Industry 4.0: ROBOFEST ajunge la cea de-a doua editie

Robofest_IQboard_2023

ROBOFEST 2023 constituie evenimentul de referinta al industriei 4.0, al roboticii si al automatizarii. Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie Politehnica Bucuresti organizeaza in perioada 3-5 noiembrie cea de-a doua editie a evenimentului ROBOFEST.
In intervalul 3-5 noiembrie, campusul UNSTPB se transforma intr-o mare expozitie de tehnologii in cadrul careia vor avea loc concursuri, prezentari, expozitii si testari indeaproape ale solutiilor interactive educationale. Evenimentul se adreseaza elevilor, studentilor, cadrelor didactice, cercetatorilor si pasionatilor de domeniul inteligentei arficiale si al roboticii.

Cele doua competitii, Robochallenge si Qube2Space, imbina stiinta cu inventivitatea si creativitatea concurentilor si are rolul de a stimula imaginatia si implicarea acestora in procesul de creare al sistemelor inteligente. Probele testeaza atat cunostintele tehnologice si de programare, cat si cele de electronica ale participantilor si ofera experiente high-tech specifice industriei 4.0.

In calitate de partener si expozant al UNSTPB, vom fi prezenti si la acest eveniment dedicat roboticii. Va asteptam la standul GBC&IQboard pentru a va prezenta solutiile interactive educationale din portofoliu: roboti educationali pentru mediul universitar, display-uri interactive, laboratoare de VR, stiinta si inginerie.
ROBOFEST, evenimentul in care know-how-ul este evidentiat prin concept, design si capacitati de integrare, testare si interpretare a rezultatelor obtinute.