Ce este IQboard?

IQboard este abordarea profesionala pentru solutii interactive furnizate de GBC®, cu aplicatii dedicate in limba romana, engleza, maghiara, bulgara si germana oferind o varietate incredibila de pachete educationale si business, impreuna cu o suita de accesorii superbe si sustinuta cu suport tehnic in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria.

Pachete diagonala
80"-89" | 203-226cm
 Pachete diagonala
90"-99" | 228-252cm
 Pachete diagonala
100"-150"| 254-381cm

GBC Exim SRL, proprietarul www.iqboard.ro si detinatorul marcii inregistrare la nivel european GBC®, denumita in continuare GBC, este operator de date cu carater personal inscris la ANSPDCP cu numarul 11551.  Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavostra asupra Termenilor & Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate.

GBC, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.iqboard.ro se angajeaza sa respecte caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra, inclusiv a datelor cu caracter personal, indiferent de modalitatea prin care utilizati sau accesati acest website, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de Confidentialitate.

GBC isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.iqboard.ro, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii & Conditiile Generale de Afaceri fara nici un fel de notificare prealabila.
De aceea, va rugam sa vizitati periodic Termenii & Conditiile Generale de Afaceri pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Prezenta politica de confidentialitate este valabila incepand cu data de 01.01.2020. Data ultimei revizuiri a Politicii de Confidentialitate este public marcata pe aceasta pagina.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.In situatia in care prezenta politica de confidentialitate face referire la „noi” sau „a noastra”, este vizata societatea GBC EXIM SRL in toate situatiile.

» Definitii date cu caracter personal (date personale) - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

» Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

» Stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

» Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

» Operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

» Tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

» Destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

» Date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

» Datele anonimizate - datele sunt anonimizate, atunci cand orice element de identificare dispare. Daca un element ramas poate servi, singur sau impreuna cu altele, la reidentificarea persoanei, atunci anonimizarea nu a fost facuta, iar datele nu ar trebui pastrate. Odata ce datele au fost anonimizate complet, acestea ies din sfera de protectie a Regulamentului;

» Datele pseudonimizate - prelucrarea datelor cu caracter personal intr-un asemenea mod incat acestea sa nu mai poata fi atribuite unei anume persoane vizate fara a se utiliza informatii suplimentare. Asocierea intre date si elementele de identificare nu ar trebui sa fie posibila in mod direct. Pentru persoanele care nu au cheia de decodificare, reidentificarea este dificil de realizat. Pseudonimizarea poate fi foarte utila atunci cand operatorii de date trebuie sa lucreze cu aceleasi persoane vizate, insa nu toti oamenii (cum ar fi angajatii) trebuie sa cunoasca identitatea reala a persoanelor vizate. Aceasta tehnica de pseudonimizare ar trebui inclusa in sistemele avansate de prelucrare a datelor sau a noilor tehnologii, inca din stadiul dezvoltarii acestora;

» Date de tip "business contact" - date de identificare ale unei persoane juridice care includ, printre altele, numele/denumirea, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail care poate fi si atribuita unui angajat/reprezentant al respectivei persoane juridice, care ne contacteaza in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal nefiind prelucrate date personale ale persoanei fizice – reprezentant/angajat – in alt scop, ci numai ca date ale persoanei juridice in interes comercial in relatia cu aceasta, respectiv pentru marketing direct (oferte personalizate) sau concentrat. Datele persoanei fizice obtinute in urma contactarii in calitate de reprezentant/angajat sunt pseudonimizate daca este posibil. Prin contactarea noastra, reprezentantul/angajatul persoanei juridice isi da acordul cu privire la colectarea, stocarea, prelucrarea si utilizarea datelor cu caracter personal pe care ni le comunica;

» Date sensibile - date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate; date genetice, date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, date privind sănătatea sau date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice si date referitoare la condamnări penale și infracțiuni;

» Date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

GBC poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra, iar anumite date numai daca le furnizati voluntar. Accesand site-ul nostru si oferindu-ne orice informatie cu caracter personal, va dati consimtamantul ca toate datele cu caracter personal pe care le furnizati (nume, prenume, numar de telefon, adresa, e-mail, adresa postala – pentru livrari prin curier) sa fie stocate, prelucrate si utilizate de noi in modul si in scopurile descrise in continuare in conformitate cu legislatia in vigoare aplicabila.

Colectam, prelucram, folosim si stocam datele personale si ale echipamentelor utilizate de dumneavoastra (inclusiv dispozitive mobile) in urmatoarele cazuri: daca achizitionati produsele comercializate, daca utilizati serviciile noastre, configurati un cont, ne transmiteti informatiile prin intermediul unui formular online, adaugati informatii/actualizati contul dumneavoastra sau daca ne contactati in alt mod.

GBC colecteaza informatii si prelucreaza date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat.
GBC poate folosi in cadrul site-ului cookies sau tehnologii similare, stocand temporar date cu caracter personal. Aceste tehnologii sunt utilizate pentru a va oferi o experienta mai buna, mai rapida si mai sigura, si pentru a personaliza continutul si publicitatea prin urmarirea si directionarea in functie de interese. Aceasta tehnologie de stocare a datelor nu este in niciun fel legata de orice informatie personala de identificare, iar utilizatorul poate oricand sterge, bloca sau dezactiva aceste date. Utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare in scopurile mentionate in prezenta se bazeaza pe art. 6 alin. (1) lit. (f) din GDPR, deoarece avem un interes legitim pentru functionarea adecvata a site-ului si pentru analiza statistica a utilizarii site-ului nostru. Puteti gestiona cookie-urile si preferintele cookie-urilor din setarile browser-ului sau ale dispozitivului utilizat.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In principal, colectam date personale direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care o oferiti. Primim aceste informatii cand va creati un cont, cand plasati o comanda si in alte situatii asemanatoare. Astfel, colectam, stocam, prelucram si utilizam informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar si altele asemenea.
De asemenea, colectam, stocam, prelucram si utilizam anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii site-ului nostru pentru a personaliza experienta online si pentru a pune la dispozitie oferte adaptate.
Nu colectam, nu stocam, nu prelucram si nu utilizam date sensibile incluse de GDPR in categorii speciale de date cu caracter personal.

Cum si in ce scop utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal

Utilizam datele cu caracter personal pentru diferite scopuri comerciale si in conformitate cu temeiurile legale diferite de prelucrare.
Folosim datele personale pentru a indeplini si a executa contractul incheiat cu dumneavoastra si pentru a va pune la dispozitie serviciile noastre (art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR), pentru a ne indeplini obligatia legala (art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR) sau pentru a proteja interesele dumneavoastra vitale (art. 6 alin. 1 lit. d) din GDPR). Datele prelucrate de noi in acest context includ datele clientilor, angajatilor, partenerilor si furnizorilor in masura necesara pentru scopurile specificate precizate in cadrul acestei declaratii de confidentialitate a datelor.

Asadar, folosim datele cu caracter personal colectate:
(a) pentru a incheia si a executa contractul incheiat;
(b) pentru plata online, pentru a livra comenzile;
(c) pentru a va pune la dispozitie serviciile noastre;
(d) pentru a oferi acces si a permite utilizarea lor (inclusiv pentru facturare).


In afara operatiunilor necesare desfasurarii activitatii, folosim datele personale pentru a dezvolta afacerea noastra, respectiv pentru a publica anunturi si alte tipuri de continut, precum si pentru a evalua si a perfectiona serviciile noastre, pentru a mentine serviciile noastre in conditii de siguranta si operationale si pentru a adapta continutul site-ului si al serviciilor in baza operatiunilor efectuate in functie de preferintele dumneavoastra; pentru a asigura serviciile dorite prin e-mail sau telefon; pentru a va contacta sau a remedia problemele cu privire la contul dumneavoastra, pentru a solutiona litigii, pentru recuperarea creantelor; pentru a detecta, a preveni si a investiga fraude, incalcari de securitate sau alte activitati interzise sau ilegale.

Folosim datele personale pentru a ne urmari interesele legitime in masura in care nu afecteaza interesele sau drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale (art. 6 alin. 1 lit. f) din GDPR). Am implementat mecanisme de control pentru a coordona interesele noastre cu drepturile dumneavoastra pentru imbunatatirea serviciilor; pentru personalizarea, masurarea si imbunatatirea publicitatii; pentru a va contacta prin e-mail; pentru a va pune la dispozitie masuri de marketing concentrat; pentru verificarea campaniilor noastre de marketing; pentru monitorizarea si imbunatatirea securitatii informatiilor.

In general, adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresele de e-mail ale persoanelor juridice, precum si numele, functia si alte date asemanatoare ale reprezentantilor/angajatilor furnizate odata cu adresele electronice intra in categoria datelor tip "business contact" asa cum sunt definite in prezentul document, iar GBC le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, mai putin datele cu caracter personal ale persoanei fizice (reprezentant/angajat), avand acceptul dumneavoastra conform prezentului document.

Cu consimtamantul dumneavoastra (art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR), dispunem de posibilitatea de a utiliza datele personale pentru a va pune la dispozitie publicitate, inclusiv pentru individualizare, masurare si analiza in scopul imbunatatirii si personalizarii experientei utilizatorului pe site-ul nostru, respectiv publicitatea adaptata intereselor dvs. (marketing direct). Folosim datele cu caracter personal colectate pentru utilizarea serviciilor noastre, spre exemplu: informatiile necesare pentru ofertare sau pentru publicarea unui articol si/sau buletine de stiri.
Pentru a va abona la e-mail-uri cu buletine de stiri sau informatii despre promotiile si produsele noastre puteti bifa aceasta optiune in cadrul Contului dumneavoastra sau utilizand formele de abonare disponibile pe site-urile nostre. Dezabonarea este posibila in orice moment.

Modificarea scopului procesarii datelor

Stocam, prelucram si utilizam datele cu caracter personal numai in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le folosim intr-un alt scop si ca acest scop este compatibil cu scopul original. Daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate, utilizate, distribuite sau stocate intr-un alt scop decat cele mentionate in prezenta politica de confidentialitate, veti fi informat in prealabil cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in aceste scopuri noi.

Transmiterea datelor cu caracter personal tertilor

GBC poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:
(a) conformarea la rigorile legii;
(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale GBC si ale site-urilor nostre sau aplicatii web;
(c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

GBC poate dezvalui datele personale catre furnizorii terti de servicii si partenerii din cadrul institutiilor financiare: pentru a ne oferi asistenta la furnizarea serviciilor noastre (inclusiv solutia de feedback), la efectuarea platilor si la furnizarea de publicitate personalizata.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. In masura in care vom transmite partenerilor sau furnizorilor terti si date cu caracter personal, acest demers se realizeaza exclusiv in baza unui contract care restrictioneaza utilizarea datelor cu caracter personal de catre tert si impune in sarcina acestuia efectuarea de masuri de securitate in ceea ce priveste aceste date cel putin echivalente cu ale noastre. Acestora le este interzis, in special, sa vanda, sa inchirieze sau sa dezvaluie in alt mod datele cu caracter personal dezvaluite de GBC sau accesate, preluate, obtinute de la GBC.
GBC nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

GBC poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in scopul realizarii de analize/rapoarte/informari, in scopul publicarii, promovarii, ofertarii produselor si serviciilor oferite.

Securitatea datelor colectate

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta majora pentru noi. In momentul in care primim informatiile transmise, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.
Accesul la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. GBC nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra, nici prin mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru.
Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online. GBC si furnizorul de servicii plati online garanteaza securitatea sistemelor sale informatice si implicit securitatea datelor introduse de dumneavostra pentru completarea comenzii.

In cazul platilor prin card bancar, prin sistemul 3D Secure aplicat de catre furnizorul de servicii plati online pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele partenerilor nostri, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Cititi “Verified by Visa" si "SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure. Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital emis de o companie Verisign.

Protejam datele personale prin masuri tehnice si organizatorice de securitate adecvate pentru a minimiza riscurile asociate pierderii, utilizarii abuzive, accesului neautorizat, divulgarii neautorizate si modificarii. In acest sens, folosim firewall-uri si criptare de date, restrictii de acces fizic la centrele noastre de calcul si controale de autorizare a accesului la date. Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. Toate masurile implementate sunt revizuite constant si se actualizeaza atunci cand este necesar.

Legaturi externe

Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului GBC, website-uri pe care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de Politica de Confidentialitate GBC.
Pentru continutul acestor site-uri sau eventualele plangeri indreptate catre acestea, GBC nu isi asuma nici o responsabilitate.
Nu putem garanta integritatea, confidentialitatea sau securitatea datelor dumneavoastra dupa ce acestea au fost divulgate unui tert chiar daca ati avut acces la website-urile tertului respectiv prin intermediul nostru. Din acest motiv va recomandam sa consultati cu atentie politicile de confidentialitate, precum si politicile de securitate a datelor partenerilor dumneavoastra comerciali inainte de a efectua o tranzactie si de a comunica datele personale.

Minori

GBC nu vinde produse si/sau servicii catre minori. Furnizorul de servicii de plata online poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Nu colectam cu buna stiinta date cu caracter personal de la utilizatori care sunt considerati a fi copii conform legilor nationale aplicabile.
Daca sunteti minor si accesati un site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Modificarea de proprietar

In cazul unei fuziuni sau a unei preluari de catre o alta companie, dispunem de posibilitatea de a distribui informatii catre respectiva companie in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. In cazul in care se va produce un asemenea eveniment, vom solicita entitatii noi sa respecte aceasta politica de confidentialitate.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari sau reclamatii legate de Politica de Confidentialitate, de principiile noastre de protectie a datelor, legate de modalitatea in care gestionam datele sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre GBC care va privesc direct, va rugam sa ne contactati folosind adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Drepturile persoanei vizate

In conformitate cu prevederile Regulamentului European nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR), dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la portabilitatea datelor.
Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus, puteti trimite o notificare la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
De asemenea, in cazul in care apreciati ca vi s-au incalcat drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, de Legea GDPR cu nr. 190/2018 sau de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului, aveti dreptul de a va adresa autoritatii competente in materia protectiei datelor cu caracter personal (ANSPDCP - Autoritatea Nationala pentru Supravegherea si Protectia Datelor cu Caracter Personal).

Aveti dreptul sa cunoasteti datele cu caracter personal pe care le stocam despre dumneavoastra (art. 15 din GDPR). La cerere, va vom furniza o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-o forma inteligibila (art. 20 din GDPR).
Daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, aveti dreptul sa ne solicitati sa le corectam, respectiv sa le completam (art. 16 din GDPR). Aveti dreptul sa va opuneti in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal.
De asemenea, puteti sa ne solicitati sa stergem sau sa limitam datele dumneavoastra cu caracter personal; acest drept poate fi limitat pentru motive legitime in ceea ce priveste anumite date si poate produce efect cu privire la accesul la unele dintre serviciile noastre (art. 17 si 18 din GDPR).
Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele cu caracter personal cu exceptia cazului in care solicitarea de acces la informatii este nefondata, repetitiva sau excesiva, respectiv atunci cand formulati mai mult de o solicitare pe an. Va vom informa despre orice onorarii aplicate anterior solutionarii cererii.
Puteti accesa, verifica si modifica datele dumneavoastra cu caracter personal prin conectarea la contul dumneavoastra sau sa ne contactati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Va rugam sa actualizati datele dumneavoastra cu caracter personal daca acestea se modifica sau sunt incorecte.
Termeni si Conditii de Utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea Termeni si Conditii Generale de Afaceri care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe site.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediile GBC. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instantei judecatoresti din aceeasi structura administrativa cu sediul GBC.

Drepturi de autor (Copyright)

GBC este marca inregistrata la nivel european si detinuta de GBC EXIM SRL. GBC isi pastreaza toate drepturile referitoare la informatiile furnizate in mod direct, prin intermediul website-ului nostru ori publicate pe acest website referitoare la dreptul de autor, la marcile inregistrate, precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala. GBC detine drepturile de autor atat pentru orice design, text, aranjare, cat si dreptul de proprietate intelectuala pentru alte elemente legate de continut. Utilizarea acestora fara acordul prealabil al GBC este interzisa si ne rezervam dreptul de a actiona in instanta pentru orice prejudicii cauzate, materiale si/sau morale, legate de, inclusiv si nelimitat, dreptul de autor, dreptul de proprietate, dreptul de proprietate intelectuala, dreptul la imagine ori pentru orice alte prejudicii legate de reputatia sau afacerea noastra si de orice produse sau servicii pe care le oferim.
Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele cu caracter personal cat timp aveti un cont pe website-urile noastre sau sunteti intr-o relatie profesionala cu GBC. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) un anumit timp dupa ce acestia inceteaza sa mai fie clienti. Perioada de pastrare difera in functie de eventuale obligatii juridice de a pastra datele (de exemplu, raportat la legile fiscale care prevad ca registrele de contabilitate obligatorii si documentele justificative care stau la baza inregistrarilor in contabilitatea financiara se pastreaza in arhiva persoanelor juridice timp de 10 ani sau raportat la legile antifrauda nationale care impun pastrarea datelor cu caracter personal pentru o perioada determinata; raportat la durata garantiei produselor etc.).
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistica si pentru analiza interna. Ne rezervam dreptul de a anonima datele personale astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.

Marci Inregistrate

GBC este marca inregistrata (®) la nivel european a companiei GBC EXIM SRL. Orice alta marca, produs sau nume de companie/logo folosite in acest site se afla sub licenta respectivilor proprietari. GBC nu ofera libertatea utilizarii niciunei astfel de marci inregistrate in vederea prejudicierii proprietarilor lor.

Consimtamantul de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prin utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, contactarea si/sau ofertarea prin email ori transmiterea informatiilor prin intermediul formularelor online, sunteti de acord sa acceptati si sa va asumati urmatoarele afirmatii:

(1) Am citit si am inteles in totalitate prevederile Politicii de Confidentialitate a companiei GBC EXIM SRL si
(a) consimt la colectarea, stocarea, prelucrarea si utilizarea datelor mele cu caracter personal in scopurile precizate conform acestui document;
(b) prin acceptarea utilizarii site-ului imi exprim acordul privind colectarea, stocarea, prelucrarea si utilizarea datelor personale, astfel GBC poate utiliza informatiile in scopurile precizate si pentru a comunica cu mine in legatura cu solicitarile transmise, prelucrarea comenzilor, formularelor, ofertarii, dupa caz etc.
(c) permit companiei GBC EXIM SRL sa ma contacteze pentru:
(i) transmiterea raspunsului, oferirea de solutii tehnico-financiare care pot implica servicii si/sau produse propri ori ale colaboratorilor;
(ii) procesarea si livrarea comenzilor plasate;
(iv) transmiterea de oferte personalizate, dupa caz,
(iii) oferirea informatiilor solicitate prin consimtamantul acordat.
-------------------------------------------------------------- 
ultima revizie: 2020, Martie 03

 

  • Propunem solutii hardware si software la cheie care se potrivesc perfect aplicatiei dvs.
  • Solutii interactive profesionale pentru o gama variata de aplicatii si domenii de activitate.
  • Solutii integrate perfect in sistemele de telecomunicatii globale, incluzand videonconferinta 3D si distance learning.
  • 1
  • 2
  • 3