SHAKESPEARE SCHOOL

LOGO ShakespeareSchool

Training Shakespeare School 07Fondat in 2002, Shakespeare School s-a nascut din dorinta de a crea un loc in care engleza sa se invete altfel: intr-o atmosfera calda de familie, dar cu resurse de ultima ora si metode de predare inovatoare menite sa dezvolte copiilor inteligenta emotionala, spiritul de echipa si increderea in sine. Pe scurt, un mediu favorabil, ce stimuleaza atingerea potentialului maxim al copiilor, o reala platforma care sa le permita sa evolueze.

Astazi, Shakespeare School, desemenat "Cel mai Bun Centru de pregatire a Examenelor Cambridge din Romania", cu o rata de promovare a examenelor Cambridge de 100%, inseamna 4 centre in Bucuresti si peste 3000 de cursanti care ii calca anual pragul, astfel ca, dorind sa mentina standardele de excelenta in educatie a decis ca urmatorul pas este digitalizarea completa a modului de predare si a ales sa achizitioneze in portofoliul IQboard display-uri interactive CTOUCH Riva pentru salile de curs.

Training Shakespeare School 31Display-urile interactiv CTOUCH Riva achizitionate sunt display-uri user-friendly, ce aduc beneficiile si puterea unui touch in mediul educational, imbunatatind si sprijinind desfasurarea cursurilor dinamice si interactive. Cu ajutorul display-urilor CTOUCH Riva, profesorii pot da viata orelor de curs, si pot inspira elevii prin partajarea continutului lectiei pe display, in timp ce functia ce permite realizarea adnotarilor incurajeaza educatia interactiva si comunicarea intre profesori si elevi.

Training Shakespeare School 57In plus, folosind tehnologie TrueBeam Touch, profesorii si elevii pot scrie si desena pe display-ul interactiv exact ca si cum ar scrie pe o foaie de hartie sau pe o tabla traditionala, folosind pen-ul sau degetul, iar pentru a sterge, pot folosi palma.

Sistemul de operare Android 8.0 permite pre-instalarea unui set de aplicatii alese cu grija, astfel ca display-urile sunt gata pentru a fi folosite imediat dupa instalare, iar optiunea de instalare aplicatii suplimentare asigura ca profesorii pot avea toate uneltele necesare.

Pe langa echipamentele moderne pe care le au acum la dispozitie in salile de curs, profesorii Shakespeare School au beneficiat si de o sesiune de training sustinuta de un formator cu peste 10 ani experienta in domeniul solutiilor AV, acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale pentru a sustine cursuri de formare profesionala.