Despre IQboard

IQboard este comunitatea solutiilor profesionale interactive din Romania, cu aplicatii dedicate in limba romana, pachete educationale si de afaceri, sustinuta cu suport tehnic valid in Romania si Republica Moldova.

Pachete EDU Basic Pachete EDU ProPachete Business

Premium - Diagonala 83" (210 cm)

Dimensiune: 169.20 cm x 128.40 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 511.00 Eur + TVA   cart

Premium - Diagonala 94" (239 cm)

Dimensiune: 206.00 cm x 124.30 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 785.00 Eur + TVA  cart

Premium - Diagonala 101" (257 cm)

Dimensiune: 226.40 cm x 124.30 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 899.00 Eur + TVA  cart

ctouch solutii interactive

Display-urile interactive CTOUCH imbina intr-o singura solutie calitatea imaginii FullHD/4K, functiile multi-touch 32 de puncte, instrumentele de lucru specifice unei table interactive si ultima tehnologie in materie de conectivitate wireless si colaborare, astfel incat utilizatorii sa poata lucra mult mai rapid si eficient.

Intuitiv si usor de folosit

Prin intermediul tehnologiei multi-touch poti naviga printr-o prezentare, mari sau micsora imaginile si controla in totalitate continut multimedia afisat. Cu stylus-ul digital sau cu degetul, utilizarea display-ului interactiv CTOUCH este la fel de usoara atat pentru utilizatorii experimentati, cat si pentru cei incepatori.

Solutie interactiva completa

Sistemul de operare integrat, aplicatiile software interactive numeroase, cat si functionalitatile generale permit utilizatorilor sa se foloseasca de toate functiile display-ului transformandu-l intr-un echipament all-in-one. Participantii pot scrie, adnota sau desena simultan, indiferent ca este vorba de materiale video, fotografii, prezentari PowerPoint sau fisiere PDF, iar documentele pot fi salvate si trimise colaboratorilor via email/internet.

Colaborare la distanta

Datorita rezolutiei FullHD/4K si a diagonalei de pana la 86 de inchi, sedintele desfasurate prin videoconferinta vor deveni din ce in ce mai productive. Prin integrarea display-ului interactiv intr-un sistem de videoconferinta, colaboratorii aflati la distanta pot face adnotari direct pe continutul partajat si rezolva problemele aparute in timp real, imbunatatindu-si astfel productivitatea si reducand costurile generate de calatoriile de afaceri.

 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1