Despre IQboard

IQboard este comunitatea solutiilor profesionale interactive din Romania, cu aplicatii dedicate in limba romana, pachete educationale si de afaceri, sustinuta cu suport tehnic valid in Romania si Republica Moldova.

Pachete EDU Basic Pachete EDU ProPachete Business

Portable Infinity - diagonala pana la 100" (254 cm)

Detalii Tehnice

Pret: 262.00 Eur + TVA  cart

Portable TouchMate - diagonala 60-100" (150-254cm)

Vezi detalii tehnice

Pret: 305.00 Eur +TVA  cart
 

Sistem Interactiv Portabil Infinity - Diagonala pana la 100" (254cm), Software Lb. Romana, Auto-Calibrare

 

Sistemul interactiv portabil Infinity ofera posibilitatea de a transforma orice spatiu intr-un sistem interactiv complet, ideal pentru mediile educationale si de business, fiind o alegere de buget pentru sesiunile de invatare si prezentari interactive. Sistemul poate folosi dotarile existente (table magnetice, whiteboard) sau poate fi folosit direct pe perete, masa, etc.

Caracteristici si functii: 

software infinity

 • Instalare rapida si flexibila, acolo unde aveti nevoie;
 • Nu necesita alte accesorii pentru montaj;
 • Instalare si calibrare in mai putin de 3 minute;
 • Nu necesita instalarea de drivere sau cunostinte tehnice;
 • Capabilitatea de recunoastere scrisului de mana;
 • Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: chimie, biologie, fizica, etc.;
 • Functii de inregistrare, salvare si editare a lectiilor intr-un numar mare de formate (word, pdf, jpeg, etc.);
 • Suporta orice tip de adnotari din suita de aplicatii Microsoft Office (fisiere Word, PowerPoint, Excel etc.);
 • Videoplayer integrat;
 • Butoane customizabile rapide pe laterale (shortcut comenzi rapide);
 • Functie de auto-calibrare, folosirea ulterioara nu mai necesita calibrare;
 • Cablu USB 6 metri, suficient pentru prezentari mobile;
 • Posibilitatea de a selecta accesorii si optiuni disponibile, click aici pentru detalii;

Prin intermediul tehnologiei IR si Ultrasunete, sistemul Infinity reprezinta o alternativa economica fata de sistemele interactive traditionale, oferind posibilitatea de instalare pe orice suprafata de proiectie cu diagonala de pana la 100 inchi (254 cm). Echipamentul se instaleaza prin tehnologie magnetica si se caracterizeaza printr-o portabilitate desavarsita, fiind usor de transportat. Integrarea intr-un sistem de proiectie se realizeaza in mai putin de 5 minute, prin procedura de tip plug & play.

Dispozitivul Infinity prezinta facilitatea de a putea integra un card de memorie SD. Markerul tip stylus, inclus in pachet, prezinta o precizie de lucru excelenta si se caracterizeaza prin rezistenta la socuri si lovituri, avand in constructia sa o suprafata anti-alunecare pentru o mai buna aderenta in mana. Pentru confortul dvs sunt incluse in pachet doua varfuri de rezerva, suficient pentru ani buni de utilizare.

Software-ul gratuit care insoteste tabla interactiva se caracterizeaza si prin capabilitatea sa de a rula fisiere si aplicatii Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio, asigurand astfel suport pentru orice timp de prezentare. Acesta este in limba romana si a fost dezvoltat pentru a fi cat mai usor de folosit atat de utilizatori incepatori, cat si de cei experimentati, fiind compatibil cu majoritatea sistemelor de operare existente: Windows 10 / 8.1 / 7 / Vista / XP; Mac; Linux. Este adaptat excelent pentru prezentarile educationale de predare si invatare, dar si pentru comunicarea in mediile de business.

Pentru a sustine mai mult activitatile didactice si a oferi ajutor elevilor sau profesorilor, softwareul tablei dispune de o librarie de machete tridimensionale adaptate curriculei scolare. Acestea pot fi marite, micsorate, rotite 360 grade, adnotate si apoi salvate in format JPEG sau PDF. De pe site-ul 3D Warehouse, elementele pot fi descarcate gratuit.

Suportul de fixare magnetic pe suprafata de proiectie va asigura pastrarea pozitiei echipamentului interactiv pentru folosiri viitoare. Astfel, acesta poate fi luat din sala de curs la inchiderea programui si functia de auto-calibrare, prin retentia pozitiei de fixare, va asigura demararea urmatoarei sesiuni in cel mai scurt timp, fara calibrarea sistemului sau alte operatiuni complicate. In cazul in care prezentarea se face pe suprafete ne-magnetice (perete, etc) este disponibil in pachet suportul de fixare cu adeziv.

 

Software gratuit cu urmatoarele facilitati principale:tabla interactiva infinity portable

 •      Functii de desenare, scriere, realizare grafice;
 •      Suport pentru aplicatii educationale 3rd-party;
 •      Video player integrat;
 •      Posibilitatea de a captura si salva informatii;
 •      Capabilitate de inregistrare video si audio;
 •      Tastatura virtuala incorporata;
 •      Functii complexe de voting;
 •      Moduri de prezentare Full Screen sau Windows Mode;
 •      Software licentiat pentru un numar nelimitat de utilizatori;
 •      Limba romana inclusa standard si gratuit
 •      Limbile tuturor minoritatilor disponibile gratuit;
Specificatii tehnice:
Tehnologie                     IR + Ultrasonic
Rezolutie 4096 x 4096
Timp de raspuns 12 ms
Precizie ± 2 mm
Frecventa IR: 38 kHz | Ultrasonic: 40 kHz
Interfata USB 2.0 (HID Compliant) - nu necesita driver pentru Windows 7/8/8.1/10
Sistem de operare Windows 10 / 8.1 / 7 / Vista / XP; Mac; Linux
Dimensiune proiectie orice dimensiune dorita si disponibila pana la 100” (254cm)
Dimensiune senzor 210 x 39 x 9.88 mm
Greutate neta senzor 63 g
Consum USB=5v; Operare curenta=65mA
Garantie  24 luni
Accesorii incluse

Cablu USB cu lungime de 6m, marker tip stylus, butoane rapide customizabile, suport de fixare magnetic, suport de fixare nemagnetic, 2 x varfuri de rezerva stylus, CD Software

Certificate FCC, CE, RoHS

Accesorii disponibile pentru Seria Portable - Infinity

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detalii si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

GRATUIT 
montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciile de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro

Cere cotatie consultantului IQboard

 whiteboard

Whiteboard magnetic, dimensiune totala 120 x 180 cm, prindere fara perforarea tablei, suprafata de scris speciala pentru markere cu stergere uscata tip whiteboard. Include tavita markere si toate accesoriile pentru instalare pe perete.

Compatibil 100% cu solutia portabila Infinity, cu suprafata care suporta proiectii video si atasarea echipamentelor de calibrare automata, parte din programul Infiniti.

59.00 Eur+TVA
cart

 projector icon

O paleta intreaga de videoproiectoare, de la producatori de top si cu performante tehnice care reflecta bugetele disponibile pentru fiecare solutie in parte. Alegerea dvs trebuie sa reflecte specificul si luminozitatea salii, aplicatiile care se doresc a fi rulate si rezolutiile continutului multimedia.

Sunt recomandate cu grad maxim de compatibilitate cu sistemul infinity videoproiectorarele sub marcile: Sony, Panasonic si Infocus. Mai mult, clientii din segmentul EDU beneficiaza in mod gratuit de garantie extinsa.

de la 900 RON 
cart
 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistemul de ajustare verticala performant, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

54.60 Eur+TVA
cart

 • 1
 • Demo
 • Showroom
Demo Gratuit

Oferim demo gratuit pentru aproape toate solutiille noastre. Programeaza propriul tau demo in baza listei complete.

Demo distributie

Distribuitorii IQboard in Romania au acces la lista echipamentelor demo prin aplicatia b2b dedicata.

Vino in Show Room

Te asteptam oricand in Show Room-ul nostru pentru a beneficia de consiliere tehnica de specialitate si a fi sigur ca ai ales ceea ce iti este cu adevarat potrivit necesitatilor tale.

Vreau sa vin!

Servicii cu valoare adaugata

 • Consultanta, Proiectare, Executie

  Proiectam solutii AV educationale si pentru mediul de afaceri de peste 10 ani. Profita de experienta noastra pentru solutia ta interactiva.

 • Predare la cheie oriunde in Romania

  Lucram in mod direct sau prin colaboratori strategici in orice localitate din Romania. Accesoriile si materialele marunte cad in sarcina noastra.

 • Suport, Garantii si Mentenanta

  Sectiune dedicata de troubleshooting 24/7, suport remote prin consultantii nostrii tehnici, suport telefonic si interventii on site.

 • 1