Solutii de videoconferinta - urmatorul pas catre educatia interactiva

Solutiile de videoconferinta faciliteaza educatia interactiva, stimuleaza interesul si implicarea activa a elevilor chiar si in scenariul hibrid

Solutie videoconferinta Zoom

Software de videoconferinta ce permite comunicarea online cu pana la 1000 de utilizatori simultan

Vezi descriere Solicita cotatie

Solutie videoconferinta Teams

Aplicatie de videoconferinta dezvoltata de Microsoft ce sustine comunicarea intre profesori si elevi

Vezi descrierea Solicita cotatie

Solutie videoconferinta Meet

Aplicatie de videoconferinta dezvoltata de Google, ce sustine colaborarea intre profesori si elevi

Descriere Solicita cotatie

Invatamant online prin aplicatia Google Meet



Google Meet este aplicatia de videoconferinta dezvoltata de Google, ce faciliteaza invatamantul online si colaborarea interactiva intre profesori si elevi, prin ore de curs virtuale, conversatii in grup si posibilitatea de partajare documente. Prin intermediul aplicatiei Google Meet, ce se integreaza nativ atat cu tablele interactive IQboard, cat si cu display-urile interactive, pot fi organizate intalniri virtuale cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori. In plus, aplicatia permite inregistrarea sesiunilor video cu posibilitatea de a fi vazute din nou.



Functii si beneficii

  • Pana la 250 de participanti activi
  • Live streaming cu pana la 10.000 de urmaritori
  • Integrare cu Google Calendar
  • Partajare ecran pentru prezentare documente, prezentari sau tabele
  • Apeluri criptate intre utilizatori
  • Compatibilitate cu dispozitive iOS si Android
  • Integrare nativa cu tablele interactive IQboard
  • Integrare nativa cu display-urile interative din gamele Elemenary, Intermediate, Smart, Advanced si Genius.

Google Meet pentru invatamant online

Functiile de editare documente, prezentari si tabele in timp real cu toti participantii prezenti la ora de curs, alaturi de functia de track changes cu istoric al versiunilor anterioare si de integrarea nativa cu tabele interactive, transforma aplicatia Google Meet in unul din instrumentele ideale pentru scoala online.

Aplicatia permite creara unui calendar comun de grup, organizarea fisierelor intr-un drive comun si crearea de grupuri de chat de pana la 150 de participanti, toate acestea facilitand interactiunea productiva si interactiva intre profesori si elevi.

De asemenea, Google Meet beneficiaza de o infrastructura de siguranta, protectie integrata si retea globala pe care Google o utilizeaza pentru a securiza informatiile si a pastra confidentialitatea, astfel, toate sesiunile video prin Google Meet sunt criptate in tranzit, in timp ce masurile standard anti-abuz asigura desfasurarea cursurilor online in siguranta.

Intalnirea cu elevii este extrem de facila pentru profesori, acestia trebuind doar sa creeze o intalnire si sa trimita linkul elevilor, care pot accesa ora de curs rapid si simplu, datorita interfatei user-friendly si a sistemului inteligent de management al participantilor. 

In plus, Google Meet ofera si optiunea de a participa la o intalnire cu profesorul direct dintr-un eveniment creat in calendar, o invitatie primita pe email sau direct din contul de Gmail. Toate detaliile intalnirii sunt la indemana, indiferent ca ora de curs este accesata de pe un calculator, de pe un telefon sau dintr-o sala de curs, in timp ce functii precum live captions, low-light mode si reducerea zgomotului de fundal, fac orele de curs mai productive.

Pentru utilizatorii de Chrome, Firefox, Safari si noul Microsoft Edge, nu este necesara instalarea niciunui plugin sau software, deoarece aplicatia Google Meet functioneaza direct din browser. Pentru dispozitivele mobile si pentru tablele interactive sau display-urile interactive este recomandata instalarea aplicatiilor Meet sau Gmail din App Store sau Google Play, in functie de sistemul de operare al dispozitivului mobil utilizat.

Aplicatia Google Meet se integreaza nativ atat cu tablele interactive IQboard din gamele Foundation, Expert si Evolution, cat si cu display-urile interactive din gamele Elemenary, Intermediate, Smart, Advanced si Genius ce sunt special adaptate pentru mediul educational din Romania, sprijinind educatia interactiva. Astfel, tot ceea ce lucreaza profesorul pe tabla interactiva sau pe display, poate fi vazut de elevi, in timp real, nemaifiind nevoie de alte accesorii. Mai mult, prin functia de a acordare control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.