Despre IQboard

IQboard este comunitatea solutiilor profesionale interactive din Romania, cu aplicatii dedicate in limba romana, pachete educationale si de afaceri, sustinuta cu suport tehnic valid in Romania si Republica Moldova.

Pachete EDU Basic Pachete EDU ProPachete Business

Portable TouchMate - diagonala 60-100" (150-254cm)

Detalii Tehnice

Pret: 305.00 Eur +TVA  cart
 

Sistem portabil TouchMate - Diagonala 60 - 102", 10 puncte touch, Software Limba Romana

 

Touch mate demoSistemul portabil TouchMate ofera posibilitatea de a transforma orice videoproiector short-throw sau ultra short-throw intr-un sistem interactiv complet, ce permite pana la 10 puncte de contact, cu un pret de achizitie scazut.

Prin intermediul tehnologiei IR, sistemul TouchMate reprezinta o alternativa economica fata de sistemele interactive traditionale, oferind posibilitatea de instalare pe orice suprafata de proiectie cu diagonala cuprinsa intre 60 - 102 inchi. In plus, echipamentul ofera posibilitatea de a selecta accesorii si optiuni disponibile aici.

Software-ul educational in limba romana a fost dezvoltat pentru a fi cat mai usor de folosit atat de utilizatorii incepatori, cat si de cei experimentati. Pentru a imbunatati colaborarea si lucrul in echipa, tabla poate fi impartita in sectiuni distincte, astfel incat pana la 10 utilizatori sa poata scrie, desena si adnota simultan. In plus, pentru a putea eficientiza procesul educational, profesorii pot cauta si insera imagini si cauta informatii prin intermediul browserului integrat.

Pentru a veni in ajutorul elevilor si profesorilor, prin intermediul software-ului pot fi accesate machete tridimensionale ce pot fi marite si micsorate, rotite 360⁰ prin intermediul functiei multi-touch, adnotate si apoi salvate in format JPEG sau PDF. Aceste machete tridimensionale se regasesc atat in libraria software-ului educational, cat si pe site-ul 3D Warehouse, de unde pot fi descarcate gratuit.

Specificatii tehnice:
Puncte de contact 10 Puncte
Rezolutie senzor 720 x 480, 60 fps
Dimensiuni suportate 60 - 102 inchi
Calibrare Automata/Manuala
Sistem de operare Windows 8, 7, Vista, Linux, Mac
Consum Emitator: DC 3V/<900 mA | Senzor: DC 5V/180 mA
Emitator IR IR Laser 820 nm, 20000 h
Temperatura de functionare 0 - 40 grade

Touch mate demo 2

Accesorii disponibile pentru Seria Portable - TouchMate

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

GRATUIT 
montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciile de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro

Cere cotatie consultantului IQboard

 whiteboard

Whiteboard magnetic, dimensiune totala 120 x 180 cm, prindere fara perforarea tablei, suprafata de scris speciala pentru markere cu stergere uscata tip whiteboard. Include tavita markere si toate accesoriile pentru instalare pe perete.

Compatibil 100% cu solutia portabila Infinity, cu suprafata care suporta proiectii video si atasarea echipamentelor de calibrare automata, parte din programul Infinity

59.00 Eur+TVA
cart

 projector icon

O paleta intreaga de videoproiectoare, de la producatori de top si cu performante tehnice care reflecta bugetele disponibile pentru fiecare solutie in parte. Alegerea dvs trebuie sa reflecte specificul si luminozitatea salii, aplicatiile care se doresc a fi rulate si rezolutiile continutului multimedia.

Sunt recomandate cu grad maxim de compatibilitate cu sistemul Infinity videoproiectoarele sub marcile: Sony, Panasonic si InFocus. Mai mult, clientii din segmentul EDU beneficiaza in mod gratuit de garantie extinsa.

de la 900 RON 
cart
 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

54.60 Eur+TVA
cart

 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1