Software interactiv sau colaborativ. usor de folosit de acasa pentru a pregati lectiile, in clasa pentru a preda sau integrat cu solutiile de invatamant la distanta. Functii avansate de recunoastere gesturi, machete 3D si multe altele.Software interactiv IQboard

Interactiv sau Interactiv Colaborativ?
In sala de curs sau invatamant la distanta?

Tabla interactiva cu functii avansate, interactiune pen, deget sau gesturi. Software integral in limba romana licentiat pe viata cu functii avansate: e-ink, adnotari, multi page, drag and drop, lupa, spotlight si multe altele. Integrare nativa in solutiile de invatamant la distanta si crearea unui mediu colaborativ unde elevul/studentul poate interactiona cu continutul. Evident, insotite de cel mai bun Helpdesk GBC garantie si post-garantie.

Pachete Interactive Complete

Configuratii functionale la cheie garantate.

Vezi pachetele
de la 700.00 Eur + TVA  cart

Software Interactiv IQboard

Lb. Romana, 3 moduri de lucru, multi user, multi touch, licenta pe viata, gratuit cu seria Foundation.

Descriere Pret: 284.00 Eur  + TVA   cart

Software Interactiv IQboard

Lb. Romana, 3 moduri de lucru, multi user, multi touch, licenta pe viata, gratuit cu seria Foundation.

Vezi descriere Pret: 284.00 Eur  + TVA    cart

Software Interactiv Expert v8.00

Lb. Romana, multi user, multi touch, elemente 3D, aplicatie colaborare, gratuit cu seria Expert.

Vezi descriere Pret: 321.00 Eur  + TVA    cart

Helpdesk | IQboard
 
Drivere, aplicatii, manuale de instalare si configurare.

Mergi la helpdesk Suport local lb. romana    cart

Software Interactiv mozaBook

Soft de prezentare educational, ce vine in completarea instrumentelor didactice traditionale

Vezi descriere Solicita oferta 

IQBoard - Software interactiv si de colaborare multi user, aplicatii si resurse interactive

Disponibil in limbile: romana, engleza, germana, maghiara si bulgara. 
Oferit gratuit pentru orice tabla interactiva sau pachet interactiv din seria Foundation.

 

Software-ul educational IQboard, disponibil integral in limba romana, este un instrument bogat, puternic si flexibil pentru prezentari, demonstratii si predare interactiva, compatibil cu orice tip de echipament interactiv: table interactive, display-uri interactive, proiectoare interactive, device-uri pentru pregatirea lectiilor ori camere pentru documente.

Folosind software-ul IQboard pentru educatie interactiva, profesorii si elevii vor avea acces la o multitudine de functionalitati extrem de utile si practice in procesul de predare si invatare: scris de mana si recunoasterea acestuia, adnotare, diagrame, inregistrare, animatii, paginatie si o multime de instrumente specifice fiecarei discipline in parte (matematica, fizica, chimie, biologie etc.).

In plus, se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi urmarit cu usurinta de elevi, oriunde s-ar afla. 

Un singur soft - 3 modalitati de folosire

 1. Pregatire - mod dedicat etapei in care profesorul isi pregateste lectia si materialele didactice.
 2. Predare  - mod dedicat predarii propriu-zise.
 3. Desktop - in acest mod se pot face adnotari pe orice document, fotografie sau material video deschis pe desktop-ul computerului.

In plus, din ecranul de start se mai pot accesa si functiile:

Ecran mobil (Fly screen) - presupune pornirea functiei IQWalk, ce permite profesorilor predarea folosindu-se de propriile telefoane mobile ori tablete, prin simpla scanare a unui cod QR. Fisierele de pe computer pot fi trimise pe dispozitivul mobil.

Mod diapozitiv (Slide Mode) - functie similara prezentarilor PowerPoint.

Adaugare (Add) - permite adaugarea de noi programe.

Subject - posibilitatea de a selecta disciplina pentru a accesa instrumentele specifice materiei respective.

Gama extrem de variata de resurse didactice dedicate fiecarei discipline in parte, modurile complexe de pregatire si predare a lectiilor, sistemul inteligent de evaluare si efectele atractive de animatie fac din software-ul IQboard disponibil in limba romana solutia moderna optima pentru ca mediul educational sa ramana in pas cu noile generatii de elevi, atat de ancorati in mediul tehnologiei digitale.

Functii pentru Modul Desktop

 • Tabla - interfata pentru desen
 • Select - pentru a selecta orice instrument din bara de instrumente
 • Creion - adnotatii pe ecran, cu cerneala digitala
 • Radiera - sterge adnotatiile create cu cerneala digitala
 • Captura de ecran - functie de tipul printscreen, captura de ecran putand fi personalizata cu ajutorul functiei de desenare
 • Anterior - navigarea spre slide-ul (pagina) anterior
 • Urmator - navigarea spre slide-ul urmator
 • Salveaza adnotarile - functie pentru salvarea adnotarilor create in documentele Office (e-ink)
 • Sterge adnotarile - functie pentru anularea adnotarilor create in documentele Office (e-ink)
 • Mai multe functii - afiseaza toate instrumentele disponibile in modul Desktop

Functii pentru modurile Pregatire si Predare

Gestionare fisiere: functii precum Fisier nou, Deschidere, Salvare, Inchidere

Administrare pagini: Nou (functie de inserare a unei pagini noi. Sistemul suporta un numar infinit de pagini), Stergere, Grupare a paginilor, Rigla, Aranjare in pagina, Scalare, Animatie

Instrumente pentru desen: creion, forme, tabel etc., fiecare avand functii suplimentare de personalizare (culoare, grosime etc.), posibilitatea de a adauga linii, functii, tabele, grafice, embed de fisiere ori site-uri web (functia Incorporat), histograme, etichete, diagrame informationale si diagrame fishbone.

Instrumente pentru ecran: Ecran negru (black screen), Evidentiere (highlight – aratarea unei zone de ecran liber aleasa), Spot (pune in evidenta zona de ecran selectata), Masca (mask - ascunde o zona de pe ecran), Tragere orizontala, Instrument de perspectiva, Captura ecran, posibilitatea adaugarii in acelasi ecran a mai multor tipuri de fisiere: foto (bmp, jpg, jpeg, png, gif), video si audio (wmv, avi, mp4, rm, flv, asf, mp3, wav) sau txt.

Functia Citeste - textul selectat va fi redat audio, utilizatorii avand posibilitatea de a seta volumul si de a selecta limba in care sa se realizeze citirea, lucru extrem de util atat pentru persoanele cu deficiente de auz, cat si in cadrul lectiilor de predare a unor limbi straine.

Functia Miscare Inertiala asigura miscarea obiectelor de pe ecran cu aceeasi viteza cu care utilizatorul isi misca mana.

Biblioteca de resurse - se pot folosi fisiere din computer sau din cloud. Biblioteca virtuala contine peste 14.000 de imagini.

Functia de animatie poate fi setata atat pentru pagini, cat si pentru obiecte individuale din pagina.

Posibilitatea realizarii de capturi si incarcarea lor - pot fi incarcate pana la 4 capturi ce pot fi comparate.

Functie de sincronizare a cursurilor

Alte functii: copy-paste, Formule (se pot selecta diferite functii matematice), Numar aleatoriu (functie de tragere la sorti), Ceas (include functie de cronometrare), Subtitlu, Inregistrare sunet, Cautare (cautarea se realizeaza online, iar rezultatul poate fi tras pe pagina dorita din tabla), Traducere, Personalizare bara de instrumente.

mod afisare software iqboard

Folosirea modului Multi-user

Modul multi-user poate fi folosit in modul tabla sau full-screen. Dupa selectarea instrumentului dorit din meniul Instrumente de desenat (creion, pix, pensula etc.), utilizatorii pot lucra simultan pe tabla.

Modul multi-user ofera optiunile de rotire ori zoom pentru unul sau mai multe obiecte selectate prin functia Gesture Recognition din Windows OS.

Modul Multi-screens (Modul petrecere)

In functie de modelul de tabla interactiva, cu ajutorul software-ului IQboard in limba romana se poate activa impartirea ecranului in doua, trei sau patru sectiuni pentru utilizare de 2-4 elevi ce pot scrie sau desena in acelasi timp, profesorul putand folosi creionul de pe ecranul din stanga pentru a face adnotari pe lucrarile lor.

Folosirea simultana a doua table interactive (Modul MX2)

Modul MX2 permite folosirea simultana a doua table in mai multe feluri, cu ajutorul solutiei de sincronizare IQAio:

 • Interactiune – pe fiecare dintre table se pot opera lucruri diferite
 • Extensie – cele doua zone de proiectie sunt unite pentru a crea impreuna un ecran mai mare
 • Dublare – ambele table afiseaza acelasi continut

Modul Raspuns Interactiv

In acest mod, tabla interactiva impreuna cu software-ul interactiv IQboard pot fi folosite atat pentru raspunsurile din timpul orelor obisnuite, cat si pentru examene, alaturi de sistemul IQClick (unitati individuale pentru toti elevii, de pe care acestia pot raspunde intrebarilor afisare pe IQboard).

Functia de adaugare si editare intrebari: cu raspuns unic, raspuns multiplu, adevarat sau fals, sortare ori raspuns liber – permite cadrelor didactice sa configureze structura examenului. De asemenea, aceasta ofera profesorului posibilitatea de a seta raspunsurile corecte si timpul de raspuns pentru fiecare intrebare, pentru ca ulterior sa poate urmari: cine a raspuns, cine a raspuns corect/gresit, cine si-a modificat raspunsurile.

De asemenea, cu ajutorul software-ului interactiv IQboard se pot urmari statistici despre prezenta si activitatea elevilor la ore, facilitand astfel notarea. Astfel, nu doar modalitatile de predare se adapteaza tehnologiilor moderne, ci si notarea, prin posibilitatea de realizare a unui catalog virtual, ajutand profesorii sa cunoasta si sa imbunatateasca performanta elevilor.

IQ SmartPen

Folosirea IQ SmartPen impreuna cu software-ul interactiv IQ board permite personalizarea butoanelor cu functiile dorite.

Upgrade software interactiv IQboard

Licenta IQboard este de tip perpetuu (pe viata). Licentierea include accesul nelimitat la orice versiune viitoare a aplicatie. Functia automata de verificare constanta a update-urilor face utilizarea software-ului cu atat mai facila. De asemenea, este posibila si realizarea manuala a update-ului de software prin accesarea campului Update din meniu.

Descarca software IQboard

Software-ul IQboard in limba romana poate fi descarcat gratuit si este disponibil spre testare pentru 30 de utilizari, dupa epuizarea acestora fiind necesara licentierea. Software-ul este oferit gratuit pentru orice tabla interactiva din seria Foundation.

Echipamente necesare

Aplicatia poate rula pe orice laptop/computer cu sistem de operare Windows, Linux sau Mac si este diponibila in limbile Romana, Engleza, Germana, Bulgara, Maghiara si alte limbi la cerere. Pentru functionare este necesara o tabla insotita de videoproiector sau un display interactiv. In functie de stilul si preferintele personale, poti alege optiuni si accesorii pentru fiecare model de tabla si display.