Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm

Termeni si Conditii de Utilizare IQboard.ro


Tabla interactiva termeni si conditiiGeneralitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
IQboard.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de IQboard.ro (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate. Datele de identificare IQboard.ro sunt disponibile in sectiunea CONTACT. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului IQboard.ro, este denumita Client. Adresa web care este proprietatea IQboard.ro (www.IQboard.ro), va fi denumita generic site-ul IQboard.ro
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul IQboard.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului IQboard.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului IQboard.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorilor, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Parteneri:
IQboard.ro este producator, importator si distribuitor pentru o parte sau majoritatea produselor prezente pe acest site. IQboard.ro are contracte de revanzare (re-seller) cu importatorii unici sau cu cei mai mari importatori ai marcilor prezente in site-ul IQboard.ro
Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

Inregistrare:
Pentru utilizarea serviciilor oferite de IQboard.ro in cazurile in care este necesara obtinerea unui “nume de utilizator” si a unei parole, sunteti obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra sau organizatia dumneavoastra asa cum este cerut in formularul de inregistrare al siteului. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, IQboard.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a siteului.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Continutul site-ului IQboard.ro a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.
De aceea, IQboard.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
IQboard.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului IQboard.ro sau partenerii autorizati beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 1 zi si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului IQboard.ro sau partenerii autorizati.
In conditii speciale, in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Taxe suplimentare:

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului daca valoare produsului este de minim 1000 lei (TVA inclus)
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI IQboard.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL Iboard.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI IQBOARD.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si IQboard.ro va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane din jurisdictia IQboard.ro.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.