Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

Pachet Basic Economy 87"

Construit cu sprijinul Optoma pentru a oferi cea mai economica solutie IQboard, pachetul Basic Economy 87” (221 cm) se adreseaza bugetelor limitate oferind facilitatile esentiale ale interactivitatii educationale. Pachetul include videoproiector Optoma DS317e, suport prindere tavan, tabla interactiva Light 87”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj. Livrarea este gratuita.
Vezi detalii tehnice Pret: 621.00 Eur + TVA   cart

Pachet Basic Light ST 87"

Construit pentru a oferi cel mai bun raport calitate/pret, pachetul Basic Light ST 87” (221 cm) raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania oferind o solutie profesionala pentru un mediu interactiv captivant. Pachetul include videoproiector Short-Throw InFocus sau Optoma, suport perete, tabla interactiva Light 87”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.
Detalii Tehnice Pret: 999.00 Eur  + TVA cart

Pachet Basic Premium ST 83"

Pachetul Basic Premium ST 83” (210 cm) se adreseaza salilor de curs moderne, laboratoarelor dar si centrelor de pregatire profesionala. Pachetul se remarca prin functiile avansate ale tablei Premium si performanta maxima a videoproiectorului. Pachetul include videoproiector Short-Throw Panasonic sau videoproiector Optoma, suport perete, tabla interactiva Premium 83”, software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.

Vezi detalii tehnice Pret: 1173.00 Eur + TVA   cart

Pachet Interactiv EDU Basic Light ST 87" | 221 cm (fara umbre)

 

Pachetul Basic Light ST 87" cuprinde cuprinde videoproiectorul Short Throw InFocus INV30 sau videoproiectorul Optoma X308STe (modelul de videoproiector este oferit in functie de stocul disponibil), tabla interactiva Light 87" (221 cm) si unul dintre suportii de perete PRB-14/PRB-16-03L, la alegere. Astfel, utilizatorii beneficiaza de toate functiile unui sistem interactiv de calitate ce imbina atat tehnologia DLP Short Throw  InFocus, fara umbre nedorite, dar si uneltele colaborative ale tablei interactive. Solutia se livreaza cu toate accesoriile de prindere pe perete, atat pentru tabla interactiva, cat si pentru videoproiector.

Aici este disponibila certificarea producatorului InFocus pentru sustinerea solutiilor interactive pe piata din Romania.

Pe langa suprafata interactiva incredibila, cu diagonala de 221 cm, beneficiati de o suita impresionanta de accesorii si servicii disponibile optional, acoperind toate cerintele unei sali moderne de curs. Click aici pentru detalii.

Stiati ca...
Potrivit normelor, intr-o sala de peste 20 de participanti este recomandata o tabla interactiva de minim 2 metri? 

infocus IN130 suport perete

 

short throw vs regular projection pictogramaVideoproiectorul INV30 (brand american) este solutia economica ideala pentru proiectiile de tip Short Throw in mediul educational. Acesta dispune de un sistem de proiectie ce permite obtinerea unei imagini mari de la o distanta de 1.5 m. In plus, tehnologia Short Throw (ST) se caracterizeaza prin eliminarea efectelor de umbra si de orbire. Cu o rezolutie XGA nativa de 1024 x 768 pixeli si maxima suportata full HD, luminozitate de 3500 de lumeni si un contrast de 17.000:1, echipamentul asigura caracteristicile unei proiectii de succes, fiind capabil sa redea continut 3D. Ochelarii optionali 3D sunt disponibili mereu in stocul curent. Prin functia sa de networking, videoproiectorul beneficiaza de conectivitate LAN prin portul RJ45.

Costul redus de functionare al pachetului se datoreaza atat videoproiectorului, dar si costurilor inexistente de intretinere a tablei, aceasta fiind standard rezistenta la zgarieturi, lovituri sau alte agresiuni mecanice.

 

Videoproiectorul Short Throw Optoma X308STe (rezolutie 1024X768 XGA, 3500 lumeni, contrast 22:000) ofera un alb mult mai luminos si un negru mult mai profund, imaginile prind viata, iar textul apare clar, fiind ideal pentru aplicatiile business si educationale. Videoproiectorul Optoma X308STe este compact, portabil si usor, putand fi instalat sau luat in deplasari pentru intalniri. Este conceput sa functioneze 24 ore pe zi in orientare standard si vine cu tehnologia Eco+ ce reduce consumul de energie.

 

pachet interactiv light optoma

 

iqboard87 dvtqk cu 10 puncte

Tabla Interactiva Light 87"| 221 cm, 10 puncte touch, este special adaptata curriculei si mediului educational din Romania, iar software-ul in limba romana contribuie la crearea unui mediu ideal predarii si invatarii moderne. Prin intermediul acestuia pot fi accesate scheme, ilustratii si figurine editabile aflate in concordanta cu obiectele de predare. Acestea sunt stocate in libraria soft-ului educational. Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva se caracterizeaza si prin capabilitatea sa de a rula fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice timp de prezentare.

 

Suporturile de perete PRB-14/PRB-16-03L permit o instalare simpla si rapida, fiind dotate cu toate accesoriile necesare montajului. De asemenea, dispozitivele sunt usor reglabile in lungime si pot oferi diferite unghiuri de vizibilitate pentru videoproiector. Ambele suporturi includ un sistem de management al cablurilor.

 

Avantaje si beneficii Pachet Interactiv Basic Light InFocus ST 87" | 221 cm

 • viteza impresionanta de procesare si rulare in cel mai scurt timp a continuturilor multimedia;
 • software gratuit in limba romana sporeste interactiunea didactica intre profesor si elev;
 • functii avansate de inregistrare, salvare si reaccesare a lectiilor intr-un numar mare de formate (word, pdf, jpeg, etc.);
 • 18 butoane complet personalizabile pe lateralele tablei;
 • proiectie cu umbre minime si fara efect de orbire;
 • proiectie 3D (necesita consumabile: ochelari);
 • instalare videoproiector pe perete, deasupra tablei, pentru facilitatea solutiei;
 • 5000 de ore de functionare ale videoproiectorului in modul ECO fara inlocuirea lampii;
 • software multidisciplinar integrat in curricula specifica pentru: chimie, biologie, fizica, etc.;
 • functii avansate de voting si classroom response system;
 • integrare nativa in solutiile de videoconferinta;tablaaccesorii iqboard87 update2017
 • software licentiat pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 • recunoastere gestuala si a scrisului de mana;
 • suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 • instalare rapida si configurare facila;
 • AUDIO READY: sistem audio optional cu decodare USB;
 • servicii de livrare gratuita si instalare disponibile la nivel national.

 

Optionale incluse: 

 • Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat si mentinut;
 • 18 butoane complet personalizabile pe lateralele tablei;
 • Acces la suportul post-vanzare si resurse online dedicate;

 

Pentru experiente interactive deosebite se pot integra si utiliza cu succes aplicatiile software Omnitapps, care acopera o gama complexa de necesitati in materie de prezentare atractiva si organizarea eficienta a informatiei. Suita de aplicatii Omnitapps ajuta la crearea fara efort a continuturilor multimedia atractive, a prezentarilor si a documentarelor integrate (imagini, pdf, video, etc), dar si a jocurilor si aplicatiilor educative. Printre beneficiile Omnitapps se pot mentiona: sistem facil de instalat si configurat (fara cunostinte de programare), posibilitate de personalizare in functie de necesitati, configurator standard si intuitiv pentru toata gama de aplicatii, permite efectuarea de remote management si update-uri gratuite.

Accesorii disponibile pentru Pachetul Interactiv EDU Basic Light ST 87"| 221 cm (fara umbre)

 livrare gratuita

Livrarea tuturor pachetelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

 montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro

 

Cere cotatie consultantului IQboard

ochelari 3d videoproiector dlp link g05 dlp

Ochelarii 3D G05-DLP sunt optimizati pentru a reproduce efectele 3D afisate de videoproiectoare componente ale pachetelor interactive IQboard. Construiti din materiale durabile, ochelarii sunt conceputi pentru a fi purtati atat de copii, cat si de adulti.

Bateria integrata beneficiaza de o durata de viata de pana la 40 de ore, iar reincarcarea acesteia se poate face de la orice dispozitiv echipat cu port USB. Pachetele de 2 sau 4 unitati reduc considerabil costul.

   49.50 Eur +TVA
cart

SP 800P2 vision

Incintele acustice stereo de la Vision ofera o calitate exceptionala a sunetului cu scopul imbunatatirii experientei didactice din salile interactive. Cu o putere de 24W, face ca prezentarile, filmele educationale sau documentarele sa fie urmarite cu usurinta de intreaga clasa, la o inalta definitie acustica.

Echipamentul dispune de intrari audio cu porturi 3.5 mm minijack si RCA. Avand o dimensiune eleganta de 150x145x220 mm, instalarea echipamentului este discreta si se integreaza excelent cu tabla interactiva.

   111.50 Eur +TVA
cart

 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.
54.60 Eur +TVA  
cart
 camera iqboard accesorii site

Afisarea corecta a documentelor, imaginilor, ilustratiilor educationale sau obiectelor este foarte importanta in domeniul educational/training. Cu o rezolutie foto de 2592 x 1944 pixeli (5 megapixeli) si capabilitate video Full HD 1920 x 1080 (15 fps), camera de documente va putea surprinde fiecare detaliu, permitand, astfel, o vizualizare mult mai clara a continutului. 

IQBoard E6510 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Portabila si utila, dispune atat de un brat flexibil rotatie 180 de grade si ajustare la 135 grade, cat si de o sursa puternica de lumina prin cele 11 leduri, ideal pentru sali intunecoase.

171.00 Eur +TVA
cart

 Accesorii WIFI video

InFocus LiteShow 4 DB+ este un adaptor wireless pe care il puteti adauga oricarui display sau proiector cu HDMI sau VGA. Aceasta va va permite sa faceti sharing de date, audio si video prin intermediul unei conexiuni wireless securizate simplu si rapid. Folosind adaptorul LiteShow 4 DB+ puteti transforma orice display cu o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless si/sau de retea.

- Transformati orice display folosindu-va de o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless sau de retea.
- Aratati, controlati sau vizualizati o prezentare dintr-un dispozitiv mobil.
- Invitatii din camera pot face prezentari rapide folosind drive-ul USB LiteShow.

332.64 Eur +TVA 
cart

 Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive de la Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat printr-un motor electric/comanda pe fir. Acesta include un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, se include si un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (glisarea in planul tablei a videoproiectorului si a bratului acestuia)  usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu intre mai multe clase sau sali.

780.00 Eur +TVA
cart
Intel

Computer preinstalat Windows 8.1/10, IQboard Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive IQboard si solutiile de Videoconferinta Aver & Sony, include tastatura si mouse wireless Logitech sau Microsoft.

Performante tehnice minimale: i3, 4GB RAM, 500Gb HDD; (performantele actuale pot suferi modificari in functie de configuratia disponibila)

440.00 Eur +TVA  cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1