It’s time for SmartEdu! Echipa IQboard a participat la Bett2024 – cel mai mare eveniment EdTech

IQboard participare la Bett2024

Participarea noastra la cel mai mare eveniment EdTech si implementarea solutiilor interactive educationale demonstreaza ca suntem implicati in mod proactiv in digitalizarea sistemului de invatamant din Romania.

In cadrul evenimentului Bett2024 am fost inconjurati de tehnologie, demonstratii live ale solutiilor educationale, workshop-uri si sesiuni interactive si captivante de testare ale echipamentelor, in urma carora ne-am extins cunostintele. Bett2024 a surprins universul educatiei digitalizate in cadrul caruia noi, IQboard, ne-am continuat incursiunea in lumea EdTech.

Motto-ul #MakingADifferenceInEducation sta la baza viziunii noastre, iar oportunitatea de a participa la evenimentele internationale ne ofera contexul consolidarii parteneriatelor existente, dezvoltarii noilor colaborari si stabilirii strategiei digitale in educatie, asigurand raspunsul all-in-one profesorilor.

Solutiile din portofoliul IQboard asigura oportunitatea oricarui elev de a-si cunoaste adevaratul potential, construind scenariile de predare si invatare moderne, bazate pe exemplificarea teoriei prin practica si oferirea sprijinului necesar profesorilor pentru crearea lectiilor dinamice si cu impact benefic pentru elevi.IQboard participare la Bett2024 

Prin participarea noastra constanta la evenimente, training-uri si conferinte adresate mediului educational, reusim sa contribuim la digitalizarea sistemului de invatamant din Romania si sa oferim solutii interactive prin care tanara generatie sa beneficieze de experiente de invatare hands-on, ce asigura transmiterea informatiilor intr-o maniera colaborativa, memorabila si moderna.

Calatoria in lumea educatiei high-tech nu se opreste niciodata. Constant, echipa IQboard se informeaza pentru a raspunde tuturor cerintelor educationale, atat ale profesorilor, cat si ale elevilor. Solutiile interactive ajuta profesorii sa creeze un impact in fiecare zi pentru dezvoltarea sanatoasa si high-tech a elevilor, facilitand accesul acestora catre piata fortei de munca digitalizate.