitudinilor, exersare si experimentare virtuala.

192.00 Eur +TVA

cart

Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc conversatiile si continutul, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajarea si editarea in timp real a fisierelor in format Word, PowerPoint si Excel, cat si partajare de fisiere audio, video sau partajare ecran (share screen) la calitate ireprosabila.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Zoom este un program software de videoconferinta si colaborare, ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza comunicare la distanta si scoala online, prin intalniri unu-la-unu, videoconferinte de grup, partajarea ecranului (screen share), organizarea de webinarii cu sesiuni de vot cat si posibilitatea de inregistrare de sedintelor sau orelor de curs. In plus, Zoom este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Camera xTouch AiO FHD 303, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu microfon omnidirectional cu acoperire 360° pana la 3m si incinte acustice integrate, ce dispune interfata USB 2.0 si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 303 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

238.00 Eur +TVA

cart

Camera xTouch AiO FHD 301, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu 4 microfoane omnidirectionale si incinte acustice integrate, ce dispune interfata USB C si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 301 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

560.00 Eur +TVA

cart

Prezentare in format pdf adobe In curand: Caiet de Sarcini in format doc word Drivere si Software (pagina suport)