Prowise Partner & Technical Event – noi perspective educationale

Alaturi de partenerul nostru Prowise, oferim solutii interactive prin care elevii si profesorii sa cunoasca expererienta predarii moderne. In calitate de unic distribuitor al display-urilor Prowise in Romania si promotor al educatiei digitalizate, am participat la evenimentul Prowise Partner & Technical Event, organizat in Olanda. 

IQboard Prowise Partner & Technical Event 2023

Evenimentul a cuprins atat prezentari, cat si workshop-uri interactive in cadrul carora am aflat noile functionalitati si instrumente educationale ale display-urilor. Preocupandu-ne in mod constant de oferirea solutiilor interactive high-end, noi, IQboard, continuam sa ne informam si sa asiguram servicii educationale de inalta calitate. Solutiile din portofoliul nostru incurajeaza spiritul inovativ, contribuie la consolidarea cunostintelor, ofera experiente vizuale memorabile si faciliteaza procesul invatarii prin tehnici moderne de predare si interactionare cu elevii.

Multumim partenerului Prowise pentru informatiile relevante furnizate, pentru prezentarea noilor perspective dedicate mediului de invatamant si pentru un eveniment cu adevarat autentic.

Invatarea nu se opreste niciodata. Ghidati in permanenta de motto-ul #MakingADifferenceInEducation, oferim comunitatii noastre resursele didactice de care are nevoie pentru imbunatatirea procesului educational digitalizat.