Smart CTOUCH Riva D2 65" (165 cm)

Dimensiune utila: 145.40 x 82.90 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 1593.00 Eur + TVA  cart

Smart CTOUCH Riva R2 65" (165 cm)

Dimensiune utila: 145.40 x 82.90 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 1951.00 Eur + TVA  cart

Smart CTOUCH Riva D2 75" (190 cm)

Dimensiune utila: 172.73 x 101.96 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2105.00 Eur + TVA    cart

Smart CTOUCH Riva R2 75" (190 cm)

Dimensiune utila: 172.73 x 101.96 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2502.00 Eur + TVA    cart

Smart CTOUCH Riva D2 86" (219 cm)

Dimensiune utila: 197.21 x 115.70 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2713.00 Eur + TVAcart

Smart CTOUCH Riva R2 86" (219 cm)

Dimensiune utila: 197.21 x 115.70 cm

Detalii tehnice Pret: 3058.00 Eur + TVAcart

Display Interactiv Smart CTOUCH Riva R2

cu diagonala de 86" | 219 cm

 Descarca CS 50

Disponibil in curand  

Ctouch RivaD2 2

Cod CPV: 30195200-4 - Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii (Rev.2)
Cod produs: 10052786

Riva R2Display-ul interactiv CTOUCH Riva R2 cu diagonala de 86" este alegerea ideala pentru educatie. Este un produs de varf in tehnologia educationala, fiind partenerul perfect pentru cele mai moderne sali de clasa. Cu Riva R2, puteti stimula creativitatea si inspira elevii cu usurinta, transformand lectiile in experiente captivante si interactive.

Versatilitate si compatibilitate

CTOUCH Riva R2 este echipat pentru a face fata oricarei situatii de predare. Construit pe o platforma deschisa, acesta permite rularea fara probleme a oricarui software educational. Indiferent de preferintele in materie de software, acest display interactiv va functiona perfect. De la prezentari interactive la simulari complexe si exercitii practice, posibilitatile de utilizare sunt nelimitate.

Experienta audio de inalta calitate

Un aspect crucial al unei experiente educationale de succes este calitatea audio. CTOUCH Riva R2 vine echipat cu incinte acustice JBL® puternice de 80W, asigurand ca sunetul ajunge clar si puternic in orice colt al salii de clasa. Indiferent daca vizionati un film educativ sau va conectati la o lectie online, sunetul imersiv va captiva cu siguranta atentia elevilor si va crea un mediu propice invatarii.

Ctouch RivaD2 1Scriere precisa si interactiune fluida

Experienta de scriere pe display-ul interactiv este esentiala pentru colaborarea si interactiunea eficienta in clasa. CTOUCH Riva R2 cu diagonala de 86" ofera o experienta de scriere neteda si precisa, datorita tehnologiei avansate Zero Air Gap. Cu ajutorul acestei tehnologii, puteti desena, scrie si interactiona cu display-ul in mod natural si fara intreruperi. Fiecare detaliu este capturat cu acuratete, oferindu-va controlul complet asupra procesului de invatare.

Partajare wireless si colaborare simplificata

CTOUCH Riva R2 faciliteaza partajarea continutului si colaborarea intre elevi si profesori. Cu functionalitatea de partajare wireless, puteti distribui cu usurinta continutul de pe dispozitivele Windows, Android sau Apple catre display. Astfel, fiecare elev poate contribui activa la ora de curs, poate sa sa impartaseasca idei si sa colaboreze in timp real, imbunatatind astfel experienta de invatare pentru intreaga clasa.

Ctouch RivaD2 Eficienta energetica si siguranta

Un alt avantaj al CTOUCH Riva R2 este eficienta sa energetica si caracteristicile de siguranta integrate. Display-ul interactiv se activeaza automat cand cineva intra in clasa si se opreste atunci cand sala este goala, reducand astfel consumul de energie si contribuind la protejarea mediului inconjurator. In plus, sistemul de operare Android actualizat si sustinut activ asigura securitatea si compatibilitatea cu aplicatiile pe termen lung, oferind astfel o solutie fiabila si durabila pentru educatie.

Predare hibrida fara efort

In contextul predarii hibride, CTOUCH Riva R2 cu diagonala de 86" se dovedeste a fi o unealta indispensabila. Echipat cu un microfon integrat cu 4 matrice si incinte acustice JBL® puternice, acesta ofera conditii ideale pentru predarea si participarea la lectii atat in clasa, cat si online. Cu tehnologia WiFi 6 integrata, conexiunea la internet este rapida si stabila, permitand interactiunea fluida intre elevi si profesori in orice mediu de invatare.

CTOUCH Riva R2 este mai mult decat un simplu display interactiv - este un instrument puternic si versatil pentru transformarea salilor de clasa in spatii de invatare interactive si captivante. Cu caracteristici precum compatibilitatea universala, sunetul de inalta calitate, experienta de scriere precisa si partajarea wireless simplificata, acesta ofera o solutie completa pentru nevoile educationale moderne.

colaj aplicatii RivaD2

Aplicatii educationale potrivite

 • Kahoot! - Aplicatia permite profesorilor sa introduca noi subiecte de discutie, sa revizuiasca materialele, sa afiseze datele pentru evaluare, sa creeze si sa partajeze quizz-uri, poll-uri si jocuri educative.
 • Office - Ca partener oficial Microsoft Technology, display-urile interactive CTOUCH sunt compatibile cu cele mai utilizate aplicatii Microsoft: MS Word, Excel, OneNote si PowerPoint.
 • EShare - Aplicatia permite elevilor si studentilor sa partajaze pe display, continutul de pe dispozitivele proprii, indifierent de tipul de sistem de operare utilizat: Windows, Android sau Apple.
 • Wikipedia - Enciclopedia online Wikipedia este una dintre cele mai folosite aplicatii in mediul educational, iar profesorii au posibilitatea de a afisa in timp real pe display, continutul disponibil in Wikipedia.
 • UBoardMate CC (Creative Classroom) - Softul educational permite utilizatorilor sa isi ia notite si sa organizeze sesiuni de brainstorming, iar profesorilor le pune la dispozitie o serie de instrumente integrate pentru Matematica, Geografie, Stiinte si multe alte materii. Mai multe informatii regasiti in Brosura UBoardMate CC.

  Pentru a beneficia gratuit de UBoardMate, este necesar sa inregistrati display-ul interactiv CTOUCH Riva R2 pe site-ul producatorului: https://uboardmate.ctouch.eu/

Prelungeste durata de viata a display-ului cu Heartbeat

heartbeat fit logo

Heartbeat este un set extins de servicii, toate menite sa prelungeasca durata de viata a display-urilor CTOUCH Riva R2, oferind utilizatorilor update-uri de functionalitate si securitate, cat si accces la unelte de remote management si traninguri. Heartbeat pune la dispozitia utilizatorilor 2 programe: Hearbeat Fit si Heartbit Safe.

Hearbeat Fit

 • Disponibil gratuit la achizitionarea unui display CTOUCH Riva R2
 • heartbeat fit trainingCTOUCH Sphere Entry management tool
 • Security by design
 • Radix Visio MDM management tool
 • Update-uri de firmware
 • La fiecare activare, CTOUCH planteaza un copac

Heartbeat Safe

 • Disponibil pe baza de abonament lunar
 • CTOUCH Sphere Advanced management tool
 • Security by design
 • Radix Visio MDM management tool
 • Update-uri de firmware
 • Uheartbeat fit functionalitatepdate-uri de securitate nelimitate
 • Suport premium
 • Upgrade-uri modul Android
 • La fiecare activare, CTOUCH planteaza un copac

Add-on-uri optionale

 • Traininguri
 • Autentificare Multi-Factor
 • Mentenanta remote
 • Update-uri de functionalitate / inlocuiri
 • La fiecare activare, CTOUCH planteaza un copac

Mai multe informatii regasiti in Brosura Heartbeat.

La achitizionarea unui display interactiv CTOUCH Riva R2, utilizatorii beneficiaza de un an de abonament Heartbeat Safe, gratuit.

Specificatii tehnice:

Diagonala 86'' | 219 cm
Rezolutie 3840 x 2160
Tehnologie touch TrueBeam Touch+
Interfata USB 2.0 compatible (full speed) HID complaint, compatibil Plug & Play compatible. Compatibil cu USB 1.1
Luminozitate 400 cd/m²
Contrast 4000:1
Numar culori 1.07 Billion (10 bits)
Unghi de vizualizare 178° / 178°
Puncte de atingere 40 puncte touch pe Windows si 20 puncte touch pe Android
Android 12.0
Sisteme de operare compatibile Windows, macOS, Chrome, Linux si Android
Difuzoare integrate 2 Stereo 3-Way Speakers JBL
Conectivitate

Video input (digital): 3x HDMI 2.0 (1x ARC), 1x DP 1.2, 2x USB-C 3.2 Gen 1x1
Video output (digital): 1x HDMI out, 1x USB-C out
Video input (analog): 1x VGA (inclusiv 1x Mini Jack)
Audio input: 1x Mini Jack (sursa audio dedicata)
Audio output: 1x Mini Jack, 1x S/PDIF Optical
USB: 2x USB 3.0 (tip-A), 2x USB 2.0 (tip A)
Touch: 5x USB (2x USB 3.0 tip B, 1x USB 2.0 tip B, 2x USB-C)
RS232C: 1x DE-9F
LAN port: 2x RJ45 10/100/1000 BaseT
WLAN: IEEE 802.11n/ac/ax (Wi-Fi 6)
Bluetooth 5.2
Modul-slot: 1x OPS-slot (UHD@60Hz)

Standard VESA 800x600 mm
Greutate bruta 73.3 kg
Greutate neta 65.5 kg
Garantie Business: 2 ani + 1 ani extra-garantie*
Educational: 2 ani + 3 ani extra-garantie*
*Extra-garantia se obtine dupa inregistrarea display-ului pe site-ul producatorului: register.ctouch.eu
Nota informativa Nu se accepta folosirea adaptoarelor audio-video pentru a nu dauna calitatii si integritatii semnalelor AV si control.

Accesorii disponibile pentru Display Interactiv Smart CTOUCH Riva R2 cu diagonala de 86" | 219 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si ConditiiDiscuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
 

Chief X-Large Fusion Wall Mount este un suport fix de perete pentru display-uri ce a fost dezvoltat in baza feedback-ului primit de la tehnicienii specializati in instalari, ce include functii speciale precum Centerless shift, Centris tilt, ControlZone leveling adjustment si ClickConnect Latching. Principalele beneficii ale suportului Chief X-Large Fusion Wall Mount sunt stabilitatea, instalarea rapida, cable management facil si securitatea.

241.00 Eur +TVA
cart
 Lumi Cart TTL12 610TB

GBC Cart TTL12-610T este un suport mobil pentru display-uri potrivit pentru sali de curs, ce poate fi ajustat pe inaltime si este dotat cu raft pentru accesorii, de asemenea ajustabil pe inaltime. GBC Cart TTL12-610TW este fabricat din aluminiu usor, al carui design permite folosirea in siguranta pentru display-uri cu  dimensiuni 70"-120", permite si ajustarea pozitiei de vizualizare cu +5°~-10° si este dotat cu maner D-ring incorporat si 4 roti cu sistem de blocare.

439.00 Eur +TVA
cart

 

Chief Large Mobile Cart este un suport mobil pliabil pentru display-uri, cu ajustare telescopica pe inaltime, cable management integrat si tehnologie Centris ce permite ajustarea unghiului de vizualizare cu usurinta. Suportul mobil Chief Large Mobile Cart permite montarea display-ului portrait sau landscape si este dotat cu 4 roti si 2 sisteme de siguranta.

835.00 Eur +TVA

cart

 

Chief XL Electric Cart este un suport mobil pentru display-uri, cu ajustare electrica pe inaltime, spatiu de depozitare integrat, asamblare in doi pasi si ControlZone pentru reglaje fine post-instalare. In plus, suportul Chief XL Electric Cart beneficiaza de senzor Anti-coliziune, cable management integrat, si este dotat cu Control pad si Remote Control Kit PACREM ce include telecomanda si dongle Bluetooth.

1324.00 Eur +TVA
cart
CTOUCH Wallom2 Wall Lift

Wallom2 Wall Lift este cel mai flexibil suport de perete pentru display-urile interactive CTOUCH, cu reglare electrica pe inaltime intre 30 si 245 cm, desig olandez, standarde inalte de ergonomie, calitate, durabilitate si siguranta, lift electric cu tehnologie Linak®, greutate maxima suportata de pana la 150kg, panou de control cu 3 butoane programabile si certificare TUV.

984.00 Eur +TVA

cart

CTOUCH wallom 3 Wallom3 Mobile Lift este un suport mobil pentru display-urile interactive CTOUCH, cu design olandez, tehnologie Danish Linak® si standarde inalte de ergonomie, calitate, durabilitate si siguranta, echipat cu 4 roti TENTE (2 roti cu frane), greutate maxima suportata de 150 kg, ajustare electrica pe inaltime, panou de control cu 3 butoane programabile si certificare TUV.

1206.00 Eur +TVA

cart

Modulul CTOUCH - Modul OPS i5 permite transformarea display-ul intr-un computer prin simpla inserare a modulului in slotul OPS. Astfel, se poate folosi direct pe display Windows 10, fara a fi necesara conectarea externa, prin cabluri, a unui laptop. Modulul Ctouch - Modul OPS i5 este dotat cu procesor Intel® Comet Lake-U I5-10210U, 8 GB RAM, placa video Intel® UHD Graphics 620 series, hard SSD de 128 GB, retea Intel Gigabit Ethernet, interfata USB 3.1, USB 3.0 si USB 3.0, port HDMI si sistem de operare Windows 10.

790.00 Eur +TVA

cart

NetSuport logo Software de management NetSupport Classroom pune la dispozitia profesorilor functii extrem de utile si importante precum instrumente de instruire in timp real, monitorizarea ecranului elevilor, instrumente de testare si evaluare, modul de laborator de limbi straine, contorizarea internetului si a aplicatiilor utilizate de elevi, jurnale digitale cu continutul lectiei, aplicații separate pentru profesori si elevi, optiune de colectare si distribuire a fisierelor, optiune de partajare a ecranului, functie whiteboard, functie de blocare si golire a ecranelor elevilor, modul de  feedback pentru elevi, optiune de resetare parole de sistem ale elevilor si multe altele.

Solicita oferta

cart

heartbeat fit logo Heartbeat este un set extins de servicii, toate menite sa prelungeasca durata de viata a display-urilor CTOUCH Riva D2, oferind utilizatorilor update-uri de functionalitate si securitate, cat si accces la unelte de remote management si traninguri. Heartbeat Safe: Disponibil pe baza de abonament lunar; CTOUCH Sphere Advanced management tool; Security by design; Radix Visio MDM management tool; Update-uri de firmware; Update-uri de securitate nelimitate; Suport premium; Upgrade-uri modul Android. Cere cotatie consultantului IQboard
 

mozaBook este un soft de prezentare educational, ce vine in mod natural in completarea instrumentelor didactice traditionale prin optiunile disponibile de ilustare, animare si prezentare, transformand cursurile clasice in ore de curs interactive si sustiand astfel desfasurarea cursurilor in regim de scoala online. Softul mozaBook Classroom Pack, destinat profesorilor, beneficiaza de continut educational de inalta calitate, biblioteca media cu 1200 de animatii 3D, 1150 clipuri video si 120 de aplicatii de dezvoltarea aptitudinilor, exersare si experimentare virtuala.

192.00 Eur +TVA

cart

Zoom este un program software de videoconferinta si colaborare, ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza comunicare la distanta si scoala online, prin intalniri unu-la-unu, videoconferinte de grup, partajarea ecranului (screen share), organizarea de webinarii cu sesiuni de vot cat si posibilitatea de inregistrare de sedintelor sau orelor de curs. In plus, Zoom este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc conversatiile si continutul, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajarea si editarea in timp real a fisierelor in format Word, PowerPoint si Excel, cat si partajare de fisiere audio, video sau partajare ecran (share screen) la calitate ireprosabila.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Camera xTouch UHD 200, este o camera digitala cu rezolutie Ultra HD de 3264x2448 px, 30 fps si unghi de vizualizare de 77°, dotata microfon si incite acustice integrate, ce dispunde interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice cu functie autofocus. Camera xTouch UHD 200 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

35.00 Eur +TVA

cart

Camera xTouch 4K 400, este o camera digitala ePTZ cu rezolutie 4K de 3840x2160 px, 30 fps si sensor CMOS, dotata microfon integrat, ce dispunde interfata USB 3.0 Plug&Play si lentie optice A+ high definition. Camera xTouch 4K 400 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

106.00 Eur +TVA

cart

Prezentare in format pdf adobe Disponibil in curand: Caiet de Sarcini in format doc word Solicita sesiune Demo