Alege dintre cele mai vandute

solutii profesionale interactive la cheie, echipamente si configuratii testate si garantate de noi.

Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

Pachet Corporate UST 94"

Pachetul Business Corporate 94” (238 cm) se adreseaza mediilor de business dinamice, cu spatii de intalniri aglomerate si intens folosite, unde forma concisa, integrata de a prezenta si operativitatea sunt cuvinte cheie in activitatea zilnica. Pachetul este format din tabla interactiva Premium 94", videoproiectorul UST Optoma, suport dedicat, incinte acustice 20W, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1670.00 Eur + TVA  cart

Pachet Mobile UST 101"

Pachetul Business Mobile 101” (257 cm) se adreseaza mediilor de business largi, cu spatii de training multiple, unde un sistem integrat cu mobilitate maxima devine un asset de folosinta comuna. Solutia include conectare wireless, stand mobil cu ajustare electrica, incinte acustice cu decodare USB, videoproiector UST Optoma, tabla interactiva Premium 101”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.

Vezi detalii tehnice Pret: 2455.00 Eur + TVA  cart

Pachet V-Conference 101"

Pachetul Business Videoconference 101” (257 cm) reprezinta solutia completa proiectata si instalata de inginerii nostrii pentru a crea un spatiu interactiv-colaborativ bazat pe excelenta in afaceri. Construit in jurul conceptului de turn key solution, pachetul contine videoproiector UST Optoma, tabla interactiva Premium 101”, codec videoconferinta full HD, incinte acustice, software in limba romana si manopera pentru instalare on site.
Vezi detalii tehnice Pret: 3450.00 Eur + TVA  cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1