Vizite la institutiile educationale din Romania alaturi de Prowise Global

Sub motto-ul #MakingADifferenceInEducation, IQboard continua sa ofere solutii educationale complete care sa imbunatateasca sistemul de invatamant din Romania si care sa faciliteze accesul tinerilor pe piata fortei de munca high-tech. Portofoliul impresionant de solutii interactive, demonstreaza preocuparea noastra permanenta pentru mediul educational si implicarea activa in demersul digitalizarii proceselor de predare si invatare.

Alaturi de parteneri de incredere precum Prowise, reusim sa cream medii educationale high-end si sa asiguram conditii moderne de invatare. Mai mult decat atat, organizam vizite impreuna cu acestia si descoperim beneficiile multilple ale solutiilor educationale IQboard.

IQboard si Prowise - Vizita la Liceul Teoretic Constatin Brancoveanu si Liceul Teoretic Scoala Mea

Impreuna cu Prowise am vizitat Liceul Teoretic Constantin Brancoveanu si Liceul Teoretic Scoala Mea unde am explorat alaturi de elevi si profesori, lectiile si intrumentele educationale ale display-ului interactiv Prowise. In cadrul vizitelor am putut descoperi si abilitatile noului asistent didactic AI, Tessa. Folosind inteligenta artificiala, Tessa a avut nevoie doar de cateva detalii pentru a ne crea prezentarea necesara. Abilitatile de redactare si evidentiere ale informatiilor esentiale ale asistentului educational ne-au oferit prezentarea in doar cateva momente.

Scenariile interactive create in cadrul celor doua licee ne-au oferit posibilitatea de a raspunde tuturor intrebarilor venite atat din partea elevilor, cat si a cadrelor didactice. Impartasirea experientelor acumulate in urma utilizarii display-ului interactiv Prowise in timpul orelor, ne-au demonstrat faptul ca sistemul educational romanesc are resursele umane competente care sa familiarizeze tinerii cu solutiile high-tech.

Cunoasterea functiilor display-ului Prowise si prezentarea acestora prin demonstratii live ne-au incantat si impresionat. Pret de cateva momente, tinerii Liceului Teoretic Constantin Brancoveanu si ai Liceului Teoretic Scoala Mea au devenit promotorii educatiei interactive, prezentandu-ne beneficiile display-ului Prowise.

Continuam sa integram cele mai moderne si eficiente solutii interactive destinate sistemului educational si sa cream comunitati didactice globale cu acces nelimitat la resurse si materiale adaptate curriculei.