Alege dintre cele mai vandute

solutii profesionale interactive la cheie, echipamente si configuratii testate si garantate de noi.

Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

Pachet Pro UST 83"

Construit pentru salile de curs unde compromisul nu isi are locul, pachetul Pro UST 83” (210 cm) ofera o imagine clara, fara umbre, in format de mari dimensiuni. Calitatea Optoma & IQboard il face unul dintre produsele noastre de succes. Pachetul include videoproiector Ultra Short-Throw Optoma, suport perete, tabla interactiva Premium 83", software in limba romana si toate accesoriile pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1349.00 Eur + TVA  cart

Pachet Pro ST 94"

Tehnologia interactiva si designul modern integrate in sali de curs specializate din mediul universitar. Diagonala de 94” (238 cm) si tehnologia multi-touch sustin crearea unui spatiu interactiv colaborativ modern. Pachetul include videoproiector Short-Throw Canon sau Optoma, suport pentru perete, tabla interactiva Premium 94", software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1405.00 Eur + TVA   cart

Pachet Pro ST 101"

Cea mai avansata tabla interactiva din pachetele PRO, acolo unde este importanta rezolutia si performanta de top. Avand marimea ideala pentru un laborator sau amfiteatru, software gratuit in limba romana pentru 10 x touch simultan, tabla interactiva Premium 101" (257 cm) vine in pachet cu un videoproiector Short-Throw Canon sau Optoma, suport dedicat de perete, si toate accesoriile necesare pentru montaj.

Vezi detalii tehnice Pret: 1480.00 Eur + TVA   cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1