Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Vezi Pachete

Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Vezi Pachete

Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Vezi Pachete

 

Pachet Foundation 82"
Rainbow

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 82", videoproiector STD Optoma S334 si suport videoproiector GBC PRB-2/PRB-16.
Vezi detalii tehnice Pret: 710.00 Eur + TVA    cart

Pachet Foundation ST 87"
Curious Minds

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 87", videoproiector ST Optoma X308ST si suport videoproiector GBC PRB-16-03L
Detalii Tehnice Pret: 977.00 Eur + TVA   cart

Pachet Foundation 87"
Magic

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 87", videoproiector STD Optoma S334 si suport videoproiector GBC PRB-2/PRB-16
Vezi detalii tehnice Pret: 727.00 Eur + TVA   cart

Pachet Foundation UST 82"
Innovative Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 82", videoproiector UST Optoma X330UST si suport videoproiector Optoma OWM300
Vezi detalii tehnice Pret: 1182.00 Eur + TVA    cart

Pachet Foundation ST 82"
Curious Minds

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 82", videoproiector ST Optoma X308ST si suport videoproiector GBC PRB-16-03L
Vezi detalii tehnice Pret: 781.00 Eur + TVA    cart

Pachet Foundation UST 87"
Innovative Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 87", videoproiector UST Optoma X330UST si suport videoproiector Optoma OWM300
Vezi detalii tehnice Pret: 1252.00 Eur + TVA   cart

Pachet interactiv IQboard Foundation ST 87" - Curious Minds

Intr-o lume in care copiii cresc inconjurati de tehnologie, educatia interactiva vine ca o completare fireasca a metodelor clasice de predare, facilitand colaborarea profesor-elevi in clasa si oferind studentilor un grad ridicat de independenta, stimulandu-le gandirea si imaginatia. Predarea interactiva ofera elevilor posibilitatea de a interactiona cu metode diferite de invatare intr-un mod antrenant si placut.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor educatiei interactive si in sprijinul unitatilor de invatamant care doresc sa faca pasul spre educatia moderna, am creat pachete interactive special adaptate mediului educational din Romania. Pachetul interactiv IQboard Foundation ST 87" - Curious Minds are la baza tabla interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm. Folosind tehnologia de ultima-generatie Digital Vision Touch, tablele interactive Foundation mizeaza pe usurinta in utilizare pentru profesori si pe functionalitatea incorporata, actualizand experienta de predare la un nivel high-tech pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar.

Pachetul interactiv IQboard Foundation ST 87" - Curious Minds este format din:

 • Tabla interactiva Foundation 87";
 • Videoproiector ST Optoma X308ST;
 • Suport videoproiector GBC PRB-16-03L;
 • Software in limba Romana.

Tabla interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrezi pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

 

Avantajele oferite de tabla interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm:

 • Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat cu orice solutie clasica;
 • Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 • 18 butoane complet personalizabile pe fiecare laterala a tablei (36 in total);
 • Software Interactive Education Platform in limba romana, ce sporeste interactiunea didactica intre profesor si elevi;
 • Software multidisciplinar integrat in curricula specifica pentru: chimie, biologie, fizica, matematica etc.;
 • Licenta perpetua (pe viata) cu acces la actualizari;
 • Licente suplimentare pentru pregatirea lectiilor in avans disponibile (optional);
 • Functie multi user: mai multi elevi pot lucra simultan la tabla interactiva;
 • Recunoastere gestuala si a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil;
 • Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 • Videoplayer integrat;
 • Instalare rapida si configurare facila;
 • Nu necesita alimentare separata;
 • Zero costuri de intretinere
 • 3 ani garantie;
 • Livrare gratuita;
 • Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost).

Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Foundation cu diagonala de 87" | 221 cm.

 

videoporiector optoma suport tavan2

Utilizati videoproiectorul Optoma X308ST pentru a proiecta fara efort prezentari luminoase si vibrante in orice moment al zilei. Conceput pentru salile de clasa, videoproiectorul short throw Optoma X308STe ofera culori uimitoare, o durata lunga de viata a lampii si functii de economisire energie pentru un cost total de proprietate scazut.

Intrarile multiple, alimentarea USB si difuzorul incorporat faciliteaza instalarea vidroproiectorului Optoma, fiind perfect pentru conectarea la un laptop, PC sau Blu-Ray player pentru imagini proiectate clar si cu sunet. Se poate contecta  chiar si un dongle HDMI cum este Optoma HDCast Pro, pentru a realiza prezentari wireless. Optoma X308STe este compact, portabil si usor, putand fi instalat sau luat in deplasari pentru intalniri in alte locatii.

Suportul pentru videoproiector GBC PRB-16-03L a fost conceput pentru a fi compatibil cu o gama variata de videoproiectoare cu o greutate de pana la 26 kg. Suportul este echipat cu toate accesoriile necesare montajului, instalarea acestuia fiind simpla si rapida. In plus, utilizatorii pot realiza ajustari fine atat pe inaltime, cat si in ceea ce priveste gradul de inclinare al videoproiectorului. De asemenea, suportul GBC PRB-16-03L este prevazut cu sistem de cable management.

Garantie:

 • Tabla Interactiva - 36 luni
 • Videoproiector - 24 luni
 • Accesorii - 12 luni

 

Accesorii disponibile pentru Pachetul interactiv IQboard Foundation ST 87" - Curious Minds

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboard.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Toate tablele IQboard sunt asigurate pe durata transportului la valoarea lor reala pentru confortul si linistea ta. Intreaba consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care poti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs.

IQ SmartPen poate fi utilizat si ca mouse pe o distanta de pana la 15 metri. Dispune de patru butoane cu functii variate: intrare/iesire prezentare Power Point, redare/oprire continut video sau audio, efectuare captura de ecran si salvare.

96.00 Eur +TVA
cart

 

SP 800P2 vision

Incintele acustice stereo Vision ofera o calitate exceptionala a sunetului, imbunatatind astfel experienta didactica din salile interactive. Cu o putere de 24W, acestea faciliteaza urmarirea prezentarilor, a filmelor educationale sau a documentarelor de catre intreaga clasa, la o inalta definitie acustica.

Echipamenul dispune de intrari audio cu porturi 3.5 mm minijack si RCA. Avand o dimensiune redusa, de doar 150x145x220 mm, instalarea echipamentului este discreta si se integreaza excelent cu tabla interactiva.

108.00 Eur +TVA
cart

camera documente aver u50

Camera documente Aver U50 ofera un grad mare de portabilitate si confort. Senzorul de camera de 5 megapixeli, rezolutia HD1080p (30 fps) si microfonul incorporat transforma camera AVerVision U50 in optiunea ideala si completa pentru discutii video in domeniul educational si pentru training-uri. O poti folosi pentru a prezenta lucruri 3D, pentru a filma sau a prezenta interactiv un obiect.

Camera pentru documente Aver U50 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Dispune de un brat flexibil, rotatie 180 de grade, prin care camera va surprinde fiecare detaliu, iar continutul va fi clar pentru toti participantii.

169.00 Eur +TVA
cart

airtame wireless

Airtame este solutia ideala de transmisie fara cabluri a continutului laptopului/computerului catre videoproiector. Hardware-ul, software-ul si aplicatiile integrate se regasesc intr-un singur dispozitiv puternic si usor de folosit. Elevii si studentii vor fi mai implicati printr-un stil de predare personalizat, dinamic si interactiv, iar comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, mai relevanta si mai usor de retinut.

Ofera profesorului mai multa mobilitate si mai multa interactiune cu elevii de oriunde in clasa, in timp ce schimba continutul pe ecran. Comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, iar lectia mai relevanta si mai usor de retinut de elevi sau studenti.

417.00 Eur +TVA
cart

 

airtame wireless

Software-ul IQ Class, disponibil in limba romana, adauga un nivel nou de colaborare in solutiile interactive oferite de IQboard. Astfel, profesorul poate verifica prezenta elevilor in clasa, poate partaja si salva fisiere in timp real cu clasa, poate colabora cu studentii pe topicul lectiei in timp real, poate trimite teste individual sau grupurilor de studenti, poate organiza intrebari cu raspunsuri predefinite etc.

Elevii pot fi impartiti in grupe care sa realizeze anumite activitati, perfomanta fiindu-le evaluata individual sau la nivel de echipa. Aplicatia este disponibila atat pentru sistemele de operare Windows, cat si pentru solutii mobile bazate pe Android sau iOS.

37 Eur +TVA
cart

Solutia de comunicare Zoom este varianta optima pentru invatamantul la distanta, oferind functionalitati multiple pentru interactiunea perfecta profesor-elevi.

Intregul continut creat si accesat de profesor pe tabla interactiva poate fi urmarit in timp real de catre elevi de pe dispozitivele proprii cu care se conecteaza la internet. Mai mult, folosind functia Permite control, elevii pot interactiona direct cu continutul lectiei curente adaugand o dimensiune colaborativa solutiile interactive IQboard.ro.

Cere cotatie consultantului IQboard
Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistem performant de ajustare verticala, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

56.00 Eur +TVA
cart
Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat motor electric/comanda pe fir. Acesta include atat un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, dispune de un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (culisarea in partea inferioara a bratului inclusiv proiector) usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu in mai multe clase sau sali.

780.00 Eur +TVA
cart
PC

Toate aplicatiile noastre pot fi instalate si rulate de pe laptopul sau calculatorul tau. Totusi, daca nu ai unul sau doresti sa achizitionezi unul nou, reprezentantii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai noi configuratii si performante.

Fie ca alegi un laptop sau varianta unui PC, acesta va sosi preconfigurat cu toate driverele si aplicatii IQboard pentru o experienta cat mai placuta pentru tine.

Cere cotatie consultantului IQboard
sistem videoconferinta aver

Sistemul de videoconferinta EVC130 ofera utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video la calitate Full HD si content sharing, in timp real, la rezolutie HD - 720p. Tehnologia exclusiva AVer High Efficiency Lost Packet Recovery asigura transmisia continutului video si audio fara distorsiuni sau decalaje, prin ajustarea rezolutiei imaginii si a lungimii de banda folosite, astfel incat profesorii si elevii sa beneficieze de comunicare de cea mai buna calitate. Camera AVer PTZ - HD, echipata cu un senzor CMOS de 2 Megapixeli si zoom optic 16x, asigura transmisia unor imagini clare, de calitate, chiar si in sali de mari dimensiuni. De asemenea, prin intermediul telecomenzii, utilizatorul poate controla rotatia, zoom-ul si inclinatia camerei. Demo disponibil in showroom-ul nostru.

1299.00 Eur +TVA

cart