GBC®&IQboard – exclusivitate VR Lab Academy in Romania

In calitate de promotori ai educatiei interactive, digitalizate si moderne, GBC®&IQboard beneficiaza de exclusivitate VR Lab Academy in Romania.
GBC®&IQboard - exclusivitate VR Lab Academy in Romania

Participarea noastra la Bett2024 a reprezentat contextul ideal pentru consolidarea atat a cunostintelor noastre in domeniul educational, cat si a parteneriatelor care au determinat implementarea proiectelor de succes.

Datorita implicarii active, a realizarilor si a colaborarii benefice GBC® – VR Lab Academy, prin intermediul GBC®, IQboard devine unicul integrator al laboratoarelor VR Lab Academy din Romania, completand portofoliul educational cu laboratoare de mecanica, electromagnestism, optica si unde, biologie, chimie, termodinamica, fizica moderna, etc.

Exclusivitatea de care beneficiaza GBC®&IQboard, aduce avantaje numeroase printre care pozitia unica pe piata, distributia privilegiata a solutiilor interactive de laboratoare VR Lab Academy si avantajul competitiv, toate acestea determinand atragerea noilor clienti si valorificarea fiecarei experiente in parte.

Beneficiile laboratoarelor de realitate virtuala:
• Experiente imersive
• Digitalizarea procesului de predare & invatare
• Teste si experimente realizate in medii controlate si sigure
• Simularea situatiilor reale si posibilitatea repetarii experimentelor pentru consolidarea cunostintelor
• Integrare LMS pentru o mai buna organizare si sustinere a lectiilor si cursurilor, partajare si accesare facila a resurselor educationale
• Testare hands-on
• Exemplificarea teoriei prin practica
• Asistenta in timpul experimentelor
• Accesibilitate, flexibilitate si eficienta

De asemenea, beneficierea de exclusivitate privind laboratoarele VR Lab Academy, aduce un aport considerabil companiei, asigurand oferirea solutiilor educationale high-tech, de ultima generatie si adaptate curriculei prin care tanara generatie sa poata descoperi sistemul de invatamant concentrat pe dezvoltarea abilitatilor digitale.

Totodata, contextul exclusivitatii ofera parteneriatului GBC® – VR Lab Academy mediul optim pentru realizarea proiectelor revolutionare si obtinerea potentialilor clienti datorita caracterului distinct, precum si a indisponibilitatii acestora la alti furnizori.