Pachete EDU Basic

Construite special pentru a raspunde posibilitatilor economice ale scolilor din Romania, pachetele EDU Basic beneficiaza de suportul Panasonic, Sony sau InFocus, software in lb. romana, garantie pachet 3 ani si toate accesoriile incluse.

Vezi Pachete
Pachete EDU Pro

Construite plecand de la pachetele Basic, EDU Pro contin videoproiectoare de ultima generatie ultra short throw, module wireless si pana la 10 touch-uri simultan. Raspund oricarei solicitari de integrare in solutia existenta si permit un management avansat al clasei.

Vezi Pachete
Pachete Business

Construite 100% pentru aplicatii business, poti fi integrate in solutii de videoconferinta, teleconferinta, solutii de control centralizat si configurari complexe de meeting rooms, board rooms sau training rooms. Aplicatii dedicate pentru administratorii IT.

Vezi Pachete
 

Pachet Pro UST 83"

Construit pentru salile de curs unde compromisul nu isi are locul, pachetul Pro UST 83” (210 cm) ofera o imagine clara, fara umbre, in format de mari dimensiuni. Calitatea Optoma & IQboard il face unul dintre produsele noastre de succes. Pachetul include videoproiector Ultra Short-Throw Optoma, suport perete, tabla interactiva Premium 83", software in limba romana si toate accesoriile pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1349.00 Eur + TVA  cart

Pachet Pro ST 94"

Tehnologia interactiva si designul modern integrate in sali de curs specializate din mediul universitar. Diagonala de 94” (238 cm) si tehnologia multi-touch sustin crearea unui spatiu interactiv colaborativ modern. Pachetul include videoproiector Short-Throw Panasonic sau Optoma, suport pentru perete, tabla interactiva Premium 94", software in limba romana si toate accesoriile necesare pentru montaj.
Vezi detalii tehnice Pret: 1405.00 Eur + TVA   cart

Pachet Pro ST 101"

Cea mai avansata tabla interactiva din pachetele Pro, acolo unde este importanta rezolutia si performanta de top. Avand marimea ideala pentru un laborator sau amfiteatru, software gratuit in limba romana pentru 10 x touch simultan, tabla interactiva Premium 101" (257 cm) vine in pachet cu videoproiector Short-Throw Panasonic sau Optoma, suport dedicat de perete, si toate accesoriile necesare pentru montaj.

Detalii tehnice Pret: 1480.00 Eur + TVA   cart

Pachet Interactiv EDU Profesional ST 101” | 257 cm (fara umbre)

 

panasonic PTW730 suportdeperete2

Pachetul EDU Pro ST 101" | 257 cm este format din videoproiectorul Panasonic PT-TW370 sau videoproiectorul Optoma W308STe (modelul de videoproiector este oferit in functie de stocul disponibil), suportul profesional pentru perete, tabla interactiva Premium 101" (257 cm) si aplicatia software interactiva Multi-Touch in limba romana. Astfel, utilizatorii vor beneficia de toate functiile unui sistem interactiv de calitate ce imbina atat tehnologia high brightness, functionalitatea sistemului de prindere pe perete, uneltele colaborative ale tablei interactive si perfomanta celei mai bune aplicatii software in limba romana.

Pe langa suprafata interactiva incredibila, cu diagonala de 257 cm, care suporta pana la 10 touch-uri simultan, beneficiati de o suita impresionanta de accesorii si servicii disponibile optional, acoperind toate cerintele unei sali moderne de curs. Click aici pentru detalii.

Stiati ca...
Potrivit normelor, intr-o sala de peste 20 de participanti este recomandata o tabla interactiva de minim 2 metri? 

 

short throw vs regular projection pictogramaVideoproiectorul Panasonic PT-TW370 este special conceput pentru a reda imagini mari, clare si luminoase, fara efecte de umbra, chiar si in conditii de iluminare artificiala a salii. Avand 16.000:1 contrast si tehnologia LCD este ideal pentru redarea celor mai delicate detalii. Conectorii HDMI si VGA il fac popular in mediu educational atat pentru ultima generatie de dotari IT dar si pentru cei traditionali.

Echipamentul Short-Throw poate fi montat la mai putin de 80 cm distanta fata de tabla interactiva, oferind 3300 lumeni pentru o diagonala de 203 cm. Mai mult, acest lucru va elimina atat fenomenul de orbire, datorat trecerii elevului sau profesorului prin raza de lumina a proiectiei, cat si umbrirea imaginilor redate. Cu un design robust si clasic, acesta foloseste tehnologia LCD, integrand si conectori RS232/LAN pentru control si monitorizare.

Datorita rezolutiei sale WXGA native de 1280 x 800 pixeli, contrastului de 16.000:1, videoproiectorul Pasnasonic PT-TW370 asigura o calitate de inalta definitie, indiferent de tipul de continut proiectat - text, video, imagini etc. Accesul facil la lampa, simplifica procesul de mentenanta, indiferent de modul in care videoproiectorul a fost instalat. Durata de viata a lampii de 20.000 ore contribuie la costuri minime de exploatare indelungata.

Videoproiectorul Optoma W308STe (rezolutie 1280X800 WXGA, 3600 lumeni, contrast 22:000) este alegerea optima pentru a realiza proiectii de calitate in orice moment al zilei. Conceput pentru salile mici de sedinte si salile de clasa, videoproiectorul short throw Optoma W308STe ofera culori uimitoare, o durata lunga de viata a lampii si functii de economisire energie pentru un cost total de proprietate scazut.

videoproiector optoma pachet interactiv edu 94

Intrarile sale multiple, alimentarea USB si difuzorul sau incorporat faciliteaza instalarea vidroproiectorului Optoma, fiind perfect pentru conectarea la un laptop, PC sau Blu-Ray player pentru imagini proiectate clar si cu sunet. Puteti conecta la videoproiector chiar si un dongle HDMI cum este Optoma HDCast Pro pentru a realiza prezentari wireless.

Suportul de perete PRB-14 permite o instalare simpla si rapida, fiind dotat cu toate accesoriile necesare montajului. De asemenea, dispozitivul este usor reglabil in lungime si poate oferi diferite unghiuri de vizibilitate pentru videoproiector. Acesta include un sistem de management al cablurilor util pentru o instalare profesionala.

Tabla interactiva Premium 101" | 257 cm, 10 puncte touch, este special adaptata curriculei si mediului educational din Romania, iar software-ul in limba romana va contribui la crearea unui mediu ideal predarii si invatarii moderne. Mai mult, prin intermediul acestuia pot fi accesate machete tridimensionale care pot fi marite/micsorate, rotite 360 de grade, adnotate si salvate in format jpg sau PDF. Acestea se gasesc atat in libraria software-ului educational, cat si pe site-ul 3D Warehouse de unde pot fi descarcate gratuit. Designul compact, foarte rezistent la zgarieturi, lovituri sau alte agresiuni mecanice (otel tratat cu suprafata ceramica), o face solutia ideala pentru sali de curs mici si mari.

Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva se caracterizeaza si prin capabilitatea sa de a rula fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice timp de prezentare.

101 premium background

 

Avantaje si beneficii pachet interactiv EDU Profesional ST 101" | 257 cm

 • Videoproiector Short Throw, fara efect de umbra si fara efecte de orbire;
 • Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 • Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;
 • Suprafata anti-reflexie;
 • Pana la 10 utilizatori pot scrie simultan cu culori diferite;
 • Mai multi utilizatori pot folosi simultan gesturi diferite: micsorare, marire, rotire, inclinare;
 • Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;
 • Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite / micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;
 • Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.
 • Suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 • Suport integrat pentru adnotari - Microsoft Office Annotation Tools;
 • Tastatura virtuala incorporata;
 • Browser integrat pentru navigare pe Internet;
 • Bara de instrumente customizabila;
 • Optiuni de voting sau classroom response system;
 • Videoplayer integrat pentru rularea materialelor video;
 • Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);
 • Integrare nativa in solutiile de videoconferinta;
 • AUDIO READY: sistem audio optional cu decodare USB;
 • WIRELESS READY: adaptor Wi-Fi optional pentru conectivitate;
 • Servicii de livrare gratuita si instalare disponibile la nivel national.

 

Optionale incluse

tablaaccesorii iqboardpremium update2017

 • Suprafata de scriere dry markers ce permite scrierea cu marker tip whiteboard, usor de curatat si mentinut;
 • 13 butoane de accesare rapida a functiilor disponibile prin aplicatia software inclusa;
 • Pentray interactive -  4 culori diferite si burete electronic, functie multi-color;
 • Acces la suportul post-vanzare si resurse online dedicate;

 

Pentru experiente interactive deosebite se pot integra si utiliza cu succes aplicatiile software Omnitapps, care acopera o gama complexa de necesitati in materie de prezentare atractiva si organizarea eficienta a informatiei. Suita de aplicatii Omnitapps ajuta la crearea fara efort a continuturilor multimedia atractive, a prezentarilor si a documentarelor integrate (imagini, pdf, video, etc), dar si a jocurilor si aplicatiilor educative. Printre beneficiile Omnitapps se pot mentiona: sistem facil de instalat si configurat (fara cunostinte de programare), posibilitate de personalizare in functie de necesitati, configurator standard si intuitiv pentru toata gama de aplicatii, permite efectuarea de remote management si update-uri gratuite.

Accesorii disponibile pentru Pachetul Interactiv EDU Profesional ST 101" | 257 cm

 livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

 montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Pen tray Interactive premium

Pen Tray-ul este solutia ideala pentru utilizarea rapida si usoara a echipamentelor interactive. Incorporand senzori speciali si fara a naviga suplimentar in meniul software-ului, tabla va identifica imediat markerul selectat. Acest lucru va permite atat scrierea cu oricare dintre culorile Negru, Rosu, Verde sau Albastru, cat si stergerea prin intermediul radierei speciale.

Mai mult, ori de cate ori utilizatorul va folosi cel putin doua unelte ale Pen-Tray-ului Interactiv, functia Multi-Color se va activa si va permite impartirea automata a suprafetei de lucru in pana la patru sectiuni distincte. Functia suplimentara multi-color mode permite detectia automata a numarului si culorilor markerelor ridicate din tray.

95.00 Eur +TVA

INCLUS cart

Sound bar

Pentru o calitate exceptionala a sunetului, dedicata imbunatatirii experientei didactice a utilizatorilor, incintele acustice optionale HI-FI 20W sunt unul dintre accesoriile cele mai importante ale tablelor interactive. Astfel, prezentarile, filmele educationalele sau documentarele vor putea fi urmarite cu usurinta de intreaga clasa.

In plus, amplificatorul beneficiaza de conexiune USB la PC, control al volumului si porturi USB de iesire. Cu o dimensiune de numai 107x65x22 mm, acesta beneficiaza de un sistem usor de prindere in lateral, potrivindu-se perfect cu rama tablei interactive.

105.00 Eur +TVA

 cart

ochelari 3d videoproiector dlp link g05 dlp

Ochelarii 3D G05-DLP sunt optimizati pentru a reproduce efectele 3D afisate de videoproiectoare componente ale pachetelor interactive IQboard. Construiti din materiale durabile, ochelarii sunt conceputi pentru a fi purtati atat de copii, cat si de adulti.

Bateria integrata beneficiaza de o durata de viata de pana la 40 de ore, iar reincarcarea acesteia se poate face de la orice dispozitiv echipat cu port USB. Pachetele de 2 sau 4 unitati reduc considerabil costul.

   49.50 Eur +TVA
cart

 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.
54.60 Eur +TVA  
cart
 camera iqboard accesorii site

Afisarea corecta a documentelor, imaginilor, ilustratiilor educationale sau obiectelor este foarte importanta in domeniul educational/training. Cu o rezolutie foto de 2592 x 1944 pixeli (5 megapixeli) si capabilitate video Full HD 1920 x 1080 (15 fps), camera de documente va putea surprinde fiecare detaliu, permitand, astfel, o vizualizare mult mai clara a continutului. 

IQBoard E6510 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Portabila si utila, dispune atat de un brat flexibil rotatie 180 de grade si ajustare la 135 grade, cat si de o sursa puternica de lumina prin cele 11 leduri, ideal pentru sali intunecoase.

171.00 Eur +TVA
cart

 Accesorii WIFI video

InFocus LiteShow 4 DB+ este un adaptor wireless pe care il puteti adauga oricarui display sau proiector cu HDMI sau VGA. Aceasta va va permite sa faceti sharing de date, audio si video prin intermediul unei conexiuni wireless securizate simplu si rapid. Folosind adaptorul LiteShow 4 DB+ puteti transforma orice display cu o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless si/sau de retea.

- Transformati orice display folosindu-va de o intrare HDMI sau VGA intr-un display wireless sau de retea.
- Aratati, controlati sau vizualizati o prezentare dintr-un dispozitiv mobil.
- Invitatii din camera pot face prezentari rapide folosind drive-ul USB LiteShow.

332.64 Eur +TVA 
cart

Accesorii WIFI data

Adaptorul wi-fi profesional elimina orice cablu USB dintre tabla interactiva si computerul/laptopul dvs. Cu functia de auto scanning si easy pairing sunteti mereu asigurat de promptitudinea unei conexiuni wireless simple, eficiente si fara compromisuri.

Avand frecventa de functionare de 2.4 Ghz si 30 canale diferite pentru evitarea interferentelor, acest adaptor unic asigura conexiunea wireless de calitate excelenta, pana la 10m distanta de tabla interactiva IQboard Premium.

75.00 Eur +TVA
cart
 Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive de la Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat printr-un motor electric/comanda pe fir. Acesta include un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, se include si un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara, unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (glisarea in planul tablei a videoproiectorului si a bratului acestuia), usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu intre mai multe clase sau sali.

780.00 Eur +TVA
cart
Intel

Computer preinstalat Windows 8.1/10, IQboard Suite Ready, Aver Videoconference Ready, Sony client VC ready. Sistem preinstalat pentru folosire imediata impreuna cu solutiile interactive IQboard si solutiile de Videoconferinta Aver & Sony. Include tastatura si mouse wireless Logitech sau Microsoft.

Performante tehnice minimale: Intel i3, 4 GB RAM, 500 GB HDD (performantele actuale pot suferi modificari in functie de configuratia disponibila).

440.00 Eur +TVA  cart
sistem videoconferinta aver

Sistemul de videoconferinta EVC130 ofera utilizatorilor posibilitatea de a face streaming video la calitate Full HD si content sharing, in timp real, la rezolutie HD - 720p. Tehnologia exclusiva AVer High Efficiency Lost Packet Recovery asigura transmisia continutului video si audio, fara distorsiuni sau decalaje, prin ajustarea rezolutiei imaginii si a lungimii de banda folosite, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de comunicare de cea mai buna calitate. Camera AVer PTZ - HD, echipata cu un senzor CMOS de 2 Megapixeli si zoom optic 16x, asigura transmisia unor imagini clare, de calitate, chiar si in sali de mari dimensiuni. De asemenea, prin intermediul telecomenzii, utilizatorul poate controla rotatia, zoom-ul si inclinatia camerei. Demo disponibil in showroom-ul nostru.

1040.00 Eur +TVA  cart
 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1