Consultanta Fonduri Europene
Iti doresti sa accesezi Fonduri Europene?

Expertii IQboard iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie pentru un proiect de succes si iti sunt alaturi pe intreaga durata a procesului de elaborare si implementare a unui proiect finantat din Fonduri Europene Nerambursabile

Consultanta Fonduri Europene si alte Granturi

Din dorinta de a oferi servicii integrate, holistice, de cea mai buna calitate, venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin dezvoltarea unui departament special de consultanta pentru accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile si a altor Granturi.

Una dintre misiunile noastre este aceea de a sustine integrarea educatiei interactive in sistemul educational din Romania, astfel ca pe langa furnizarea echipamentelor si solutiilor de ultima-generatie ce ofera posibilitatea institutiilor educationale din Romania de a tine pasul cu progresul tehnologic, prin departamentul de consultanta pentru accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile, dorim sa oferim un sprijin suplimentar beneficiarilor finali, copiii viitorului nostru.

Accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile poate fi un proces complex si anevoios, insa cu ajutorul expertilor nostri, aceasta calatorie poate fi incununata de succes.

Servicii oferite:

  • Consultanta in gasirea sursei potrivite de finantare – analiza oportunitatilor de finantare.
  • Verificarea eligibilitatii pentru Fonduri Europene, Ajutor de Stat sau alte Granturi.
  • Consultanta in selectarea si argumentarea solutiilor tehnice alese - identificarea obiectivelor, justificarea necesitatilor, detalierea actiunilor specifice, consultanta studii de fezabilitate.
  • Elaborarea si conceperea documentatiei de finantare - consultanta pentru realizarea dosarului necesare pentru accesarea de Fonduri Europene Nerambursabile.
  • Alcatuirea documentatiei tehnice si adaptarea informatiilor astfel incat sa se preteze cerintelor din ghidul solicitantului.
  • Asistenta tehnica pe toata durata implementarii proiectului, cat si dupa.

Expertul IQboard in accesarea Fondurilor Europene va identifica cele mai potrivite programe de finantare si va oferi asistenta, transparenta si sustinere pe intreaga durata a procesului de elaborare si implementare a unui proiect finantat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Pentru mai multe informatii, puteti lua legatura cu unul dintre expertii IQboard accesand butonul de Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.