Software interactiv sau colaborativ. usor de folosit de acasa pentru a pregati lectiile, in clasa pentru a preda sau integrat cu solutiile de invatamant la distanta. Functii avansate de recunoastere gesturi, machete 3D si multe altele.Software interactiv IQboard

Interactiv sau Interactiv Colaborativ?
In sala de curs sau invatamant la distanta?

Tabla interactiva cu functii avansate, interactiune pen, deget sau gesturi. Software integral in limba romana licentiat pe viata cu functii avansate: e-ink, adnotari, multi page, drag and drop, lupa, spotlight si multe altele. Integrare nativa in solutiile de invatamant la distanta si crearea unui mediu colaborativ unde elevul/studentul poate interactiona cu continutul. Evident, insotite de cel mai bun Helpdesk GBC garantie si post-garantie.

Software Interactiv IQboard

Lb. Romana, 3 moduri de lucru, multi user, multi touch, licenta pe viata, gratuit cu seria Foundation.

Vezi descriere Pret: 284.00 Eur  + TVA   cart

Software Interactiv IQboard

Lb. Romana, 3 moduri de lucru, multi user, multi touch, licenta pe viata, gratuit cu seria Foundation.

Vezi descriere Pret: 284.00 Eur  + TVA    cart

Software Interactiv mozaBook

Continut educational de inalta calitate

Vezi descriere Solicita oferta 

Software Interactiv Expert v8.00

Lb. Romana, multi user, multi touch, elemente 3D, aplicatie colaborare, gratuit cu seria Expert.

Vezi descriere Pret: 321.00 Eur  + TVA    cart

Pachete Interactive

Configuratii functionale la cheie garantate.

Vezi pachetele
de la 700.00 Eur + TVA  cart

Software Colaborativ IQ Class

Cea mai avansata solutie de colaborare. Lucru in echipe, alocare teme, verificarea prezentei.

Descriere Pret: 40.00 Eur + TVA    cart

Helpdesk | IQboard
 
Drivere, aplicatii, manuale de instalare si configurare.

Mergi la helpdesk Suport local lb. romana    cart

Software Sanako Connect

Software educational pentru sali de curs virtuale

Vezi descriere Solicita cotatie cart white

IQClass - Software interactiv si de colaborare multi user, aplicatii si resurse interactive

 

Software-ul Interactiv de colaborare IQ Class acopera tot ce inseamna proces de invatare: de la pregatirea lectiilor, prezentarea lor si interactiunea elevilor cu acestea pana la urmarirea rezultatelor la sfarsitul orei.

Creste interactivitatea orelor de curs intr-un mod antrenant si placut pentru elevi si fii martorul evolutiei acestora cu ajutorul solutiei IQ Class.

Trecerea de la tabla traditionala la educatia interactiva garanteaza ore de curs mai active si mai bogate prin accesarea continutului de tip PPT, video ori audio, dar si a altor tipuri de resurse. Elevii de orice varsta colaboreaza cu mai mult entuziasm, iar comentariile in timp real le faciliteaza intelegerea si dobandirea rapida de noi cunostinte.

Software-ul interactiv IQClass functioneaza impreuna cu doua aplicatii mobile:

IQClass Teacher Helper este aplicatia dedicata profesorului si poate fi instalata pe tableta ori telefon mobil, iar profesorul se poate loga prin scanarea unui cod QR, introducerea adresei IP folosita de PC-ul server ori prin alegerea adresei IP.

IQClass Student Helper este aplicatia destinata elevilor si poate fi instalata pe tableta ori telefon mobil, prin intermediul acesteia elevii avand posibilitatea de a interactiona in timpul orelor de curs, singura conditie fiind utilizarea aceleiasi retele de internet.

Ce aduce in plus software-ul interactiv IQClass?

Administrare cursuri – profesorul poate aranja si planifica lectiile, incarcand diferite tipuri de fisiere cu materiale suport de curs.

Transmisiune video live a cursului – lectiile pot fi difuzate live prin intermediul internetului, folosindu-se diferite modalitati de redare: modul film, picture in picture ori multi-screen.

Invatamant la distanta – elevii se pot conecta oriunde s-ar afla pentru a urmari lectiile fie prin transmisiunea live, fie prin redarea materialelor video on demand.

Sincronizare cursuri – salile de clasa care folosesc aceeasi retea si echipamente IQ Class se pot interconecta, profesorul avand posibilitatea de a interactiona in acelasi timp cu elevi din mai multe clase.

Software-ul interactiv IQClass poate fi folosit in doua moduri:

Modul Desktop – se activeaza automat atunci cand profesorul acceseaza fisiere de tip ppt, pdf, word.

Modul Whiteboard – se poate folosi pentru utilizarea instrumentelor soft-ului ori pentru fisiere de tip cdf si iwb.

Atat bara de instrumente afisata in josul tablei interactive, cat si cea din dreapta pot fi personalizate de catre profesor cu instrumentele cel mai des utilizate.

Ce pot face profesorii?

  • Sa salveze si sa partajeze fisiere in timp real
  • Sa comute intre modul PPT, playerul video si browser dupa cum doresc
  • Sa faca adnotari pe orice tip de continut afisat pe tabla
  • Sa inregistreze prezenta elevilor la curs
  • Sa organizeze examene ori quizz-uri

In timpul testelor, profesorul poate urmari timpul de raspuns al fiecarui elev si poate opri testul, iar la final are optiunea de a vedea rezultatele tuturor elevilor si le poate afisa pe tabla. In cadrul examenelor, se pot seta diferite tipuri de intrebari: cu raspuns unic, raspuns multiplu, adevarat sau fals ori cu completarea raspunsului.

  • Sa permita accesul elevilor pentru demostratii la tabla
  • Sa blocheze accesul elevilor la aplicatiile lor, pentru a fi atenti la prezentare
  • Sa evalueze performatele elevilor individual sau per grup

Profesorul beneficiaza de functia de a oferi evaluari elevilor pentru ca apoi sa le acceseze si sa urmareasca performanta fiecaruia. De asemenea, fiecare elev are acces la propriile evaluari. Profesorul are optiunea de a edita calificativele existente in aplicatie, de a le sterge si de a adauga unele noi.

Beneficii pentru elevi

Educatia interactiva reprezinta cheia succesului pentru elevii zilelor noastre, care cresc inconjurati de device-uri de tot felul, atat de ancorati in tehnologie. Astfel, profesorii se vor folosi de lucruri care le plac in mod obisnuit elevilor pentru a le prezenta lectiile intr-un mod interactiv. Va creste interesul elevilor pentru cursuri si nivelul de concentrare si chiar si testele se vor realiza intr-un mod mai usor. In plus, fisierele pot fi salvate in diferite formate pentru ca elevii sa poate descarca materialele pentru a invata acasa.

Elevii pot colabora pentru a realiza proiecte impreuna pe dispozitivele mobile, software-ul IQ Class fiind compatibil cu platformele Windows, Android si iOS. Intregul proces de invatare devine astfel mai flexibil si mai fructuos.

Descarca software IQClass

Software-ul IQClass poate fi descarcat gratuit si este disponibil spre testare pentru 30 de utilizari, dupa epuizarea acestora fiind necesara licentierea.

Echipamente necesare

Aplicatia poate rula pe orice laptop/computer ori device mobil cu sistem de operare Windows, Android sau iOS, iar pentru functionare este necesara o tabla insotita de videoproiector sau un display interactiv. In functie de stilul si preferintele personale, poti alege optiuni si accesorii pentru fiecare model de tabla si display.

Pachete Interactive Complete

Configuratii functionale la cheie garantate.

Vezi pachetele
de la 700.00 Eur + TVA  cart
Prezentare in format pdf adobe In curand: Caiet de Sarcini in format doc word Drivere si Software (pagina suport)