Genius Prowise Ten G3 diagonala 65" | 165 cm

Dimensiune display: 148.3 cm x 91.8 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 1993.75 Eur + TVA    cart

Genius Prowise Ten G3 diagonala 75" | 190 cm

Dimensiune display: 171.7 cm x 105 cm

Vezi detalii tehnice Pret: 2406.25 Eur + TVA    cart

Genius Prowise Ten G3 diagonala 86" | 219 cm

Dimensiune display: 196.2 cm x 119 cm

Detalii tehnice Pret: 2887.50 Eur + TVA    cart

Display Interactiv Prowise Ten G3 86” | 219 cm

 Display interactiv Prowise Ten G3 86”

 Descarca CS 50

 

Cod CPV: 30195200-4 - Table electronice cu posibilitate de copiere sau accesorii (Rev.2)
Cod produs: PW.1.17086.0003

Evolutia tehnologiei ne ofera contextul optim pentru punerea in practica a metodelor moderne de predare si invatare. Odata cu expansiunea tehnologica, sistemul de invatamant beneficiaza de acces nelimitat la resursele educationale digitalizate si la comunitatea profesorala globala.
Pe langa scopul educational, solutiile interactive au rolul de a facilita integrarea tinerilor pe piata fortei de munca high-tech prin familiarizarea acestora cu tehnologia si dezvoltarea abilitatilor digitale.

Noua gama de display-uri Prowise Ten G3 vine in sprijinul profesorilor cu specificatii tehnice de utilma generatie, instrumente adecvate curriculei si functii ce mentin orele interactive si captivante pentru elevi.

Functii display interactiv Prowise Ten G3 86”

Solutia ideala pentru orice profesor si institutie de invatamant. Descopera educatia interactiva high-tech

Interfata user-friendly, eficienta energetica, garantia de pana la 7 ani si multitudinea aplicatiilor permit inceperea lectiei si captarea atentiei elevilor in doar cateva momente. Display-ul interactiv Prowise Ten G3 86" reda acuratetea scrierii de mana prin cele 4 pen-uri, oferind posibilitatea oricarei clase de a cunoaste lumea digitala e educatiei.

Beneficiati de experiente vizuale Full HD si audio high-quality in procesul de invatare si incurajati elevii sa fie creativi si implicati in temele si activitatile pe care le au de realizat. Utilizati functiile de adnotare, partajare si scriere, biblioteca 3D si suita instrumentelor Prowise pentru a consolida informatiile elevilor printr-o maniera moderna si interactiva.

Display interactiv Prowise Ten G3 86”✔Deschideti display-ul si incepeti lectia
✔Nu aveti nevoie de suport IT: totul este intuitiv si de la sine inteles
✔Aveti intrebari? Gasiti raspunsuri utile in aplicatia Prowise Tips

Gestionare remote pentru display-urile Prowise

Beneficiati de managementul remote al display-urilor din cadrul scolii dvs. cu Prowise Screen Control. Econimisiti resurse si efectuati modificari in timp util pentru oricare dintre display-urile dvs. Blocati URL-urile nedorite, realizati actualizari centralizate si trimiteti alerte sau notificari catre mai multe display-uri in acelasi timp.

Monitorizare constanta

Respectand standardele BSI, Prowise Screen Control asigura confidentialitatea datelor si protejeaza datele, oferind acces facil catre toate display-urile din cadrul unitatii de invatamant. Opriti si reporniti display-urile in doar cateva momente, de la distanta.

Software educational Prowise PresenterSoftware educational Prowise Presenter

 • Scriere, stergere, redactare                                                                                                                    
 • Imagini de fundal, video-uri, elemente 3D, imagini standard
 • Interactiune cu dispozitivele
 • Sute de instrumente educationale
 • Module Quizz

Prowise Presenter 10

Prowise Presenter 10 este un soft disponibil optional, menit sa conecteze elevii si profesorii. De exemplu, profesorii isi pot surprinde elevii cu o cursa virtuala de matematica de care elevii se pot bucura de pe dispozitivele proprii.

Profesorii au la dispozitie o bogata biblioteca media cu continut educational, dezvoltata in colaborare cu profesori, menita sa imbogateasca experienta de predare. Folosind softul Prowise Presenter 10, profesorii au mereu la indemana uneltele necesare pentru predare, imagini, materiale video si modele 3D. In plus, profesorii pot face lectiile interactive folosind ProQuiz sau ii pot lasa pe elevi sa se invete unii pe ceilalti folosind uneltele ProConnect.

Deoarece totul este salvat in Cloud, profesorii au posibilitatea de a crea lectiile acasa de pe laptop iar mai apoi, sa le afiseze pe display-ul Prowise Ten G3 86" aflat in sala de clasa.

Soft MDM Prowise Screen Control

Soft MDM Prowise Screen Control

 • Pushing apps
 • Instalare update-uri
 • Inchidere si deschidere ecran de la distanta
 • Setari de siguranta
 • Special conceput pentru display-urile interactive Prowise

Folosind Prowise Screen Control, toate display-urile pot fi gestionate dintr-un singur punct. Cu o singura apasare de buton, se pot instala aplicatii, face update-uri sau schimba imaginea de fundal pe toate display-urile din locatie. Solutia de administrare Prowise Screen Control este disponibila optional.

Atat centrele de date, cat si serverele sunt 100% protejate aflandu-se sub managementul strict Prowise, astfel ca, si Prowise Screen Control este protejat in mod optim de atacurile externe.

Serverele Prowise beneficiaza de un sistem de securitate multiple-layer si toate datele de intrare sunt filtrate de catre firewall-uri si de Multiple-layered Adaptive DDoS Protection.

Experienta de scriere precisa

 • 4 pen-uri
 • 3 culori per pen
 • Recunoasterea palmei
 • Compatibil cu Windows Ink
 • 40 puncte touch
 • 20 puncte de scriere simultana
 • Tehnologia IR Prowrite
 • Recunoasterea ridicarii pen-ului

Securitate cibernetica

Certificarea ISO 27001 garanteaza securitatea datelor si respecta cele mai riguroase standarde de siguranta. Datorita certificarii BSI IT-Grundschutz (Oficiului Federal German pentru Securitatea Informatiei), software-urile Prowise Presenter, Prowise Screen Control si Prowise Cloud Services beneficiaza de confidentialitatea informatiilor. 

Bucurati-va de o experienta vizuala 4K si sunet high-quality

 • 4K/Ultra HD IPS
 • Unghi de vizualizare de 178°
 • Zero Bondend Anti-Glare Pro
 • Sticla antibacteriana (etched nano-texture glass)
 • Soundbar audio 2.1
 • 6 x microfoane wide-area

Experienta vizuala 4K si sunet high-quality

Invatamant la distanta

Display-ul interactiv Prowise Ten G3 86" asigura desfasurarea orelor in conditii optime chiar si in scenariul de predare online. Asigurarea confidentialitatii informatiilor garanteaza sustinerea lectiilor in orice situatie si context. Compatibilitatea cu diversele aplicatii precum Teams, Zoom, Google Meet, Skype, Youtube, Spotify, Netflix, Videoland si nu numai, permite conectarea online si participarea activa a elevilor.

Compatibilitate Google EDLA

Un singur display, doua sisteme de operare

Noul display Prowise Ten G3 86" ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege sistemul de operare al display-ului, facilitand procesul de predare. Display-ul interactiv Prowise Ten G3 le ofera profesorilor posibilitatea de a alege intre doua sisteme de operare: Prowise Central si Google EDLA.

Ce este Google EDLA?

Display-urile Prowise Ten G3 beneficiaza de certificare Google EDLA (Enterprise Devices Licensing Agreement), ceea ce faciliteaza accesul la suita de aplicatii Google si Google Play Store.

Google Workspace

Google EDLA - Google WorkspaceAcces unitar catre toate aplicatiile Google cu display-ul Prowise Ten G3 86". Conectati-va la contul Google si utilizati aplicatiile preferate pentru a prezenta si consolida informatiile elevilor in sala de clasa. Folositi acelasi cont pe dispozitivul personal? Atunci veti putea accesa rapid toate documentele si materialele direct de pe display-ul Prowise. 

 • Aplicatii precum Google Meet, Docs & Slides
 • Acces la magazinul oficial Google Play Store™
 • Acces la Google Classroom™
 • Navigare cu Google Chrome

 

Nu stiti ce sistem de operare se potriveste metodei si abordarii dvs. de predare?
Descoperiti functionalitatile fiecarui sistem in parte

   Sistem de operare Prowise Central  Sistem de operare Google EDLA
  Prowise Central Google EDLA
Utilizare Interfata user-friendly, dezvoltat in mod special pentru mediul educational si IWB-uri. Integrare completa cu Google Workspace si interfata standard pentru tabletele Android.
Dezvoltare Dezvoltat in Europa si adaptat pentru sistemul de invatamant. Dezvoltat in SUA; nu este un sistem de operare specific mediul educational.
Confidentialitate Asigura confidentialitatea datelor prin respectarea celor mai inalte standarde europene si impiedicarea partajarii informatiilor fara acord. Partajarea datelor cu Google si cu partile afiliate.
Securitate Respecta standardele ISO 27001. In conformitate cu standardele stricte Google.
Update garantat Actualizari automate la 5 ani. Actualizari automate la 2 ani.
Ecosistemul aplicatiilor Magazin de aplicatii educationale ce reduce riscul de expunere al continutului utilizat in timpul procesul de predare. Acces complet la Google Play Store.
Gestionarea dispozitivelor Control complet cu Prowise Screen Control, certificat de BSI. Gestionare standard a dispozitivelor Android cu optiuni limitate de modificare a setarilor.
Personalizare 100% customizabil pentru nevoile si cerintele mediului educational. Optiuni limitate in ceea ce priveste personalizarea.

Aplicatii si instrumente educationale disponibile pe display-ul Prowise Ten G3 86”

Sunteti familiarizat cu sistemul de operare si suita de aplicatii Google? Acum aveti posibilitatea de a alege sistemul de operare al display-ului, oferindu-va flexibilitatea de care aveti nevoie pentru a transforma lectia prezentata intr-o adevarata dezbatere argumentata de elevi. Utilizati sistemul de operare integrat al display-ului Prowise Central sau inlocuiti-l cu Google EDLA.

Aplicatiile si instrumentele educationale Prowise ofera experiente vizuale de inalta calitate si contribuie in mod semificativ la imbunatatirea tehnicilor de predare. Suita elementelor din biblioteca Prowise creeaza scenarii colaborative si interactive, punand accent pe impactul vizual.
Noua gama de display-uri ofera suport cadrelor didactice in procesul de invatare, facilitand procesul de transmitere al informatiilor atat in scenariul de invatare fizic, cat si online, prin diverse functii ale display-ului (adnotare, recunoasterea gestului si a palmei, partajare).
Performanta - display interactiv Prowise Ten G3 86”

Conectare rapida si fara eforturi
Porturi USB-C integrate
Datorită porturilor USB-C, display-ul Prowise are o statie de andocare incorporata. Aveti nevoie doar de un singur cablu pentru: Audio, Date, Video, Incarcare, Touch, Internet.

 • Alimentator (100 W și 15 W)
 • Standarde de susținere:
  -USB 3.2 gen 1 
  -USB Touch
  -Displayport 1.2
 • Internet (100 Mb/s)

Wireless - Screencasting
Prin optiunea Screencasting puteti partaja ecranul de pe orice dispozitiv. Complet fara fir, la o calitate excelenta, rapid, securizat prin cod PIN, fara costuri suplimentare sau instalatii complicate.

 • AirPlay
 • Chromecast
 • Reflect – functie touchback
 • Miracast

Softul Prowise Reflect, disponibil optional, permite atat afisarea pe display a pana la 4 ecrane simultan, cat si controlul acestora de pe display, prin functia touchback.

Control in sala de clasa

Display Interactiv Prowise Ten G3 86”_IQboard

Sistemul de operare Prowise Central

Display-urile interactive Prowise Ten G3 beneficiaza de Prowise Central, sistemul de operare dezvoltat de Prowise, ce dispune de functionalitatile necesare in utilizarea zilnica, precum functie Screensharing, mod direct de adnotare, appstore cu posibilitatea de descarcare si instalare a aplicatiilor precum Microsoft Teams sau Google Meet.
•    Microsoft Word, Excel si OneNote
•    Microsoft Teams & Skype
•    Google Earth, Meet, Docs si Classroom
•    Netflix, Spotify si YouTube
•    Zoom si Prowise Presenter (disponibile optional)

Navigare pe internet in siguranta

Browserul este o functionalitate folosita in fiecare zi, iar browserul Prowise este user friendly, complet sigur, rapid si nu contine reclame. In plus, folosind Prowise app generator, orice website poate fi convertit intr-o aplicatie, iar aceste aplicatii sunt adaugate in Prowise Central home, in mod automat, astfel ca utilizatorul le va avea mereu la indemana.

Controlul suportului, integrat

Prowise Central este echipat cu control integrat al suporturilor pentru display Prowise iPro Lift system. Datorita butoanelor de control user-friendly din meniul Prowise Central, suportul poate fi ajustat la inaltimea preferata extrem de rapid si usor. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a salva pozitiile preferate ale suportului si pot face schimb intre acestea cu usurinta.

Modul adnotare directa

Pen-urile interactive ofera o experienta de scriere realista. Adnotarile se pot realiza peste orice site, aplicatie sau sursa externa, cu o simpla apasare de buton. Softul ProNote pune la dispozitia profesorilor diferite tipuri de pagini tipizate si o serie de unelte precum rigla.

Incinte acustice Dolby Audio Zoom Teams MeetIncinte acustice certificate, premiate

Incintele acustice 2.1 integrate asigura sunet clar, de calitate superioara si au fost premiate cu certificare Dolby Audio. In plus, datorita celor 6 microfoane integrate, display-ul interactiv Prowise Ten G3 86" devine unealta perfecta pentru scoala online prin aplicatii de videoconferinta precum Microsoft Teams, Google Meet sau Zoom.

Invatarea prin miscare cu Prowise MOVE

Unii copii invata mult mai bine si mai usor daca sunt implicati activ si fizic. Invatarea prin miscare se aliniaza perfect cu modul prin care copiii experimenteaza si interactioneaza cu lumea din jurul lor, iar Prowise MOVE faciliteaza invatarea prin miscare, punand astfel la dispozitia elevilor si profesorilor aceasta posibilitate. Folosind tehnologia de ultima generatie, camera Prowise inregistreaza miscarile elevilor si le transforma in imagini 3D.

Camera Prowise MOVEInvatarea prin miscare devine o activitate distractiva ce combina activitatea fizica cu cea cognitiva, determinand imbunatatirea rezultatelor educationale. Camera Prowise MOVE reprezinta solutia perfecta pentru sistemul de invatamant online datorita compatibilitatii cu aplcaitiile Teams, Meet, Skype si Zoom.

Astfel camera Prowise MOVE, disponibila optional, permite elevilor si profesorilor sa joace jocuri educationale pe display-ul interactiv Prowise Ten G3 86", fara a-l atinge in mod direct.

Jocurile interactive educationale disponibile au fost dezvoltate cu scopul de a incuraja copiii sa faca miscare in timp ce realizeaza activitati cognitive de invatare. Jocurile dezvoltate sunt dispuse pe o gama variata de varste si materii.

Prowise iPro Whiteboard Extension

Prowise iPro Whiteboard Extension Kit G2

Completeaza display-ul interactiv Prowise Ten cu extensia iPro Whiteboard, disponibila optional. iPro Whiteboard este o tabla magnetica de scriere cu markerul, creata pentru a oferi functionalitati sporite display-urilor interactive. Realizata dintr-un material antizgarieturi, ce se poate sterge cu usurinta fara solutii speciale de curatare, extensia Prowise iPro Whiteboard este formata din doua panouri de tabla de scris cu fata dubla.

Acestea se monteaza cu usurinta pe cate o laterala a display-ului Prowise Ten, cu ajutorul clemelor VESA, in timp ce suprafata touchscreen poate ramane in continuare accesibila. Extensia Prowise iPro Whiteboard este extrem de utila pentru atunci cand ai nevoie ca o informatie sa ramana mereu vizibila: orarul sau programul zilnic, sarcinile saptamanale ori anunturile generale.

Prowise All-in-One G3

Prowise All-in-One G3

Noul Prowise All-in-One PC G3, disponibil optional, indeplineste atat rolul unui PC cat si a unei tablete si datorita versatilitatii sale poate fi utilizat in orice scenariu in sala de clasa, pentru predare, impartirea elevilor in grupuri de studiu sau lucru individual.

Pentru aceasta noua versiune a PC-ului All-in-One Prowise, camera a fost upgradata la o camera de 13MP, ceea ce face posibile inregistrarea si streamingul pana la o rezolutie de 3840x2160 (4K) la 30FPS.

 • Colaj Prowise All in One PC G3Experienta de scriere imbunatatita datorita designului Zero bonding
 • Tot ce este necesar pentru videoconferinta este integrat: camera 4K de 13 MP, 4 microfoane si 2 incinte acustice
 • Viteza impresionata datorita WiFi6 si a procesoarelor de ultima-generatie
 • Doua porturi USB-C cu Thunderbolt 4 asigura transferul de date
 • Port de iesire HDMI 2.0 cu output 4K pana la 60 Hz
 • Un PC versatil, usor de utilizat si rezistent, cu design intuitiv
 • Protectie antibacteriana pentru difuzor

Mai multe informatii utile despre dispozitivul Prowise All-in-One PC G3 gasiti in Specificatiile tehnice.

Specificatii tehnice:

Dimensiunea ecranului 1962 x 1190 x 87 mm
Diagonala 86'' | 219 cm
Rezolutie 3840 x 2160 @ 60 Hz
Rama Aluminiu sablat (negru)
Refresh 60 Hz
Tip panel Ultra HD LCD – IPS
Tehnologie Zero bonded technology
Sticla securizata Mohs 7
Format 16:9
Luminozitate 450 cd/m2
Contrast 1200:1
Numar culori 10 Bit (1.07B)
Unghi de vizualizare 178º
NFC Da, scriere/citire
Tehnologie ecran tactil Prowrite Infrared Technology
Puncte de atingere 40 puncte touch, 20 puncte scriere
Auto Calibrare Da
Sisteme de operare suportate Windows 8.1/10/11/Linux/Mac OS X/Android
Android Android 13.0
Senzori de miscare Da, 2 senzori PIR
Difuzoare integrate 2.1 Sound (2 incinte acustice)
Subwoofer 1 x 20W 
Putere amplificator 95W
Sunet Dolby Certificat Da
Microfon incorporat Da
Numar microfoane 6 omnidirectionale
Porturi

1 x Iesire HDMI 2.1 (4K@60Hz); 1 x HDMI 2.1 (CEC, ARC, HDCP 2.3); 2 x HDMI 2.1 (CEC, HDCP 2.3); 1 x USB-C (100W power, USB, Video, Audio, Touch, LAN); 1 x VGA (1920 x 1080 @60Hz); 1 x Intrare AV (CVBS) (567i) – (3,5 mm Mini-Jack); 1 x Intrare Audio (VGA) – (3,5 mm Mini-Jack); 1 x Casti (3,5 mm Mini-Jack); 1 x Intrare Microfon (3,5 mm Mini-Jack); 2 x Iesire Audio Analogica – 2 x RCA (L+R); 1 x Iesire Audio Digitala SPDIF (TOSLink optic); 1 x RS232 (DB9); 1 x IP232 (LAN); 2 x USB-B-Touch (USB 3.2); 1 x USB 2.0 (central); 3 x USB-A 3.2 Gen1 (comutare Central/OPS); 2 x Intrare LAN/Iesire LAN (RJ45, 1000 Mbit/s); Standard WiFi: 802.11ax – Wi-Fi 6; Standard Bluetooth V2.1/3.0/4.2/5.2; 1 x Slot Mini SD card; Slot Modul PC 80-pins OPS slot; 1 x USB-C (15W power, USB, Video, Audio, Touch); 2 x HDMI 2.1 (CEC, HDCP 2.3); 1 x USB-B-TOUCH (USB 3.0); 2 x USB-A 3.2 (comutare Central/OPS).

Nota informativa Nu se accepta folosirea adaptoarelor audio-video pentru a nu dauna calitatii si integritatii semnalelor AV si control.
Certificari CE: EMC + LVD/WEEE/RoHS/REACH/FCC-IC/cTUVus/Ecodesign/GS/Energy Star
Standard VESA 800x600 mm
Greutate bruta 78.5 kg
Greutate neta 68 kg
Garantie 7 ani

Accesorii disponibile pentru Display interactiv Prowise Ten G3 cu diagonala de 86'' | 219 cm

livrare gratuita

Livrarea tuturor displayurilor interactive disponibile pe www.IQboad.ro este gratuita. Serviciile de livrare sunt executate cu mijloace proprii sau prin companii de curierat rapid: TNT, Fan Courier, etc. Costul integral al serviciilor de impachetare, etichetare si transport este suportat de IQboard.

Recomandam pentru siguranta si confortul dvs. sa alegeti optiunea de asigurare a marfurilor expediate, la valoarea lor facturata. Intrebati consultantul IQboard.ro despre detaliile si modalitatile prin care puteti receptiona in buna stare solutia interactiva aleasa.

 

GRATUIT

montaj si mentenanta

Servicii disponibile de instalare, cablare, punere in folosinta si configurare la sediul clientului, incluzand componenta software. In cotatia serviciilor de instalare este inclusa si o sesiune introductiva de instruire privind functiile de baza ale aplicatiei software.

Aceste servicii sunt oferite la nivel national, prin echipe specializate cu experienta vasta in instalarea displayurilor interactive. Toate materialele marunte, cabluri, accesorii pentru montaj si costuri indirecte legate de personalul specializat sunt acoperite de IQboard.ro.

 

Cere cotatie consultantului IQboard

Sesiune training V3

Sesiune de training cu unul dintre specialistii nostri, despre echipamentul achizitionat. Trainingul sustinut de catre specialistul nostru va cuprinde atat informatii despre partea de hardware a produsului achizitionat, cat si despre partea de software, functionalitate si beneficii.

Acest serviciu este oferit la nivel national si se supune unor Termene si Conditii. Discuta cu unul dintre consultantii IQboard.ro pentru a afla detalii despre sesiunea de training.

Cere cotatie consultantului IQboard

Prowise iPro Mobile Lift - Prowise iPro Mobile Lift este un suport mobil pentru display-uri ce este ajustabil pe inaltime pana la 1 m, este potrivit pentru toate display-urile Prowise, greutate maxima suportata 130 kg, viteza lift 38 mm/s, senzori anti-coliziune IEZO™,   beneficiaza de certificare GS, poate fi manevrat prin Prowise Central, este dotat cu un mecanism de franare automata si roti de siguranta duble, Dimensiune 690 mm x 690 mm x 160 mm.

1100.00 Eur +TVA
cart
Prowise iPro Whiteboard Extension Extensia iPro Whiteboard este o tabla magnetica de scriere cu markerul, creata pentru a oferi functionalitati sporite display-urilor interactive, compatibila cu display-urile interactive Prowise Ten cu diagonala de 86". Realizata dintr-un material antizgarieturi, ce se poate sterge cu usurinta fara solutii speciale de curatare, extensia Prowise iPro Whiteboard este formata din doua panouri de tabla de scris cu fata dubla. 288.75 Eur +TVA
cart
Prowise iPro Whiteboard Extension frame Prowise Whiteboard Frame este compatibila cu display-urile interactive Prowise Ten cu diagonala de 86", este parte componenta a kitului de extensie Prowise Whiteboard Extension Kit G2 si se monteaza impreuna cu extensia iPro Whiteboard. 453.75 Eur +TVA
cart
Prowise i5 1135G7

Modul OPS Prowise G4 i5-11300H cu sistem de operare Microsoft Windows® 10/11 - Pro pentru Eduactie, procesor Intel® Core™ i5-11300H, memorie cache 8 MB, placa grafica Intel® Iris® Xe Graphics, memorie 8 GB, DDR4L 2400 MHz, 256 GB, M.2 SSD, 2 porturi USB-C compatibile USB4/Thunderbolt 4, conexiune wireless Intel® WiFi 6 AX200 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz and 5 GHz) Intel, bluetooth 5.2, conexiune pe fir Intel 10/100/1000 Mbps RJ-45, Intel® High Definition Audio pentru difuzoare interne, Realtek Audio HD pentru casti, certificari CE/CE-RED/FCC+IC,RoHS, GS si Microsoft WHQL, 5 ani garantie. Licenta Windows 10/11 Pro pentru Educatie inclusa la achizitionarea modulului OPS impreuna cu un display din gama Prowise.

792.00 Eur +TVA

cart

 

Prowise i5 1145G7 vPro

Modul OPS Prowise G4 | i5-1235u vPro cu sistem de operare Microsoft Windows® 11 - Pro for Education, procesor Intel® Core™ i5-1235U, memorie cache 12 MB Intel® Smart Cache, placa grafica Intel® Iris® Xe Graphics, memorie 8 GB, DDR4 3200 MHz, stocare 256 GB, M.2 SSD, 2 porturi USB-C compatibile USB4/Thunderbolt 4 si 2 porturi USB 3.0, conexiune wireless Intel® WiFi 6E AX210 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz and 5 GHz), bluetooth 5.3, conexiune pe fir Intel 10/100/1000 Mbps, RJ-45, audio Intel® High Definition Audio pentru difuzoare interne, Realtek Audio HD pentru casti, certificari CE/CE-RED/FCC+IC,RoHS ,GS si Microsoft WHQL, 5 ani garantie. Licenta Windows® 11 - Pro inclusa la achizitionarea modulului OPS impreuna cu un display din gama Prowise.

990.00 Eur +TVA
cart
Prowise i7 1185G7 vPro

Modul OPS Prowise G4 | i9-12900H vPro cu sistem de operare Microsoft Windows® 11 - Pro, procesor Intel® Core™ i9-12900H, memorie cache 18 MB Intel® Smart Cache, placa grafica Intel® Iris® Xe Graphics, memorie 8 GB, DDR4 3200 MHz, stocare 256 GB, M.2 SSD, 2 porturi USB-C compatibile USB4/Thunderbolt 4 si 2 porturi USB 3.0, conexiune wireless Intel® WiFi 6E AX210 a/b/g/n/ac/ax (2.4 GHz and 5 GHz), bluetooth 5.3, conexiune pe fir Intel 10/100/1000 Mbps, RJ-45, audio Intel® High Definition Audio pentru difuzoare interne, Realtek Audio HD pentru căști, certificari CE/CE-RED/FCC+IC,RoHS ,GS si Microsoft WHQL, 5 ani garantie. Licenta Windows® 11 - Pro inclusa la achizitionarea modulului OPS impreuna cu un display din gama Prowise.

1122.00 Eur +TVA

cart

 

Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone Prowise Wireless Bluetooth Speakerphone duce comunicarea digitala la un al nivel. Spearkerphone-ul Prowise este omnidirectional 360°, dispune de 6 microfoane, conexiune full wireless cu display-ul, atat in modul OPS cat si prin intermediul conexiunii bluetooth versiunea BT4.2+EDR si are o raza de conectare  de pana la 10 metri. Dispozitivul este echipat cu un port USB-C Audio IN/OUT+ incarcare 5V/2A si un jack audio de 3.5 mm, are o durata de functionare de pana la 8 ore la volum maxim si are inclus in pachet un cablu USB-C si un cablu audio.

132.00 Eur +TVA

cart

 

Software-ul Interactiv Prowise Presenter 10 beneficiaza de o librarie media vasta ce este echipata cu continut educational precum modele 3D si clipuri video, quizz-uri si seturi de construit, ce permit transformarea orelor de curs statice in ore de curs interactive. Prowise Presenter pune la dispozitia elevilor si profesorilor unelte potrivite pentru intervalul de varsta 3 - 18 ani si materiale didactice atat pentru scoala primara, dar si pentru scoala gimnaziala si liceu.

190.00 Eur +TVA

cart

 detalii removebg preview

Prowise All-in-One PC G3 - Pentium, se pliaza excelent pe necesitatile si provocarile de zi cu zi din sala de clasa, fiind astfel alegerea ideala pentru elevi.

Procesor: Intel® Pentium® Processor 8505; Grafica: Intel® UHD Graphics pentru procesoare Intel® 12thGen; Memorie: 4 GB, DDR4 2400 MHz; Sistem operare: Windows 11 Pro pentru Educatie (licenta disponibila optional).

765.60 Eur +TVA

cart

detalii removebg preview Datorita procesorului, a componentei grafice si a memoriei superioare, dispozitivul Prowise All-in-One PC – Core i5 este alegerea ideala pentru profesori.

Procesor: Intel® Core™ i5- 1240U; Grafica: Intel® Iris® Xe Graphics; Memorie: 8 GB, DDR4 2666 MHz; Sistem operare: Windows 11 Pro (licenta disponibila optional).

1095.60 Eur +TVA

cart

 

 

Prowise iPro Keyboard Tray - Suportul Prowise iPro Keyboard Tray este special conceput pentru a avea la indemana accesoriile precum tastatura, mouse-ul, telecomanda sau pen-ul, utilizate impreuna cu display-ul. Suportul Prowise iPro Keyboard Tray este compatibil cu suporturile Prowise iPro Wall Lift, Prowise iPro Mobile Lift, suporta o greutate maxima de 35 kg, are dimensiunea 715 mm x 277 mm x 35 mm si beneficiaza de certificare CE.

123.75 Eur +TVA

cart

 

NetSuport logo Software de management NetSupport Classroom pune la dispozitia profesorilor functii extrem de utile si importante precum instrumente de instruire in timp real, monitorizarea ecranului elevilor, instrumente de testare si evaluare, modul de laborator de limbi straine, contorizarea internetului si a aplicatiilor utilizate de elevi, jurnale digitale cu continutul lectiei, aplicații separate pentru profesori si elevi, optiune de colectare si distribuire a fisierelor, optiune de partajare a ecranului, functie whiteboard, functie de blocare si golire a ecranelor elevilor, modul de  feedback pentru elevi, optiune de resetare parole de sistem ale elevilor si multe altele.

Solicita oferta

cart

mozaBook este un soft de prezentare educational, ce vine in mod natural in completarea instrumentelor didactice traditionale prin optiunile disponibile de ilustare, animare si prezentare, transformand cursurile clasice in ore de curs interactive si sustiand astfel desfasurarea cursurilor in regim de scoala online. Softul mozaBook Classroom Pack, destinat profesorilor, beneficiaza de continut educational de inalta calitate, biblioteca media cu 1200 de animatii 3D, 1150 clipuri video si 120 de aplicatii de dezvoltarea aptitudinilor, exersare si experimentare virtuala.

192.00 Eur +TVA

cart

 

Zoom este un program software de videoconferinta si colaborare, ce permite efectuarea apelurilor audio-video de pe dispozitive diverse precum telefoane, tablete, laptopuri, display-uri sau table interactive, cu pana la 1000 de utilizatori simultan. Zoom faciliteaza comunicare la distanta si scoala online, prin intalniri unu-la-unu, videoconferinte de grup, partajarea ecranului (screen share), organizarea de webinarii cu sesiuni de vot cat si posibilitatea de inregistrare de sedintelor sau orelor de curs. In plus, Zoom este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Chrome OS si Linux.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Microsoft Teams este un hub digital ce reuneste intr-un singur loc conversatiile si continutul, fiind astfel o unealta extrem de utila pentru invatamantul online interactiv, in mediul educational modern. Microsoft Teams permite organizarea de cursuri, webinarii si sesiuni de training online cu pana la 10.000 de persoane, partajarea si editarea in timp real a fisierelor in format Word, PowerPoint si Excel, cat si partajare de fisiere audio, video sau partajare ecran (share screen) la calitate ireprosabila.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Camera Prowise MOVE foloseste tehnologia de ultima-generatie Intel® RealSense™ in combinatie cu tehnologia disponibila in display-uri, inregistreaza miscarile pe care apoi le transforma in imagini 3D, ceea ce permite ecranului sa urmareasca si sa transmita display-ului miscarile realizate. Aceasta poate fi folosita si pentru videoconferinte, ca un webcam obisnuit pentru invatamantul online.

247.50 Eur +TVA

cart

Camera xTouch AiO FHD 303, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu microfon omnidirectional cu acoperire 360° pana la 3m si incinte acustice integrate, ce  dispune interfata USB 2.0 si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 303 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

238.00 Eur +TVA

cart

 

Camera xTouch AiO FHD 301, este o camera digitala cu unghi de filmare de 120°, dotata cu 4 microfoane omnidirectionale  si incinte acustice integrate, ce dispune interfata USB C si nu necesita drivere de instalare. In plus, camera beneficiaza de rezolutie Full HD 1920 x 1080 px si 30fps. Camera xTouch AiO FHD 301 este compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Google Meet, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de videoconferinta, necesara desfasurarii cursurilor in regim de scoala online.

560.00 Eur +TVA

cart