Edge Analytics - Tehnologie video inteligenta

Capteaza atentia publicului si sporeste implicarea activa a studentilor cu tehnologia video inteligenta

Tehnologie video inteligenta Edge Analytics

Capteaza atentia publicului si sporeste implicarea activa a studentilor cu tehnologia video inteligenta Edge Analytics!

 

dispozitiv Egde Analytics IQboard

Transforma comunicarea

Dispozitivul Edge Analytics pune la dispozitia utilizatorilor continut video de impact ce in trecut ar fi necesitat foarte multe resurse importante, atat umane cat si de timp si financiare.
Datorita tehnologiei de inteligenta artificiala led (Artificial Intelligence-led), dispozitivul Edge Analytics imbunatateste calitatea comunicarii dintre profesori si cursanti, oferind posibilitatea profesorului sa livreze continut de calitate superioara cat si sa angajeze activ cursantii in procesul de predare.

788729535 1280x720

Tehnologie de extragere a scrisului de mana

Indiferent unde este pozitionat profesorul, datorita functiei de extragere a scrisului de mana (Handwriting Extraction), diagramele, textele sau orice altceva este scris pe tabla, display sau tabla interactiva, ramane in prim plan prin intermediul realitatii augmentate.
Chiar si in situatia in care profesorul este pozitionat exact in fata tablei, tot ce scrie sau proiecteaza acesta este accesibil si vizibil pentru cursanti.

788728611 1280x720

Functia Chromakey-less CG Overlay

Functia Chromakey-less CG Overlay ofera profesorului oportunitatea de a livra cursantilor continut de suport in timp real, fara a fi necesar un studio dedicat sau creatori de continut specializati.
Utilizatorii pot in mod individual sa creeze anumite imagini animate, imagini statice sau grafice de suport, ce au rolul de a sustine si a aduce plus-valoare prezentarii.

Edge_Analytics PTZ Auto TrackingFunctia PTZ auto-tracking

Prin intermediul functiei PTZ auto-tracking, dispozitivul Edge Analytics poate urmari cu precizie extraodinara profesorul, pentru ca acesta sa se afle in prim-plan si in atentia cursantilor.
In plus, functia PTZ auto-tracking, elimina complet nevoia unui operator de imagine care sa ajusteze constant unghiul de filmare, in functie de miscarile profesorului.

Edge_Analytics Focus Area CroppingFunctia Focus Area Cropping – in Full HD

Datorita functiei Focus Area Cropping, imaginea de la o singura camera poate fi proiectata simultan in doua imagini cu unghiuri diferite. Utilizatorul poate alege sa selecteze o imagine decupata din imaginea principala la rezolutie 4K. In plus, imagina decupata poate fi statica sau dinamica si sa urmareasca miscarile profesorului.

Edge_Analytics Close-up by GestureFunctia Close-up by Gesture

Tehnologia Close-up by Gesture utilizata de dispozitivul Edge Analytics are capacitatea de a detecta si de a reactiona la gesturile cursantilor prezenti in sala de curs. De exemplu, in momentul in care unul dintre participantii la curs se ridica in picioare, dispozitivul Edge Analytics poate declansa functia de zoom a camere pentru a aduce in prim plan persoana care se afla in picioare.
Aceasta functie este extrem de folositoare in mediul educational deoarece permite profesorilor sa vada in detaliu reactiile studentilor, iar studentilor le ofera posibilitatea de a interactiona mai usor cu profesorul fie ca vor sa raspunda, sa ridice o problema sau sa puna o intrebare.

Edge Analytics aplicabilitate all

 

Specificatii tehnice:

 Interfata utilizator intuitiva Web-based  Suporta Google Chrome Ver. 70 sau mai mare
 HDMI IN 1   Pana la 4K 30p (3840 × 2160/29.97P, 25P)
 HDMI IN 2  Pana la  FHD 60p (1920 × 1080/59.94P, 50P)
 HDMI OUT 1  [EDID]: Transmite automat o imagine video care este compatibila cu dispozitivul de iesire conectat. Pana la  4K 30p (3840 × 2160/29.97P, 25P)
 HDMI OUT 2  [EDID]: Pana la FHD 60p (1920 × 1080/59.94P, 50P)
 Retea (LAN)  RJ-45 (1000BASE-T)
 Alimentare DC  12V5A (necesita adaptor AC)
 Intrare microfon  Stereo, mini jack 3.5 mm
 HDMI audio incorporat  Suportat
 RTSP, RTMP streaming  H.264 (pana la 1920 30P)
 IPv4, IPv6  Versiune Internet Protocol
 Autorizare in functie de utilizator  Permisiuni de acces pentru 1 administrator si 9 utilizatori individuali
 Restrictionare acces  Configurarea functiei de securitate permite restrictionarea calculatoarelor care pot accesa dispozitivul
 Inaltime  9.7 cm
 Latime  14.09 cm
 Adancime  9.09 cm
 Greutate  848.21g
 Temperatura de operare  Minim 5 °C - maxim 40 °C

Accesorii disponibile Edge Alanytics

livrare gratuita

Livrarea tuturor produselor disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3 Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat infromatii despre partea de harware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functinonalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard
Licenta Handwriting Extraction

Licenta Handwriting Extraction - Datorita functiei de extragere a scrisului de mana (Handwriting Extraction), diagramele, textele sau orice altceva este scris pe tabla, display sau tabla interactiva, ramane in prim plan prin intermediul realitatii augmentate.

Cere cotatie consultantului IQboard
Licenta PTZ Auto Tracking

Licenta PTZ Auto Tracking - Prin intermediul functiei PTZ auto-tracking, dispozitivul Edge Analytics poate urmari cu precizie extraodinara profesorul, pentru ca acesta sa se afle in prim-plan si in atentia cursantilor.

Cere cotatie consultantului IQboard
Licenta Close up by Gesture

Licenta Close-up by Gesture - Tehnologia Close-up by Gesture utilizata de dispozitivul Edge Analytics are capacitatea de a detecta si de a reactiona la gesturile cursantilor prezenti in sala de curs. De exemplu, in momentul in care unul dintre participantii la curs se ridica in picioare, dispozitivul Edge Analytics poate declansa functia de zoom a camere pentru a aduce in prim plan persoana care se afla in picioare.

Cere cotatie consultantului IQboard

Licenta Focus Area Cropping

Licenta Focus Area Cropping - Datorita functiei Focus Area Cropping, imaginea de la o singura camera poate fi proiectata simultan in doua imagini cu unghiuri diferite. Utilizatorul poate alege sa selecteze o imagine decupata din imaginea principala la rezolutie 4K. In plus, imagina decupata poate fi statica sau dinamica si sa urmareasca miscarile profesorului.

Cere cotatie consultantului IQboard

Egde Analytics Licenta Chromakey-less CG Overlay Licenta Chromakey-less CG Overlay - Functia Chromakey-less CG Overlay ofera profesorului oportunitatea de a livra cursantilor continut de suport in timp real, fara a fi necesar un studio dedicat sau creatori de continut specializati. Cere cotatie consultantului IQboard