Software interactiv sau colaborativ. usor de folosit de acasa pentru a pregati lectiile, in clasa pentru a preda sau integrat cu solutiile de invatamant la distanta. Functii avansate de recunoastere gesturi, machete 3D si multe altele.Software interactiv IQboard

Interactiv sau Interactiv Colaborativ?
In sala de curs sau invatamant la distanta?

Tabla interactiva cu functii avansate, interactiune pen, deget sau gesturi. Software integral in limba romana licentiat pe viata cu functii avansate: e-ink, adnotari, multi page, drag and drop, lupa, spotlight si multe altele. Integrare nativa in solutiile de invatamant la distanta si crearea unui mediu colaborativ unde elevul/studentul poate interactiona cu continutul. Evident, insotite de cel mai bun Helpdesk GBC garantie si post-garantie.

Software Interactiv IQboard

Lb. Romana, 3 moduri de lucru, multi user, multi touch, licenta pe viata, gratuit cu seria Foundation.

Vezi descriere Pret: 284.00 Eur  + TVA   cart

Pachete Interactive Complete

Configuratii functionale la cheie garantate.

Vezi pachetele
de la 700.00 Eur + TVA  cart

Software Interactiv IQboard

Lb. Romana, 3 moduri de lucru, multi user, multi touch, licenta pe viata, gratuit cu seria Foundation.

Vezi descriere Pret: 284.00 Eur  + TVA    cart

Software Interactiv Expert v8.00

Lb. Romana, multi user, multi touch, elemente 3D, aplicatie colaborare, gratuit cu seria Expert.

Descriere Pret: 321.00 Eur + TVA    cart

Helpdesk | IQboard
 
Drivere, aplicatii, manuale de instalare si configurare.

Mergi la helpdesk Suport local lb. romana    cart

Software Interactiv mozaBook

Soft de prezentare educational, ce vine in completarea instrumentelor didactice traditionale

Vezi descriere Solicita oferta 

Software interactiv Expert v8.00 si de colaborare multi user, aplicatii si resurse interactive

 

Disponibil in limbile: romana, engleza, germana, maghiara si bulgara. 
Oferit gratuit pentru orice tabla interactiva sau pachet interactiv din seria Expert.

Software-ul Interactiv Expert, disponibil in limba romana, a fost creat special pentru gama de table interactive Expert, fiind un instrument profesionist specific destinat mediului educational. Ofera o gama larga de functii extrem de utile menite sa faciliteze profesorilor pregatirea cat mai detaliata a lectiilor, intr-un mod interactiv si interesant pentru elevii de toate varstele.

Folosirea software-ului impreuna cu tablele interactive Expert ofera o noua dimensiune cursurilor scolare obisnuite, sporind interactiunea profesor-elevi si garantand accesul cursantilor la tehnologii de ultima generatie, modalitati de predare si invatare moderne si resurse didactice specifice fiecarei discipline in parte.

Integrarea nativa a software-ului cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta vine in sprijinul predarii interactive, oferind cursantilor posibilitatea de a urmari si de a interactiona cu ceea ce profesorul lucreaza pe tabla interactiva.

Caracteristici si functii ale software-ului interactiv Expert

Software-ul interactiv Expert, disponibil in limba romana, dispune de un meniu extrem de intuitiv si de o gama diversificata de caracteristici si functii menite sa usureze modul de predare si interactiunea elevilor in timpul orelor de curs. Atat meniul principal, cat si bara de instrumente pot fi usor personalizate prin drag-and-drop pentru a aranja functiile in ordinea de interes.

Functii media: posibilitatea de a insera imagini, audio, flash, video, obiecte 3D ori browsere web.

Functii pentru desen: scris de mana, smart pen, creion, marker, laser, high lighter, diferite forme geometrice si forme geometrice in spatiu, radiera, functii de aranjare si formatare a textului.

Functie Text-to-Speech care pronunta cuvintele tastate/scrise, utila pentru persoanele cu deficiente de vedere ori in cadrul orelor destinate invatarii limbilor straine. Limba in care este citit textul depinde de setarile sistemului de operare si functia suporta ajustari de volum si de viteza.

Functie pentru recunoasterea scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil.

Functie e-ink de editare cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Microsoft Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge.

Functie multi-user de scriere/desenare ce permite utilizarea tablei interactive de catre 2/4/6/10 elevi simultan, acestia putand sa scrie/deseneze/lucreze in acelasi timp folosind culori diferite.

Biblioteca interactiva de resurse didactice 3D, cu posibilitatea imbogatirii ei prin incarcarea de noi fisiere. Modelele 3D pot fi marite, micsorate, rotite 360 grade ori adnotate. Aceasta se adauga bibliotecii de resurse 2D, scheme, ilustratii si figuri perfect adaptate disciplinelor din programa scoala: geografie, chimie, biologie, fizica, artimetica, geometrie, muzica etc.

Functie de calibrare automata, prin apasarea unui singur buton.

Software-ul se poate integra cu sistem de vot pentru a folosi functia de votare. Se pot face setari pentru: timpul acordat pentru vot, cine are voie sa voteze, export rezultate.

Versiunea mobila a software-ului, prin aplicatia e-Note, ofera profesorului optiunea de editare in timp real, chiar daca se afla departe de tabla. Pentru a functiona corect este necesara prezenta laptopului si a dispozitivelor mobile in aceeasi retea wifi (VLAN). 

Upgrade software interactiv Expert

Licenta Expert este de tip perpetuu (pe viata). Licentierea include accesul nelimitat la orice versiune viitoare a aplicatie. Functia automata de verificare constanta a update-urilor face utilizarea software-ului cu atat mai facila. De asemenea, este posibila si realizarea manuala a update-ului de software prin accesarea campului Update din meniu.

Descarca software Expert

Software-ul interactiv Expert in limba romana poate fi descarcat gratuit si este disponibil spre testare. Licentierea se executa automat in prezenta tablei interactive. Software-ul este oferit gratuit pentru orice tabla interactiva din seria Expert.

Echipamente necesare

Aplicatia poate rula pe orice laptop/computer cu sistem de operare Windows, Linux sau Mac si este diponibila in limbile Romana, Engleza, Germana, Bulgara, Maghiara si alte limbi la cerere. Pentru functionare este necesara o tabla insotita de videoproiector sau un display interactiv. In functie de stilul si preferintele personale, poti alege optiuni si accesorii pentru fiecare model de tabla si display.