Multi touch pen sau deget (10), Interactive pentray, Incinte acustice integrate, modul WiFi, e-ink, Software RO, Potrivita pentru Invatamant la Distanta Tabla interactiva Premium

Expert G2 - Diagonala 95" (242 cm)

Dimensiune utila: 207.00 cm x 125.00 cm

Detalii tehnice Pret: 464.00 Eur + TVA
cart

Expert G2 - Diagonala 83" (210 cm)

Dimensiune utila: 169.20 cm x 128.40 cm

Vezi detalii tehnice Pret397 Eur + TVA
cart

Expert G2 - Diagonala 94" (239 cm)

Dimensiune utila: 206.00 cm x 124.30 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 458.00 Eur + TVA
cart

Expert G2 - Diagonala 101" (257 cm)

Dimensiune utila: 226.40 cm x 124.30 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 570.00 Eur + TVA
cart

Tabla Interactiva Expert G2 - Diagonala 95" | 242 cm, Software Limba Romana, Multi-Touch 10 puncte, suita impresionanta de optionale

Descarca aici caietul de sarcini pentru Expert 95" | 242 cm

 *GRATUIT, sesiune de instruire online, cu durata de 1h in utilizarea solutiei interactive achizitionate.


Tabla interactiva Expert 95Educatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.

Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 95" | 242 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania.

Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.

Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 95" | 242 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

Caracteristici si functii:

 • Tabla interactiva Expert 95

  Tabla interactiva permite utilizare atat tactila (deget), cat si cu marker-ul special
 • Multi-Touch – ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan
 • Tehnologie IR Cell Optical LED
 • Ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi simultan gesturi diferite: micsorare, marire, rotire, inclinare
 • Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori
 • Suprafata metalica - proprietati anti-zgariere, anti-reflexie si anti-stralucire (optimizata pentru proiectie)
 • Biblioteca virtuala cu peste 14.000 de imagini;
 • Suprafata tablei permite scriere cu marker tip whiteboard
 • Software educational gratuit in limba romana, multidisciplinar, pentru a spori interactiunea si comunicarea dintre profesori si elevi
 • Meniu lateral tip hot keys
 • Functie multi-color ce permite detectia automata a numarului si culorilor markerelor ridicate din Pen Tray
 • Dispune de o suita diversificata de accesorii si optiuni - Vezi accesorii si optiuni disponibile pentru Tabla Interactiva Expert - Diagonala 95.

 

Pen Tray interactiv Expert 95Tabla Interactiva Expert cu diagonala de 95" | 242 cm contribuie la crearea unui mediu ideal predarii si invatarii moderne in era digitala, oferind calitate superioara si functionalitate crescuta la un pret accesibil.

Integrarea ultimelor tehnologii este realizata printr-un design compact, foarte rezistent la zgarieturi, lovituri sau alte agresiuni mecanice (otel tratat cu suprafata ceramica), dar si prin suita impresionanta si unica de accesorii si optionale disponibile.

Sistemul interactiv Pen Tray cu 4 markere de culori diferite si radiera, permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul detecteaza automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva.


biblioteca interactivaFunctia multi-user
- Mod petrecere - de scriere/desenare permite utilizarea tablei interactive de pana la 10 utilizatori simultan, acestia putand sa scrie/deseneze in acelasi timp folosind culori diferite, ceea ce sporeste creativitatea indviduala a elevilor si in acelasi timp incurajeaza munca in echipa.

Biblioteca interactiva inclusa in software este foarte bogata in resurse educationale ce permit profesorilor crearea lectiilor interactive. Pentru a veni in ajutorul elevilor si al profesorilor, prin intermediul software-ului tablei pot fi accesate scheme, ilustratii si figuri perfect adaptate curriculei si obiectelor de predare, pentru materiile din programa scolara: geografie, chimie, biologie, fizica, matematica, geometrie, muzica etc.

accesorii expert 95

Instrumentele virtuale incluse in software, rigla, raportor, compas si echer, sunt la scala reala si au optiuni de personalizare precum modificarea lungimii riglei, modificarea dimensiunii, rotirea si capturarea unghiului raportorului, modificarea, tragerea si rotirea compasului, miscarea pe verticala/orizontala, rotirea si modificarea dimensiunii echerului.

In plus software-ul permite si inserarea formulelor si functiilor matematice, ceea ce usureaza procesul de predare pentru profesor si procesul de asimilare al informatiilor pentru elevi.


Avantaje software educational:

 • software educational ro

  Licenta aferenta software-ului interactiv este de tip perpetuu, cu acces nelimitat la toate versiunile ulterioare ale aplicatiei, software-ul are functie de verificare automata a update-urilor
 • Functii media disponibile: posibilitatea de a insera imagini, audio, flash, video,  browsere web.
 • Functii: scris de mana, smart pen, creion, marker, laser, high lighter, diferite forme geometrice si forme geometrice in spatiu, radiera, functii de aranjare si formatare a textului.
 • Functie pentru recunoasterea scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil.
 • Functie e-ink de editare cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Microsoft Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge.
 • Software-ul interactiv cu functie multi-user pentru scriere/desenare ce permite utilizarea simultana a tablei interactive de catre mai multi utilizatori

*Sesiunea de instruire este oferita online, sub forma unui webinar Zoom, in baza calendarului prestabilit de IQboard.ro si este sustinuta de catre un formator acreditat de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale pentru a sustine cursuri de formare profesionala. Pentru detalii ne puteti contacta prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Specificatii tehnice:

Dimensiuni 2070 x 1250 mm
Diagonala 95 inch | 242 cm
Puncte de contact 10 puncte independente - Deget / Marker Touch
Tehnologie IR Cell Optical LED
Calibrare 9 puncte
Rezolutie 32768 x 32768
Precizie ± 1 mm
Format 16:10
Durata de viata a sistemului touch Nelimitata
Suprafata tabla Ceramic-steel (E3) / Pre-painted Steel
Reflexie lumina ambientala Zero
Dimensiune suprafata activa 2021 x 1196 mm
Diagonala suprafata activa 89 inch | 226 cm
Interfata USB 2.0 (HID Compliant)
Sisteme de operare Windows XP/Vista/7/8/8.1/10, Linux, MAC
Alimentare USB 5V; Consum energie < 250 mA
Garantie 3 ani, integral, asigurata 24/7 prin helpdesk.gbc.ro
Certificari CE, FCC, RoHS
Accesorii incluse Cablu USB lungime 6 m, Kit de montare pe perete, Tavita markere, Marker - 2 bucati, Software profesional in limba romana, Manual software in limba romana, Manual tabla interactiva in limba romana
Greutate bruta 24 kg
Greutate neta 17 kg

Accesorii disponibile pentru Seria Expert 95" | 242 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor tablelor interactive disponibile pe www.IQboard.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea tablelor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.
Cere cotatie consultantului IQboard
pen tray

Sistemul interactiv Pen Tray cu 4 markere de culori diferite si radiera, permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri.

Sistemul detecteaza automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs.

IQ SmartPen poate fi utilizat si ca mouse pe o distanta de pana la 15 metri. Dispune de patru butoane cu functii variate: intrare/iesire prezentare Power Point, redare/oprire continut video sau audio, efectuare captura de ecran si salvare.

101.00 Eur +TVA
cart

SP 800P2 vision

Incintele acustice stereo Vision ofera o calitate exceptionala a sunetului, imbunatatind astfel experienta didactica din salile interactive.

Cu o putere de 30W, acestea faciliteaza urmarirea prezentarilor, a filmelor educationale sau a documentarelor de catre intreaga clasa, la o inalta definitie acustica.

Echipamenul dispune de intrari audio cu porturi 3.5 mm minijack si RCA. Instalarea echipamentului este discreta si se integreaza excelent cu tabla interactiva.

 159.00 Eur +TVA
cart

 camera documente aver u50

Camera documente Aver U50 ofera un grad mare de portabilitate si confort. Senzorul de camera de 5 megapixeli, rezolutia HD1080p (30 fps) si microfonul incorporat transforma camera AVerVision U50 in optiunea ideala si completa pentru discutii video in domeniul educational si pentru training-uri. O poti folosi pentru a prezenta lucruri 3D, pentru a filma sau a prezenta interactiv un obiect.

Camera pentru documente Aver U50 este complet adaptata soft-ului educational de pe tablele interactive IQBoard si poate fi conectata prin intermediul portului USB. Dispune de un brat flexibil, rotatie 180 de grade, prin care camera va surprinde fiecare detaliu, iar continutul va fi clar pentru toti participantii.

252.00 Eur +TVA
cart

 airtame wireless

Airtame este solutia ideala de transmisie fara cabluri a continutului laptopului/computerului catre videoproiector. Hardware-ul, software-ul si aplicatiile integrate se regasesc intr-un singur dispozitiv puternic si usor de folosit. Elevii si studentii vor fi mai implicati printr-un stil de predare personalizat, dinamic si interactiv, iar comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, mai relevanta si mai usor de retinut.

Ofera profesorului mai multa mobilitate si mai multa interactiune cu elevii de oriunde in clasa, in timp ce schimba continutul pe ecran. Comunicarea vizuala va deveni mai captivanta, iar lectia mai relevanta si mai usor de retinut de elevi sau studenti.

496.00 Eur +TVA
cart
NetSuport logo Software de management NetSupport Classroom pune la dispozitia profesorilor functii extrem de utile si importante precum instrumente de instruire in timp real, monitorizarea ecranului elevilor, instrumente de testare si evaluare, modul de laborator de limbi straine, contorizarea internetului si a aplicatiilor utilizate de elevi, jurnale digitale cu continutul lectiei, aplicații separate pentru profesori si elevi, optiune de colectare si distribuire a fisierelor, optiune de partajare a ecranului, functie whiteboard, functie de blocare si golire a ecranelor elevilor, modul de  feedback pentru elevi, optiune de resetare parole de sistem ale elevilor si multe altele.

Solicita oferta

cart

 

Solutia de comunicare Zoom este varianta optima pentru invatamantul la distanta, oferind functionalitati multiple pentru interactiunea perfecta profesor-elevi.

Intregul continut creat si accesat de profesor pe tabla interactiva poate fi urmarit in timp real de catre elevi de pe dispozitivele proprii cu care se conecteaza la internet. Mai mult, folosind functia Permite control, elevii pot interactiona direct cu continutul lectiei curente adaugand o dimensiune colaborativa solutiile interactive IQboard.ro.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 Accesorii AV1000

Ajustabil intre 620 si 1050 mm, standul AV1000 este ideal pentru sustinerea PC-urilor, laptop-urilor sau camerelor de documente conectate la tabla interactiva. Este echipat cu 4 rotile, permite o deplasare usoara a echipamentelor AV, iar dimensiunile sale de 43x39x105 cm sustin o greutate maxima de pana la 25 de Kg.

Avand doua dintre roti prevazute cu sistem de blocare si sistem performant de ajustare verticala, ofera un maxim de siguranta echipamentelor IT sau AV pentru care este folosit.

81.00 Eur +TVA  
cart
stand mobil multimedia gbc fws07 1

Reglarea standului GBC FWS07-1 se realizeaza usor, apasand cu piciorul pe pedala pneumatica. Acesta are o inaltime ajustabila intre 758 si 1128 mm. Dispunand de o suprafata inclinabila, acest stand ofera 3 unghiuri de inclinare, cu scopul de a oferi un plus de confort utilizatorului. Inclinarea nu este greu de realizat datorita unei piedici (manete) usor de manevrat.

Mobilitatea standului GBC FWS07-1 este asigurata de cele patru roti care, totodata, ofera si stabilitate standului, permitand transportul facil al acestuia intre salile curs. Datorita dimensiunilor suprafetei (600x520mm), standul este potrivit atat pentru tablete, cat si pentru laptop-uri sau videoproiectoare, oferind un spatiu de utilizare generos.

126.00 Eur +TVA  
cart 
 Wall Mount WM 600 Easy Go EL

Suportul pentru table interactive Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat motor electric/comanda pe fir. Acesta include atat un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, dispune de un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (culisarea in partea inferioara a bratului inclusiv proiector) usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu in mai multe clase sau sali.

860.00 Eur +TVA
cart
 PC

Toate aplicatiile noastre pot fi instalate si rulate de pe laptopul sau calculatorul tau. Totusi, daca nu ai unul sau doresti sa achizitionezi unul nou, reprezentantii nostri iti stau la dispozitie cu cele mai noi configuratii si performante.

Fie ca alegi un laptop sau varianta unui PC, acesta va sosi preconfigurat cu toate driverele si aplicatii IQboard pentru o experienta cat mai placuta pentru tine.

Cere cotatie consultantului IQboard