mozaBook 2023.2 – noi functionalitati pentru mediul educational

update mozaBook 2023.2

Descopera noile instrumente de predare si invatare ale versiunii mozaBook 2023.2. Creste gradul interactivitatii in sala de clasa, antreneaza memoria elevilor si aprofundeaza materia prin functiile noi, adaptate mediului educational. Beneficiaza de experiente educationale complete si acceseaza resursele variate de invatare prin care elevii sa inteleaga in amanunt lectiile, teoriile de matematica, legile fizicii, fomulele chimice, structurile biologice si nu numai.
Atentia elevilor este captata in momentul prezentarii materiei sub o alta forma, diferita de ceea ce stiau si cunoasteau deja, iar versiunea mozaBook 2023.2 superinde exact inovarea procesului de predare si invatare. Mai mult decat atat, update-ul mozaBook contribuie la imbunatatirea abilitatilor oratorice si analitice datorita noilor excercitii de grup ce incurajeaza munca in echipa si comunicarea.

Optimizarile si functiile noi disponibile pentru versiunea mozaBook 2023.2:
•Functie de desenare simultana;
•Afisarea si editarea titlului in pagina;
•Instrumente geometrice;
•Diversificarea afisarii stiloului: fructe, fluturi, smiley faces;
•Selectia publicatiilor – optiunea de glisare printre manuale si caiete de exercitii;
•Adaugare clipurilor Youtube si fisiere audio;
•Jocuri si machete 3D;
•Kit-uri si truse de inginerie;
•Noi exercitii practice pentru elevi;
•Imbunatatirea exercitiilor privind completarea spatiilor goale si identificarea greselilor;
•Posibilitatea de a introduce o valoare infinita de intervale.

In plus, prin utilizarea solutiilor si platformelor interactive, elevii sunt familiarizati cu tot ceea ce inseamna procesul tehnologizarii educatiei, fiind astfel pregatiti pentru intrarea pe piata muncii high-tech. Procesul invatarii nu se termina niciodata, iar elevii, prin realizarea sarnicilor de clasa cu ajutorul solutiilor interactive, isi pot descoperi noi pasiuni si priceperi, precum cea a tehnologiei.
Functia de glisare ofera posibilitatea cadrelor didactice de a trece de un continut la altul asigurand flexibiliatea educationala, in timp ce functia de desenare le incurajeaza creativitatea. Machetele 3D si fisierele audio-video ajuta elevii sa retina informatiile intr-un mod mult mai usor.

Educatia interactiva le permite cadrelor didactice sa inoveze sistemul de invatamant datorita posibilitatilor multiple de prezentare a continutului. Mai mult decat atat, update-ul mozaBook 2023.2 reprezinta maniera prin care elevii devin motivati sa invete si sa cunoasca mai multe informatii, atat din perspectiva educationala, cat si tehnologica.

Educatia prin cunoastere presupune interactivitate, explorare si imbogatirea vocabularului, toate acestea prin jocuri si abordari mai familiare elevilor.