Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de  GBC® si inseamna:

Solutii high-end pentru educatie  |  Pachete interactive complete  |  Soft-uri & Resurse educationale in limba romana  |  Solutii de realitate virtuala & Laboratoare online  |  Ingineri specializati in solutii AV  |  Servicii complete de instalare si configurare  |  Service & mentenanta 24/7  |  Sesiuni de Training & Cursuri de perfectionare

Pachete interactive
complete
 Display-uri
interactive
 Laboratoare
realitate virtuala
Pachete diagonala 80" - 89" (203cm - 226cm)

Perfecte pentru gradinite si invatamant prescolar, sali de curs in scoli sau sali de intalniri si training-uri mici si medii. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse.  Evident, configuratiile sunt garantate de noi. 

Vezi Pachete
Pachete diagonala 90" - 99" (228cm - 252cm)

Potrivite in sali de curs, training, intalniri, laboratoare si amfiteatre medii si mari. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Sau variante mobile. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete diagonala 100" - 150" (254cm - 381cm)

Potrivite laboratoarelor, amfiteatrelor mari sau salilor de training cu multe persoane. Puteti alege intre mai multe dimensiuni ale tablei interactive, tipului de proiectie si accesoriile incluse. Suporta imagini ultra wide. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
 
Pachete proiectie standard STD

Construite pentru bugete limitate, includ tabla interactiva si videoproiector profesional standard cu prindere in tavan. Poti alege ce se potriveste cel mai bine spatiului, stilului si bugetului tau. Includ toate accesoriile necesare si au o garantie extinsa de 3 ani. Evident, configuratiile sunt garantate de noi.

Vezi Pachete
Pachete proiectie ST (umbre reduse)

Atunci cand predai multe ore intr-o zi, lumina videoproiectorului poate sa devina obositoare. Alege pachetele Short-Throw pentru umbre reduse. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional ST cu montare perete, tavan sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
Pachete proiectie UST (fara umbre)

Pachete 100% garantate fara umbre. Elegante, robuste si confortabile. Tehnologia UST face posibile pachetele de dimensiuni mari cu format wide, ideale in educatie. Includ tabla interactiva si videoproiector profesional UST cu montare perete sau stand mobil, toate accesoriile si au o garantie extinsa de 3 ani.

Vezi Pachete
 

Oferta PNRAS

 

 

Universitatea Constantin Brancusi se bucura de noi experiente tehnologice

Universitatea Constantin Brancusi este o institutie de invatamant superior ce oferă perspective educationale destinate atat studiilor de licenta, cat si de masterat. Cursurile de inginerie, stiinte medicale si economice, stiinte ale educatiei, drept si administratie publica reprezinta o oferta educationala completa.

Prin dezvoltarea infrastructurii educationale, Universitatea poate oferi studentilor orizonturi si perspective prin intermediul carora acestia pot desprinde abilitati cognitive, analitice si critice, facilitand integrarea pe piata fortei de munca.
Din dorinta de a oferi un program universitar performant, programa educationala se adapteaza atat nevoilor stundentilor, cat si a cadrelor didactice, raspunzand cerintelor privind necesitatea asigurarrii unei educatii de calitate.

Solutii moderne de videoproiectie si videoconferinta pentru o Universitate de elita
Din dorinta de a contribui la evolutia sistemului educational, IQboard&GBC® continua sa ofere solutii tehnologice performante care sa imbunatateasca procesul predarii, comunicarii, interactivitatii dar si cel decizional din cadrul mediului de invatamant atat gimnazial, liceal cat si universitar.

Avand in vedere faptul ca in contextul educational universitar conferintele au rolul de a oferi noi perspective atat studentilor, cat si cadrelor didactice, modernizarea salii reprezinta o necesitate. Cunoscand nevoia Universitatii, GBC® a oferit solutia profesioanala ideala pentru a satisface cerinta institutiei: sisteme de proiectie, respectiv videoconferinta si mobilier conceput special. Adaptata contextului intalnit in cadrul universitar, solutia GBC® privind nevoia Universitatii Constantin Brancusi este reprezentata de Videoproiectorul Panasonic PT-VZ580EJ ce utilizeaza tehnologia LCD si rezolutia WUXGA pentru a oferi imagini de calitate. Gradul puternic de luminozitate reprezentat de cei 5000lm si contrastul ridicat asigura vizualizarea unui continut clar, fara a distorsiona culorile.

Datorita sistemului roll-up al ecranului electric de proiectie Ligra Cinedomus, sala de conferinta din cadrul Universitatii isi pastreaza design-ul elegant. Prezentarile si conferintele pot fi urmarite si sustinute cu usurinta, functionalitatea solutiei de videoproiectie fiind reprezentata de motorul silentios si operarea rapida a acestuia. Dimensiunile impresionate de 300x227cm asigura experiente vizuale exceptionale si succesul conferintelor prin prezentarea continutului si impiedicarea producerii zgomotelor nedorite.

Definita de instalarea flexibila, luminozitatea crescuta, conectarea usoara si contrastul ridicat, solutia oferita de GBC® asigura siguranta operationala. Posibilitatea de montare pe tavan a ecranului de proiectie cu ajutorul suportului GBC®, fac din acesta o solutie fiabila, scalabila si sigura.

Mai aproape de Universitate cu SmartFrame!
Solutia de videoconferinta Aver VC520 Pro2 faciliteaza comunicarea in cadrul mediului universitar datorita senzorului Sony True WDR si a difuzoarelor concepute special pentru a oferi un sunet de calitate. Calitatea Full HD si optiunea de zoomx18 garanteaza performanta vizuala.

Pentru a putea oferi un program educational perfomant, institutia trebuie sa le ofere studentilor posibilitatea de a evolua. Evenimentele, webinariile si conferintele au un rol esential atat in randul profesorilor si studentilor, cat si pentru Universitate in sine. Aver a dezvoltat functia SmartFrame ce permite recunoasterea miscarii participantilor. Subiectele sunt aprofundate pana la cele mai mici detalii iar conferinta, cunoasterea caracterul interactiv.
Pentru obtinerea eficientei academice, GBC® a dotat sala de conferinta cu mobilier custom made. Asigurand servicii complete definite prin activitati ce tin de concept, proiectare, executie, integrare si mentenanta, GBC® transpune nevoia intr-o solutie performanta si integrata arhitectural.

resurse educatie interactiva

Resurse pentru educatie interactiva

Laboratoarele de realitate virtuala VRLab Academy inseamna experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv, ce se adreseaza elevilor, studentilor si profesorilor, atat din ciclul gimnazial cat si din ciclul liceal si universitar si pune la dispozitia acestora peste 200 de laboratoare din diferite domenii, precum Chimie, Fizica, Biologie, Stiinte moderne sau Anatomie.
___________________________________________

Laboratoarele de limbi straine easyLab si Optimas School
sunt sisteme ce imbina componentele software si hardware pentru a optimiza si a utiliza la capacitate maxima orice calculator din sala de clasa, oferind astfel instrumente educationale bazate pe control si comunicare, ce au fost concepute cu focus atat pe profesori cat si pe eficienta multidisciplinara.
___________________________________________

Laboratoarele pentru mediul universitar LD DIDACTIC
, inseamna mai mult decat echipamente specializate pentru experimente, punand la dispozitia utilizatorilor atat echipamente individuale, cat si seturi complete pentru experimente bazate pe curricula, pentru stiinte si inginerie: instructiunile pentru experimente si literatura de specialitate, atat pentru studenti, cat si pentru personalul didactic.
___________________________________________

Aplicatii de videoconferinta 
ce faciliteaza atat educatia interactiva, cat si comunicarea la distanta: Google Meet permite intalniri virtuale cu pana la 250 de participanti activi si evenimente online de livestreaming cu pana la 10.000 de urmaritori. Zoom permite sesiuni video cu pana la 1000 de utilizatori simultan si organizarea de webinarii cu sesiuni de vot. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajare si editare in timp real a fisierelor.

 

Ultimele Referinte IQboard

Academia Navala Mircea cel Batran Constanta
ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"
Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 151 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii ofiterilor de marina. Pentru a dota salile de pregatire a viitorilor ofiteri ai Fortelor Navale Romane, Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta a ales din portofoliul IQboard, display-urile interactive Prowise Ten echipate cu OPS-uri Prowise PC Module Core i7. Solutiile de ultima-generatie integrate in salile de curs, impreuna cu maiestria profesolilor universitari ai academiei, ofera studentilor o pregatire profesionala la cele mai inalte standarde academice.
Bitdefender Headquarters Bucharest Romania
BITDEFENDER
BitDefender, compania romaneasca fondata in 2011, lider global in domeniul securitatii cibernetice, a achizitionat de la IQboard table interactive Expert 94" si sisteme audio pentru tabele interactive. Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, dispun de o gama variata de functii precum functia e-link ce permite editarea cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge, dispun de o suita unica de optionale si se integreaza nativ cu solutiile de comunicare online prin Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta.
Ministerul Educatiei
MINISTERUL EDUCATIEI
Fondat in 1862, Ministerul Educatiei coordoneaza sistemul de invatamant din Romania, stabileste obiectivele sistemului de invatamant, precum si obiectivele educationale pe niveluri si profiluri de invatamant si in prezent se afla in plin proces de digitalizare a sistemului national de educatie. Venind in sprijinul nevoii de digitalizare a educatiei si a necesitatii de dotare a salilor de curs cu echipamente moderne, solutiile pentru educatie interactiva din portofoliul IQboard au reprezentat alegerea optima pentru Ministerul Educatiei. Astfel, Ministerul Educatiei a achizitionat pachete interactive complete, formate din tabla interactiva Expert cu diagonala de 95" (242 cm) si sistem interactiv Pen Tray, videoproiector InFocus si suport profesional pentru videoproiector.
Liceul Constantin Brincoveanu VRLab
LICEUL TEORETIC CONSTANTIN BRANCOVEANU
Liceul Teoretic "Constantin Bracoveanu", unitate scolara cu traditie in invatamantul bucurestean, cu o vechime de peste 50 de ani, a inaugurat primul laborator de realitate vitrtuala din Romania, cu experiemnte stiintifice bazate pe curicula. Pentru dotarea laboratorului, institutia de invatamant a ales din portofoliul IQboard, solutia de realitate virtuala VRLab Academy ce ofera experimente stiintifice in realitate virtuala, pentru un mediu educational progresiv. VRLab Academy este un instrument excelent atat pentru educatia fata in fata, cat si pentru cea la distanta si este gata sa sustina inovatia remarcabila in realitatea virtuala cu o biblioteca de articole si produse care respecta promisiunea acestui nou mediu educational progresiv.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6