Alege dintre cele mai vandute

solutii profesionale interactive la cheie, echipamente si configuratii testate si garantate de noi.

Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

Pachet Basic Economy InFocus 87"

Construit cu sprijinul InFocus pentru a oferi cea mai economica solutie IQboard, pachetul Basic Economy 87” (221 cm) se adreseaza bugetelor limitate oferind facilitatile esentiale ale interactivitatii educationale. Pachetul include videoproiector InFocus IN112x, suport prindere tavan, tabla interactiva Light 87”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj. Livrarea este gratuita.
Vezi detalii tehnice Pret: 621.00 Eur + TVA   cart

Pachet Basic L InFocus ST 87"

Construit pentru a oferi cel mai bun raport calitate/pret, pachetul Basic Light InFocus ST 87” (221 cm) raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania oferind o solutie profesionala pentru un mediu interactiv captivant. Pachetul include videoproiector Short-Throw InFocus, suport perete, tabla interactiva Light 87”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1088.00 Eur + TVA  cart

Pachet Basic P Panasonic ST 83"

Pachetul Basic Premium Panasonic ST 83” (210 cm) se adreseaza salilor de curs moderne, laboratoarelor dar si centrelor de pregatire profesionala. Pachetul se remarca prin functiile avansate ale tablei Premium si performanta maxima a videoproiectorului. Pachetul include videoproiector Short-Throw Panasonic, suport perete, tabla interactiva Premium 83”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.

Vezi detalii tehnice Pret: 1184.00 Eur + TVA   cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1