Ai accesat fonduri PNRAS?

Iti punem la dispozitie o gama variata de solutii interactive educationale, accesibile prin fonduri PNRAS, pentru digitalizarea scolii tale!

https iqboard.roindex.phpdisplayuri interactivedisplay uri interactive prin fonduri pnras

Ai accesat fonduri PNRAS?

Iti punem la dispozitie o gama variata de solutii interactive educationale, accesibile prin fonduri PNRAS, pentru digitalizarea scolii tale!

Solutii interactive pentru digitalizarea

educatiei din Romania prin PNRAS

 

Programul National pentru Reducere a Abandonului Scolar (PNRAS), finantat de Planul National pentru Redresare si Rezilienta al Romaniei (PNRR) este un program de sustinere a reformei sistemului educational din Romania si reprezinta raspunsul Ministerului Educatiei la problematica parasirii timpurii a scolii si a abandonului scolar si este un program de sustinere a reformei sistemului educational, iar obiectivele sale sunt pliate pe realitatea si nevoile educationale ale fiecarui elev în parte si ale tuturor elevilor dintr-o scoala.

Tehnologia este intr-un proces continuu de evolutie, ce nu cunoaste limite, devenind utila si necesara in orice domeniu si cu atat mai mult in sistemul educational datorita necesitatii de specialisti cu competente digitale.

Astfel, la fel ca majoritatea industriilor si domeniilor de activitate si sistemul educational trebuie sa evolueze pentru a tine pasul atat cu progresul tehnologic, cat si cu tinerii acestei generatii, avizi de informatie, a caror curiozitate innascuta nu poate fi satisfacuta cu sistemele educationale traditionale.

Ai accesat fonduri PNRAS?

Iti punem la dispozitie o gama variata de solutii interactive, accesibile prin fonduri PNRAS, pentru digitalizarea scolii tale!

 

Table PNRASDisplay interactiv PNRAS

 

Laboratoare limbi straine PNRAS

Solutii VR PNRAS

 

IQboard sustine Ministerul Educatiei si programul PNRAS prin solutii interactive dedicate educatiei