Despre IQboard

IQboard este comunitatea solutiilor profesionale interactive din Romania, cu aplicatii dedicate in limba romana, pachete educationale si de afaceri, sustinuta cu suport tehnic valid in Romania si Republica Moldova.

Pachete EDU Basic Pachete EDU ProPachete Business
Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

PROCEDURA RMA (Autorizatie de Returnare a Marfurilor)

Pentru imbunatatirea serviciilor oferite dumneavoastra, returnarea marfurilor catre IQboard.ro se va face respectand procedura RMA si cu indeplinirea conditiilor din formularul nostru de cerere RMA.

Pot fi returnate urmatoarele: - marfa care a fost in custodie; - marfa care a ajuns la client din greseala; - marfa comandata eronat de catre client; - marfa facturata eronat de vanzator; - marfa pe care clientul nu a reusit sa o valorifice si s-a luat decizia stornarii acesteia; - marfa trimisa in service pentru reparatie.

Atentie: nu se accepta returnarea marfurilor care reprezinta comanda speciala externa spre stornare. Comenzile externe sunt considerate dedicate si contin acceptul dvs definitiv asupra marfii.

La returnare, din orice fel de motiv a produselor cumparate de la IQboard.ro va rugam sa respectati procedura de mai jos: Orice returnare de produse va fi inregistrata in prealabil la sediul distribuitorului de unde ati cumparat produsul solicitand un numar RMA (Autorizatie pentru Returnarea Marfurilor). Numarul de RMA se obtine trimitand un email impreuna cu formularul de RMA completat la sediul distribuitorului. Formularul de cerere RMA contine campuri obligatorii. Daca aceste campuri nu sunt completate sau sunt completate incorect, timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra va fi mai lung. Va rugam sa va asigurati ca ati trimis toate informatiile necesare in asa fel incat sa va putem transmite raspunsul nostru intr-un timp cat mai scurt. Dupa acceptul primit (Nr. RMA), produsele vor fi returnate furnizorului insotite de Cererea RMA. Pentru cererile plasate inainte de ora 17:00, raspunsul nostru la solicitarea dumneavoastra il puteti primi in aceeasi zi lucratoare; cererile plasate dupa ora 17:00 vor primi raspuns in urmatoarea zi lucratoare pana la ora 11:00. Produsele considerate de furnizor ca fiind neeligibile cerintelor RMA vor fi returnate cumparatorului. Toate coletele vor fi insotite de un numar de RMA in mod OBLIGATORIU. Numarul RMA se va nota VIZIBIL pe coletul retur, deoarece identificarea returului se va face cu ajutorul acestui numar. Coletele fara numar RMA vor fi returnate catre client avand specificata cauza returnarii – “Lipsa numar RMA”. Cumparatorul va efectua receptionarea produselor in maxim 24 ore de la livrare.

Orice neconformitate privind cantitatea sau calitatea produselor trebuie raportata furnizorului in maxim 48 ore de la data primirii coletului.

Marfa care poate fi returnata - orice produs trimis spre a fi reparat de catre departamentul service IQboard, chiar daca este in afara perioadei de garantie;

Marfa care nu poate fi returnata - orice produs care nu se afla in ambalajul original intact sau fara accesoriile originale care au insotit echipamentul (in cazul in care motivul returnarii este stornarea);

Descarca formulare:

1. Cerere RMA pentru returnarea materialelor aici. (document word)

2. Instructiuni privind procedura RMA aici. (document word)

 • 1
 • Propunem solutii hardware si software la cheie care se potrivesc perfect aplicatiei dvs.
 • Solutii interactive profesionale pentru o gama variata de aplicatii si domenii de activitate.
 • Solutii integrate perfect in sistemele de telecomunicatii globale, incluzand videonconferinta 3D si distance learning.
 • 1
 • 2
 • 3
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1