Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

Pachet Corporate UST 94"

Pachetul Business Corporate 94” (238 cm) se adreseaza mediilor de business dinamice, cu spatii de intalniri aglomerate si intens folosite, unde forma concisa, integrata de a prezenta si operativitatea sunt cuvinte cheie in activitatea zilnica. Pachetul este format din tabla interactiva Premium 94", videoproiectorul UST Optoma, suport dedicat, incinte acustice 20W, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1670.00 Eur + TVA  cart

Pachet Mobile UST 101"

Pachetul Business Mobile 101” (257 cm) se adreseaza mediilor de business largi, cu spatii de training multiple, unde un sistem integrat cu mobilitate maxima devine un asset de folosinta comuna. Solutia include conectare wireless, stand mobil cu ajustare electrica, incinte acustice cu decodare USB, videoproiector UST Optoma, tabla interactiva Premium 101”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.

Detalii Tehnice Pret: 2455.00 Eur + TVA  cart

Pachet V-Conference 101"

Pachetul Business Videoconference 101” (257 cm) reprezinta solutia completa proiectata si instalata de inginerii nostrii pentru a crea un spatiu interactiv-colaborativ bazat pe excelenta in afaceri. Construit in jurul conceptului de turn key solution, pachetul contine videoproiector UST Optoma, tabla interactiva Premium 101”, codec videoconferinta full HD, incinte acustice, software in limba romana si manopera pentru instalare on site.
Vezi detalii tehnice Pret: 3450.00 Eur + TVA  cart

Pachet Interactiv Business Mobile UST 101” | 257 cm

 

pachet optoma W330UST suport stand

Conceput special pentru companiile cu multiple sali de training si/sau conferinte unde mobilitatea rapida a solutiei este obligatorie, pachetul interactiv Business Mobile 101" | 257 cm este format din videoproiectorul Ultra Short Throw Optoma W330UST, tabla interactiva IQBoard Premium 101" (257 cm), standul mobil electric WMS 600 cu functie de parking si "through the door" technology Easy Go, modulul de comunicare wireless USB, incintele acustice laterale 20W Hi-Fi cu USB decoder si aplicatia software interactiva Multi-Touch in limba Romana. Standul mobil profesional include si functia de ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 cm si poate fi folosit pentru a muta solutia interactiva intre diverse sali fara a demonta componentele sale. 

Pe langa suprafata interactiva incredibila, cu diagonala de 257 cm, care suporta pana la 10 touch-uri simultan, beneficiati de o suita impresionanta de accesorii si servicii disponibile optional, acoperind toate cerintele unei sali moderne de curs. Click aici pentru detalii.

Stiati ca...
Potrivit normelor, intr-o sala de peste 20 de participanti este recomandata o tabla interactiva de minim 2 metri? 

 

ultra short throw vs regular projection copyVideoproiectorul Optoma Ultra Short Throw (UST) W330UST este special conceput pentru a reda imagini exceptionale, perfect adaptate mediului educational (sali de cursuri, scoli gradinite, centre de educatie si training). Tehnologia de ultima generatie si sistemul optic Ultra Short Throw asigura o proiectie de calitate, lipsita de umbre si fara efect de orbire. Echipamentul dispune de un sistem de proiectie ultra short-throw ce permite proiectarea imaginilor de la o distanta de 0.44 m, eliminand astfel umbrele nedorite sau efectul de orbire. Cu o rezolutie WXGA nativa de 1280 x 800 pixeli si luminozitate 3600 de lumeni si un contrast de 20.000:1, videoproiectorul Optoma asigura caracteristicile unei proiectii aflate la cele mai inalte standarde de calitate.

Videoproiectorul Optoma ofera un pachet complet pentru implicare in procesul de invatare cu multe functii noi, inclusiv doua intrari HDMI, port alimentat USB, un vizualizator office nativ si un puternic difuzor incorporat de 16W.

 

Pentru un plus de mobilitate, standurile mobile WMS sunt echipate cu 4 roti (2 cu sistem de franare). Ideale pentru acest tip de tabla, acestea ii sporesc functionalitatea atat prin posibilitatea de reglare electrica  a inaltimii, siguranta testata, cat si prin sistemul de cable management. Functia de parking permite depozitarea in conditii optime de siguranta si space management a pachetului interactiv. Functia Easy Go "through the door" permite, fara a demonta vreun echipament, transportarea pachetului intr-o alta sala de sedinte/training.

 

optomaiqboardTabla interactiva Premium 101" | 257 cm, 10 puncte touch, este special adaptata mediului business din Romania, iar software-ul in limba romana va contribui la crearea unui mediu ideal de prezentare si colaborare. Mai mult, prin intermediul acestuia pot fi accesate machete tridimensionale care pot fi marite/micsorate, rotite 360 de grade, adnotate si salvate in format JPG sau PDF. Acestea se gasesc atat in libraria software-ului educational, cat si pe site-ul 3D Warehouse de unde pot fi descarcate gratuit. Designul compact, foarte rezistent la zgarieturi, lovituri sau alte agresiuni mecanice (otel tratat cu suprafata ceramica), o face solutia ideala pentru sali mici si mari.

Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva se caracterizeaza si prin capabilitatea sa de a rula fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice timp de prezentare.

Calitatea exceptionala a sunetului este garantata de incintele acustice HI-FI 20W. Cu acestea, prezentarile, sesiunile de training sau documentarele vor putea fi urmarite mult mai usor. Amplificatorul beneficiaza de conexiune USB la PC/laptop, control al volumului, port USB de iesire si un sistem de prindere discret. Pentru maximum de eficienta, acestea pot fi conectate si la sistemele de videoconferinta sau teleconferinta.  

Cu ajutorul receiver-ului wireless, utilizatorii vor putea conecta tabla interactiva la PC-ul sau Laptop-ul propriu. Pe o distanta de 10m, functia AutoScanning va recunoaste imediat tabla, determinand o instalare rapida si facila.

 

Ready for Business:business mobile

 • videoproiector Ultra Short Throw fara efecte de umbra si fara efecte de orbire;
 • full warranty 3 ani de zile pentru videoproiector si lampa;
 • software gratuit in limba romana si licentiat pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 • cu functia write & draw, mai multi utilizatori pot scrie sau sterge simultan;
 • ready pentru videoconferinta;
 • ready pentru integrare in sisteme de discutii si voting;
 • functii avansate de inregistrare, salvare si reaccesare a fisierelor intr-un numar mare de formate (word, pdf, jpeg, etc.);
 • suport pentru adnotari Microsoft Office Annotation Tools;
 • recunoastere gestuala si a scrisului de mana;
 • videoplayer integrat pentru derularea materialelor video;
 • browser integrat pentru navigare pe Internet;
 • suport pentru aplicatii 3rd-party;
 • 13 butoane laterale complet personalizabile;
 • machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite / micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
 • instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
 • servicii de livrare gratuita si instalare disponibile la nivel national.

 

Optionale incluse: stand mobil wms inclus

 • Suprafata de scriere dry markers ce permite scrierea cu marker tip whiteboard, usor de curatat si mentinut;
 • 13 butoane de accesare rapida a functiilor disponibile prin aplicatia software inclusa;
 • Incinte acustice Hi-Fi cu o putere de 20W pentru o calitate exceptionala a filmelor si documentarelor;
 • Pen Tray interactiv - 4 culori diferite si burete electronic, functie multicolor;
 • Stand mobil tabla cu functie de parking, franare si reglabil electric pe inaltime;
 • Receiver USB Wireless, pentru maximum de conectivitate PC-Tabla Interactiva; 
 • Acces la suportul post-vanzare si resurse online dedicate

 

Pentru experiente interactive deosebite se pot integra si utiliza cu succes aplicatiile software Omnitapps, care acopera o gama complexa de necesitati in materie de prezentare atractiva si organizare eficienta a informatiei. Suita de aplicatii Omnitapps ajuta la crearea fara efort a continuturilor multimedia deosebite, a prezentarilor si a documentarelor integrate (imagini, pdf, video, etc), dar si a jocurilor si aplicatiilor educative. Printre beneficiile Omnitapps se pot mentiona: sistem facil de instalat si configurat (fara cunostinte de programare), posibilitate de personalizare in functie de necesitati, configurator standard si intuitiv pentru toata gama de aplicatii, permite efectuarea de remote management si update-uri gratuite.

Accesorii disponibile pentru Pachetul Interactiv Business Mobile UST 101” | 257 cm

 livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

 montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

 prime support

Prime suport este serviciul de garantie locala extinsa asigurat de GBC cu ajutorul producatorilor. Acesta este valabil doar pentru pachetele interactive care au fost instalate si puse in folosinta de echipa noastra de tehnicieni.

Serviciu de Prime Support extinde garantia pana la 5 ani, cu asigurarea interventiilor on site si/sau pe cheltuiala GBC.  Prime Support este o investitie in fiabilitate garantata pe care o recomandam celor care doresc sa nu aiba grija reparatiilor post garantie. Serviciul de prime suport nu include mentenanta preventiva a echipamentelor.

 

   99.00 Eur +TVA

Pen tray Interactive premium

Pen Tray-ul este solutia ideala pentru utilizarea rapida si usoara a echipamentelor interactive. Incorporand senzori speciali si fara a naviga suplimentar in meniul software-ului, tabla va identifica imediat markerul selectat. Acest lucru va permite atat scrierea cu oricare dintre culorile Negru, Rosu, Verde sau Albastru, cat si stergerea prin intermediul radierei speciale.

Mai mult, ori de cate ori utilizatorul va folosi cel putin doua unelte ale Pen-Tray-ului Interactiv, functia Multi-Color se va activa si va permite impartirea automata a suprafetei de lucru in pana la patru sectiuni distincte. Functia suplimentara multi-color mode permite detectia automata a numarului si culorilor markerelor ridicate din tray.

95.00 Eur +TVA

INCLUS cart

Sound bar

Pentru o calitate exceptionala a sunetului, dedicata imbunatatirii experientei didactice a utilizatorilor, incintele acustice optionale HI-FI 20W sunt unul dintre accesoriile cele mai importante ale tablelor interactive. Astfel, prezentarile, filmele educationalele sau documentarele vor putea fi urmarite cu usurinta de intreaga clasa.

In plus, amplificatorul beneficiaza de conexiune USB la PC, control al volumului si porturi USB de iesire. Cu o dimensiune de numai 107x65x22 mm, acesta beneficiaza de un sistem usor de prindere in lateral, potrivindu-se perfect cu rama tablei interactive.

105.00 Eur +TVA

INCLUS cart

Accesorii WIFI data

Adaptorul wi-fi profesional elimina orice cablu USB dintre tabla interactiva si computerul/laptopul dvs. Cu functia de auto scanning si easy pairing sunteti mereu asigurat de promptitudinea unei conexiuni wireless simple, eficiente si fara compromisuri.

Avand frecventa de functionare de 2.4 Ghz si 30 canale diferite pentru evitarea interferentelor, acest adaptor unic asigura conexiunea wireless de calitate excelenta, pana la 10m distanta de tabla interactiva IQboard Premium.

75.00 Eur +TVA

INCLUS cart

 Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive de la Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat printr-un motor electric/comanda pe fir. Acesta include un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, se include si un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara, unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (glisarea in planul tablei a videoproiectorului si a bratului acestuia), usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu intre mai multe clase sau sali.

780.00 Eur +TVA

INCLUS cart

 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.
54.60 Eur +TVA  
cart
 camera iqboard accesorii site

Afisarea corecta a documentelor, imaginilor, ilustratiilor educationale sau obiectelor este foarte importanta in domeniul educational/training. Cu o rezolutie foto de 2592 x 1944 pixeli (5 megapixeli) si capabilitate video Full HD 1920 x 1080 (15 fps), camera de documente va putea surprinde fiecare detaliu, permitand, astfel, o vizualizare mult mai clara a continutului. 

IQBoard E6510 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Portabila si utila, dispune atat de un brat flexibil rotatie 180 de grade si ajustare la 135 grade, cat si de o sursa puternica de lumina prin cele 11 leduri, ideal pentru sali intunecoase.

171.00 Eur +TVA
cart

 Accesorii WIFI video

InFocus LiteShow 4 DB+ este un adaptor wireless pe care il puteti adauga oricarui display sau proiector cu HDMI sau VGA. Aceasta va va permite sa faceti sharing de date, audio si video prin intermediul unei conexiuni wireless securizate simplu si rapid. Folosind adaptorul LiteShow 4 DB+ puteti transforma orice display cu o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless si/sau de retea.

- Transformati orice display folosindu-va de o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless sau de retea.
- Aratati, controlati sau vizualizati o prezentare dintr-un dispozitiv mobil.
- Invitatii din camera pot face prezentari rapide folosind drive-ul USB LiteShow.

332.64 Eur +TVA 
cart

Intel

Computer preinstalat Windows 8.1/10, IQboard Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive IQboard si solutiile de Videoconferinta Aver & Sony. Include tastatura si mouse wireless Logitech sau Microsoft.

Performante tehnice minimale: Intel i3, 4 GB RAM, 500 GB HDD (performantele actuale pot suferi modificari in functie de configuratia disponibila).

440.00 Eur +TVA  cart
sistem videoconferinta aver

Sistemul de videoconferinta EVC130 ofera utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video la calitate Full HD si content sharing, in timp real, la rezolutie HD - 720p. Tehnologia exclusiva AVer High Efficiency Lost Packet Recovery asigura transmisia continutului video si audio, fara distorsiuni sau decalaje, prin ajustarea rezolutiei imaginii si a lungimii de banda folosite, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de comunicare de cea mai buna calitate. Camera AVer PTZ - HD, echipata cu un senzor CMOS de 2 Megapixeli si zoom optic 16x, asigura transmisia unor imagini clare, de calitate, chiar si in sali de mari dimensiuni. De asemenea, prin intermediul telecomenzii, utilizatorul poate controla rotatia, zoom-ul si inclinatia camerei. Demo disponibil in showroom-ul nostru.

1040.00 Eur +TVA  cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1