Pachete proiectie standard STD
Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)
Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)
Vezi Pachete
 

Pachet Expert UST 83"
Innovative Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Expert 83", videoproiector UST Optoma X340UST, suport videoproiector Optoma OWM3000, pentray interactiv si IQ Smart Pen
Vezi detalii tehnice Pret: 1350.00 Eur + TVA    cart

Pachet Expert UST 94"
Innovative Teaching GO

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Expert 94", videoproiector Epson EB-685W, suport profesional pentru videoproiector, incinte acustice integrate, pentray interactiv, adaptor wireless USB, stand mobil cu parking si dispozitiv wireless pentru screen mirroring Optoma UHDCastPro.

 

Vezi detalii tehnice Pret: 2829.00 Eur + TVA   cart

Pachet Foundation UST 87"
Innovative Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Foundation 87", videoproiector UST Optoma X340UST si suport videoproiector Optoma OWM3000
Vezi detalii tehnice Pret: 1383.00 Eur + TVA   cart

Pachet Evolution AiO UST 100"
Future Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Evolution AiO100", videoproiector Epson EB-685W, suport profesional pentru videoproiector si computer integrat OPS i5 4g, 500Gb, Windows 10

 

Vezi detalii tehnice Pret: 3226.00 Eur + TVA    cart

Pachet Expert UST 94"
Innovative Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Expert 94", videoproiector Epson EB-685W, suport profesional pentru videoproiector, pentray interactiv, IQ Smart Pen si incinte acustice integrate
Vezi detalii tehnice Pret: 1655.00 Eur + TVA   cart

Pachet Evolution AiO Wide UST 150"
Future Teaching

Pachet Interactiv format din tabla interactiva Evolution AiO150", videoproiector Wide UST IQboard L30TZU-v2 , suport videoproiector Wide UST IQboard V2 si computer integrat OPS i5, 500Gb, Windows 10

 

Detalii Tehnice Pret: 7398.00 Eur + TVA    cart

Pachet interactiv IQboard Evolution AiO UST 150" - Future Teaching - All in one conceptual design 

 

Cod CPV: 30195200-4 - Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii (Rev.2)
Cod produs: Evo_FT150

In secolul 21, tehnologia ocupa o importanta deosebita in educatia tinerei generatii, astfel ca un mediu de predare si invatare interactiv, inovativ, bazat pe intercomunicare in care tehnologia este usor de folosit pentru profesori si prezinta un real interes pentru elevi, este cadrul ideal de invatare pentru generatiile nascute in era tehnologiei.

Pachetul interactiv IQboard Evolution AiO Wide UST 150" - Future Teaching - All in one este format din:

 • Tabla interactiva Evolution AiO150"
 • Videoproiector Wide UST IQboard L30TZU-v2
 • Suport videoproiector Wide UST IQboard V2
 • Computer integrat OPS i5, 500Gb, Windows 10
 • Microfon wireless
 • Tastatura si mouse wireless
 • Software in gratuit in Limba Romana

Tabla Interactiva IQboard All-in-One 150" | 381 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

 

Avantaje suplimentare:

allinone 150

 • Software in gratuit in Limba Romana
 • Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;
 • Suprafata speciala pentru proiectie anti-reflexii;
 • Recunoastere gestuala si a scrisului de mana;
 • Functie Mobile teaching ce permite controlul tablei interactive prin intermediul smartphone-ului sau tabletei;
 • Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;
 • Tastatura si mouse wireless incluse;
 • Videoplayer integrat;
 • Modul intergart video fusion;
 • Proiector ultra short throw;
 • Cititor de carduri RFID;
 • Instalare rapida si configurare facila;
 • Nu necesita alimentare separata;
 • 3 ani garantie;
 • Servicii de instalare disponibile contra cost;
 • Livrarea este gratuita.

 Afla mai multe informatii despre Tabla Interactiva Evolution All in One - Diagonala 150" | 381 cm. 

 

Videoproiectorul L30TZU-V2 are un raport de rezolutie de 16:6, zona de proiectie fiind de pana la 140 inch, echivalentul a doua videoproiectoare XGA. De asemenea, videoproiectorul L30TZU-V2 dispune de doua iesiri de semnal, fiind capabil sa afiseze continut diferit pe doua zone.

Poate fi utilizat in mediul educational, business, expozitii de mici dimensiuni, dar si in alte domenii. L30TZU-V2 este echipat cu o lentila ultra short-throw cu un raport de proiectie de 0.25:1. Aceasta configuratie asigura o imagine clara fara deformare, ajunge la luminozitate maxima instant iar costurile de mentenanta sunt reduse.

Suportul pentru videoproiector Wide UST IQboard V2 sutine o greutate de pana la 20kg, este decapat cu vopsea electrostatica si cu fosfatare, anti-coroziune si anti-rugina, are 4 axe si optiuni de ajutare orizontala, verticala si stanga/dreapta.

Garantie:

 • Tabla Interactiva - 36 luni
 • Videoproiector - 24 luni
 • Accesorii - 12 luni

 

 

Accesorii disponibile pentru Pachetul interactiv IQboard Evolution AiO Wide UST 150" - Future Teaching - All in one

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboard.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Toate tablele IQboard sunt asigurate pe durata transportului la valoarea lor reala pentru confortul si linistea ta. Intreaba consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care poti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
 

Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs.

IQ SmartPen poate fi utilizat si ca mouse pe o distanta de pana la 15 metri. Dispune de patru butoane cu functii variate: intrare/iesire prezentare Power Point, redare/oprire continut video sau audio, efectuare captura de ecran si salvare.

101.00 Eur +TVA 
cart

 airtame

Airtame este solutia ideala de transmisie fara cabluri a continutului laptopului/computerului catre videoproiector. Hardware-ul, software-ul si aplicatiile integrate se regasesc intr-un singur dispozitiv puternic si usor de folosit. Elevii si studentii vor fi mai implicati printr-un stil de predare personalizat, dinamic si interactiv, iar comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, mai relevanta si mai usor de retinut.

Ofera profesorului mai multa mobilitate si mai multa interactiune cu elevii de oriunde in clasa, in timp ce schimba continutul pe ecran. Comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, iar lectia mai relevanta si mai usor de retinut de elevi sau studenti.

496.00 Eur +TVA 
cart
 

Solutia de comunicare Zoom este varianta optima pentru invatamantul la distanta, oferind functionalitati multiple pentru interactiunea perfecta profesor-elevi.

Intregul continut creat si accesat de profesor pe tabla interactiva poate fi urmarit in timp real de catre elevi de pe dispozitivele proprii cu care se conecteaza la internet. Mai mult, folosind functia Permite control, elevii pot interactiona direct cu continutul lectiei curente adaugand o dimensiune colaborativa solutiile interactive IQboard.ro.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat motor electric/comanda pe fir. Acesta include atat un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, dispune de un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (culisarea in partea inferioara a bratului inclusiv proiector) usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu in mai multe clase sau sali.

860.00 Eur +TVA
cart